• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت نامحدود شبانه ایرانسل

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام

چند روز پیش برام از طرف ایرانسل یه اس ام اس اومد که کد دستوری فعال سازی اینترنت نامحدود 2 گیگابایتی یک روزه بود!

من هرچقدر فکر میکنم این مورد به نظرم عملی نیست ، چون خودم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و سرعت اش اونقدر بالا نیست که بشه تو 6 ساعت باهاش 2 گیگ مصرف کرد.

الان میخواستم بدونم سرعت دانلودی که من میگیرم پایین هست یا این کار ایرانسل فقط برای تبلیغات هست؟

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
بعضی ها با ایرانسل سرعت 32 کیلو بایت در ثانیه هم دانلود میکنن . . . ولی خود من نهایت تا 4 کیلو بایت سرعتم میرسه :دی

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
پسر خاله ی من مجانی دانلود میکنه با سرعت بالای 20 کیلو بایت:general705:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
وقتی طرح انتخاب نمیکنی، سرعت دانلود ات بالاست
اما وقتی طرح یا بسته انتخاب میکنی، سرعتت 1/3 میشه :eek:

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
ویراش = پست تکراری ارسال شده (مدیران لطفا پاک کنن)

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
اقا حالا که بحث سر ایرانسله:D
این طرح جدیدش که پیاماتو تو اینترنت میتونی بخونی و ارسال کنی پولیه یا نه:general609:eek:_O

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بدون اینکه بخوایی طرح انتخاب کنی از اینترنت ایرانسل استفاده کنی باید کل موجودی بانکی ات رو به ایرانسل منتقل کنی :general107:
سرعت دانلودی هم که برای خود من میده بین 4 تا 25 کیلوبایت هست که در 90% مواقع 10 کیلوبایت هست.
پ.ن: با این سرعت اش بسته 2 گیگ ماهانه رو به زور تموم میکنم چه برسه 2 گیگ تو 6 ساعت :general210:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اقا حالا که بحث سر ایرانسله:D
این طرح جدیدش که پیاماتو تو اینترنت میتونی بخونی و ارسال کنی پولیه یا نه:general609:eek:_O
کدوم طرح :angrybirds8:
میشه در موردش بیشتر توضیح بدی؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724

برای خواندن پیام ها میتونی سرویس آزمایشی اش را بگیری که رایگان است، برای ارسال باید سرویس پولی اش را بگیری که بسته به نیاز میتونی حجم بالاتر ذخیره سازی و تعداد بالاتری پیام رو باهاش ارسال کنی.
طرح نقره ای
فضای مجازی در دسترس:2گیگا بایت تعداد شماره های قابل ذخیره در لیست تماس:1000 پیامک:300 پیام چند رسانه ای:30 قیمت:40000ریال
طرح طلایی
فضای مجازی در دسترس:5گیگا بایت تعداد شماره های قابل ذخیره در لیست تماس:1000 پیامک:1000 پیام چند رسانه ای:70 قیمت:120000ریال
طرح الماس
فضای مجازی در دسترس:10گیگا بایت تعداد شماره های قابل ذخیره در لیست تماس:1000 پیامک:1500 پیام چند رسانه ای:150 قیمت:200000ریال
بسته آزمایشی
فضای مجازی در دسترس:500مگا بایت تعداد شماره های قابل ذخیره در لیست تماس:1000 قیمت: 0 ریال (نسخه آزمایشی)

شرایط و مقررات استفاده از سرویس پوشه ایرانسل

• 1. تعریف

سرویس پوشه ایرانسل بستر ارتباطی و اطلاعاتی یکپارچه مشترکی است که به عنوان پل ارتباطی میان شبکه‌های ارتباطی و اینترنت عمل می‌کند. کاربران می‌توانند از شماره‌تلفن همراه خود برای ورود به سرویس پوشه ایرانسل و برقراری ارتباط با افراد موردنظر خود استفاده کنند. آنها می‌توانند تصاویر و فایل‌های صوتی و ویدئویی و یا متنی را از طریق سرویس پوشه ایرانسل به اشتراک بگذارند.سرویس پوشه ایرانسل شبکه‌های اجتماعی افراد را توسعه داده و کیفیت زندگی آنها را افزایش می‌دهد.
  • 2. قوانین بارگذاری فایل

از آنجا که سرویس پوشه ایرانسل صرفاً بستری برای مبادلات الکترونیکی است، شرکت ایرانسل هیچ¬گونه مسئولیتی در قبال محتوای پوشه¬های به اشتراک گذاشته ندارد و در صورت بروز هرگونه تخلف از دستورالعلهای ایرانسل و قوانین و مقررات جمهور اسلامی ایران و یا سوء استفاده از بستر RCS، مشترک شخصاً پاسخگوی مراجع ذیصلاح و یا مقامات قضایی خواهد بود. در این رابطه چنانچه به تشخیص ایرانسل و یا حسب دستور مقامات ذیصلاح محتوای مطالب به اشتراک گذاشته خلاف شئونات اسلامی و یا اخلاقی جامعه و قوانین و مقررات کشور تشخیص داده شود ممکن است فایل مربوطه طبق قانون بدون اخذ رضایت مشترک حذف گردد.
  • 3. حفظ محرمانگی اطلاعات

