• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس تضمینی تمام صفحات وبسایت شما

drstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با عرض سلام خدمت کاربران محترم

دوستانی که میخواهند وب سایتشان (پستها و صفحات مختلف) در موتورهای جستجو مخصوصاً موتور جستجوی گوگل ایندکس شود.میتوانند برای قیمت و برآورد هزینه با شماره 09360022360 تماس بگیرند.

توجه1:
هنگام تماس برای برآورد هزینه باید حداقل تعداد پستهای خود را بدانید.
توجه 2:
این کار تمام پستها،صفحات شمارا در موتورهای جستجو ایندکس میکند پس مانور روی کلمه ی خاص برای کل یک وب سایت نیست.(هنگامی که وب سایت ایندکس شود 100% بعضی از کلمات شما به صورت خودکار در موتورهای جستجو بالا می آیند.)

تضمین و روش کار:
50% مبلغ را به صورت پیش پرداخت دریافت کرده و هر وبسایت را در عرض 2-10 روز بسته به تعداد پستهای هر وبسایت و ترافیک مشتریان تحویل خواهم داد.ایندکس صفحات حداکثر یک ماه و نیم زمان میبرد. البته از همان روز اول تحویل سایت به شما عملیان ایندکس صفحات آغاز می شود.بعد از ایندکسینگ کامل 50% مابغی تحویل داده خواهد شد.

گارانتی:
وب سایت شما را از لحاظ کدها و الگوریتم های جدید تا 6 ماه پشتیبانی میکنیم ولی فقط در صورتی که کوچکترین تغییری در زمان Date Modified فایل ایجاد نشده باشد.

حرف آخر :
دوستان با توجه به این که توی این سایت متاسفانه بازدید و بررسی درست و حسابی روی نوشته های بخش SEO نیست و هرکسی هر چیزی دلش میخواد می نویسه تصمیم گرفتم این آفر رو یک بار و فقط برای مدت محدود برای وب سایت ها انجام بدم.
متاسفانه برخی همکاران طراح وب سایت (عرض کردم برخی پس دوستان ِ حرفه ای به خودشون نگیرن لطفاً) میان همونطور که صنف طراحی وب سایت رو خراب کردن صنف سئوی وبسایت های فارسی رو هم دارند خراب میکنند که این اصلاً خوب نیست.
توی همین سایت دیدم کسی نوشته بود بالاآوردن کلمه تضمینی در گوگل هر کلمه 15 هزار تومان! :| تماس گرفتم باهاشون و صحبت کردم و خدا به سر شاهده ایشون جز تگ های H چیزی رو برای سئو نمیدونست! حتی نمیدونست این تگ ها باید کجا بکار برده بشه که امتیاز منفی از باتهای موتورهای جستجو نگیرند متاسفانه! :| ازتون خواهش میکنم که بدونید کار رو به کی تحویل میدید تا در صورتی که کار ایشون بد نبود شما کُل بچه های یک صنف را بد نبینید!

با تقدیم احترام خدمت همه ی وب مسترهای ایرانی عزیز

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
با دوست خوبم به توافق رسیدم.بسیار عالی به سوالات من پاسخ دادن و سئو انجمن رو به عهده گرفتن

drstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون میشم برای این سایت قیمت بدین؟
انجمن علم و اندیش|مقالات علمی,مقاله
و اینکه مگه خود صفحات اتوماتیک ایندکس نمیشن تو گوگل؟

با دوست خوبم به توافق رسیدم.بسیار عالی به سوالات من پاسخ دادن و سئو انجمن رو به عهده گرفتن

همکاری با شما باعث افتخار ِ دوست من.

