• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترو تمپلت مونستر فارسی مجانی !!!!

aghamasoud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان .
میخواستم بگم هر کدوم از اینترو های تمپلت مونستر حتی اگه امروز ساخته شده باشه را میخواید واستون مجانی ترجمه و به اسم سایت یا شرکت تون آماده کنم (به زبان فارسی !!!) اینجا شمارش و متن هایی که می خوایید توش باشه به اضافه ایمیل خودتون رو بنویسید سه سوته واستون آماده و به میلتون ارسال میشه.
چاکر همتون :) بای

djgentleman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان .
میخواستم بگم هر کدوم از اینترو های تمپلت مونستر حتی اگه امروز ساخته شده باشه را میخواید واستون مجانی ترجمه و به اسم سایت یا شرکت تون آماده کنم (به زبان فارسی !!!) اینجا شمارش و متن هایی که می خوایید توش باشه به اضافه ایمیل خودتون رو بنویسید سه سوته واستون آماده و به میلتون ارسال میشه.
چاکر همتون :) بای

سلام . میخواستم بدونم شما نذری چیزی در این زمینه کردید؟:blink:

aghamasoud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . میخواستم بدونم شما نذری چیزی در این زمینه کردید؟:blink:

سلام.
مگه حتماً باید نظر کنم ;) .
من از انجام دادن کار این خوشم می آید . بعد حالا که میخوام بهتون خدمت کنم (البته این کار لیاقت شما عزیزان رو ندازه ) :) تا منت این و اون رو نکشید مگه بده :D
اگه شما هم درخواست داشتین بگید واستون بسازم
موفق باشید.
خدانگهدار

aghamasoud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
مگه حتماً باید نظر کنم ;) .
من از انجام دادن کار این خوشم می آید . بعد حالا که میخوام بهتون خدمت کنم (البته این کار لیاقت شما عزیزان رو ندازه ) :) تا منت این و اون رو نکشید مگه بده :D
موفق باشید.
خدانگهدار

ببخشید دوباره نوشتم پست قبلی چون حواسم نبود پر غلط غلوط بود الان درستش رو مینویسم

مگه حتماً باید نذر کنم ;) .
من از انجام دادن کار این خوشم می آید . بعد حالا که میخوام بهتون خدمت کنم (البته این کار لیاقت شما عزیزان رو نداره ) :) تا منت این و اون رو نکشید مگه بده :D
موفق باشید.
خدانگهدار[/QUOTE]

بالا