شرکت ایرانسل تلاش خود را جهت حفظ اطلاعات به اشتراک گذاشته شده به صورت محرمانه خواهد نمود، مع الوصف مسئولیتی در قبال جبران خسارات ناشی از حملات سایبری، بلایای طبیعی و یا فورس ماژور نخواهد داشت.
  • 4. تعهدات مشترک در خصوص استفاده از سرویس RSC وMMS

- ارسال و اشتراک فایل¬های اطلاعات منافی امنیت ملی، اطلاعات مربوط به حریم خصوصی افراد یا پیامک¬هایی که به هر نحو موجب تخریب و یا هتک حرمت اشخاص ( حقیقی یا حقوقی) شود،پیامهای حاوی ویروس، نرم¬افرارهای مخرب، بازی¬های حاوی ویروس،کرم، پیام¬های مستهجن و خلاف شئونات اسلامی /ایرانی، پیامهای تهدید آمیز و یا ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعاتی که موجب خدشه دار شدن امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی اشخاص حقیقی و حقوقی شود به لحاظ قانونی اکیداً ممنوع است.
- قبول مفاد قرارداد مشترکین ( قابل دسترس در وب سایت ایرانسل) و عمل وفق آن و التزام به سایر قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران.

توجه 1 : کاربر محترم لطفا بسته «سرویس پوشه ایرانسل» را متناسب با نوع نیاز خود خریداری نمایید. پس از خریداری بسته، امکان تغییر آن وجود داشته اما استرداد وجه بسته خریداری شده امکان پذیر نمی باشد.

توجه 2: در صورت عدم تراکنش مالی بیش از 90 روز سیم¬کارت شما وفق ماده 11 قرارداد مشترکین سلب امتیاز خواهد شد. لذا ضروریست پیش از سلب امتیاز و یا هر گونه تغییر مالکیت اطلاعات شخصی خود را از پوشه ایرانسل پاک نمایید. در غیر این صورت عواقب ناشی ازافشاء اطلاعات یا از دست رفتن آن متوجه مشترک بوده و ایرانسل در این رابطه مسئولیتی نمی پذیرد.

توجه 3: لطفاً توجه داشته باشید سرویس ارسال پیام چند رسانه¬ای (MMS) شما با فعالسازی سرویس پوشه ایرانسل فعال نخواهد شد، لذا چنانچه این سرویس را قبلا بر روی سیم کارت خود فعال ننمودید از ارسال پیام چند رسانه ای خودداری نمایید در غیر اینصورت هزینه ارسال پیام صرف نظر از وصول آن از حساب شما کسر خواهد شد. برای فعالسازی سرویس MMS می توانید به عاملین مجاز فروش محصولات ایرانسل مراجعه نمایید.

127.0.0.1

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

چند روز پیش برام از طرف ایرانسل یه اس ام اس اومد که کد دستوری فعال سازی اینترنت نامحدود 2 گیگابایتی یک روزه بود!

من هرچقدر فکر میکنم این مورد به نظرم عملی نیست ، چون خودم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم و سرعت اش اونقدر بالا نیست که بشه تو 6 ساعت باهاش 2 گیگ مصرف کرد.

الان میخواستم بدونم سرعت دانلودی که من میگیرم پایین هست یا این کار ایرانسل فقط برای تبلیغات هست؟
همینطوره توی 6 ساعت نمیتونید 2 گیگ مصرف کنید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
همینطوره توی 6 ساعت نمیتونید 2 گیگ مصرف کنید
طبق محاسبه ای که من کردم باسرعت مطلبوب که 30 کیلوبایت هست دانلود کنه نهایت اش 700 مگ میشه! مطمئنا این سرعت هم ثابت نخواهد بود چون از تلفن همراه استفاده می کنید و برای دقایقی افت خواهد کرد.
خب ایرانسل که این موضوع رو از همه بهتر میدونه ! کاربراش هم از این موضوع مطلع هستند که امکان پذیر نیست! پس چرا چنین تعرفه ای رو گذاشته؟ فکر کنم روشی باید باشه که بشه به سرعت های بالا دست پیدا کرد و از این سرویس استفاده کرد!

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
آقا ببخشید:general510:
من تصحیح میکنم:confused:
یه لحظه فک کردم اینجا تایپیک (بررسی وضعیت اینترنت مخابرات ) هست o_O

پ.ن: 2 گیگ ایرانسل رو تو 3 ماه هم نمیتونی تموم کنی :eek:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
: )))))
2 گیگ، خودشو بترکونه مصرف 2 ساعت من هست :)
بحث سر میزان مصرف نیست! سر تعرفه ایرانسل هست!
شما با سیمکارت ایرانسل تو 2 ساعت 2 گیگ رو مصرف میکنی؟ (مطمئن هستم که شدنی نیست :دی)

pavilion

Registered User
لایک‌ها
5,453
ایرانسل نسل دومه
حداکثر سرعت نسل دوم هم حداکثر 240کیلوبیت بر ثانیه س
رومینگ ملی اجرا بشه سرعت همه خوب میشه چون کاملا رقابتی میشه

بالا