funfar

Registered User
لایک‌ها
54
بنده هم مایلم تا شما یکی از سایت هامو که عمر کم و مطالب اندکی داره رو برام سءو کنید منتها تضمین میخام
فقط حالا که شما متخصیصین من برام یه سوال پیش اومده
سوالم اینه بک لینک بایستی کاربر کلیک کنه روش تا امتیاز کلمه مورد نظر بالا بره یه بایستی گوگل از طریق اون کلمه وارد سایت شما بشه؟

drstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بنده هم مایلم تا شما یکی از سایت هامو که عمر کم و مطالب اندکی داره رو برام سءو کنید منتها تضمین میخام
فقط حالا که شما متخصیصین من برام یه سوال پیش اومده
سوالم اینه بک لینک بایستی کاربر کلیک کنه روش تا امتیاز کلمه مورد نظر بالا بره یه بایستی گوگل از طریق اون کلمه وارد سایت شما بشه؟

دوست من به کلیک کاربر در مورد بالا رفتن صفحه کمک اندکی در بالا رفتن کیورد شما خواهد کرد . مهمترین اصل کدنویسی بهینه است که برای سایت شما صورت گیرد.
تضمین رو هم که در پست ابتدا عرض کردم خدمتتون دوست عزیزم.

همکاری با شما باعث افتخار ماست.
با تقدیم احترام

bestpars

Registered User
لایک‌ها
22
شما فقط مطالب و صفحات را ایندکس می کنید؟
مطالب که خودشان ایندکس می شوند و اگه طول کشیداز طریق وب مستر تولز درخواست بدی در کمتر از 24 ساعت کل سایتت را ایندکس می کند
یا شما کار دیگری را هم انجام می دهید؟

drstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما فقط مطالب و صفحات را ایندکس می کنید؟
مطالب که خودشان ایندکس می شوند و اگه طول کشیداز طریق وب مستر تولز درخواست بدی در کمتر از 24 ساعت کل سایتت را ایندکس می کند
یا شما کار دیگری را هم انجام می دهید؟

دوست عزیز شما که آشنایی کامل با سئو دارید! :) شما چرا این سوال ها را مطرح می نمایید.
خیر علاوه بر ایندکس ، بهینه سازی کد های سایت را انجام میدهیم که این که باعث تقویت سئو خواهد شد.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
دوست عزیز شما که آشنایی کامل با سئو دارید! :) شما چرا این سوال ها را مطرح می نمایید.
خیر علاوه بر ایندکس ، بهینه سازی کد های سایت را انجام میدهیم که این که باعث تقویت سئو خواهد شد.

لطفا پ.خ رو چک کنید.
ممنون.

keywords

Registered User
لایک‌ها
95
ایندکس که نیازی نیست شما کاری کنی صفحات اگر تگ نو فالو و نو ایندکس نداشته باشن ایندکس می شن
منظورتون از کد نویسی والید کردن قالبه ؟ یا اضافه کردن تگ h1
سئو 90 درصدش تو دست مدیر سایته و 10 درصدش روی قالب که با کمی جستجو می تونید ده درصد رو هم خودتون انجام بدید

روش های سریع تر شدن ایندکس
روش های ایندکس شدن سریع در گوگل

نحوه استفاده صحیح از تگ h1 از زبان مت کاتز
نحوه استفاده صحیح از تگ h1 برای سئو

والید بودن قالب مهم نیست از زبان مت کاتز
آیا valid بودن کدهای سایت در سئو تاثیر دارد؟

drstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ایندکس که نیازی نیست شما کاری کنی صفحات اگر تگ نو فالو و نو ایندکس نداشته باشن ایندکس می شن
منظورتون از کد نویسی والید کردن قالبه ؟ یا اضافه کردن تگ h1
سئو 90 درصدش تو دست مدیر سایته و 10 درصدش روی قالب که با کمی جستجو می تونید ده درصد رو هم خودتون انجام بدید

روش های سریع تر شدن ایندکس
روش های ایندکس شدن سریع در گوگل

نحوه استفاده صحیح از تگ h1 از زبان مت کاتز
نحوه استفاده صحیح از تگ h1 برای سئو

والید بودن قالب مهم نیست از زبان مت کاتز
آیا valid بودن کدهای سایت در سئو تاثیر دارد؟

:) من جدن هیچ صحبتی با شما که اومدین تو این عرصه و 4 تا کلمه به گوشتون خورده واین صنف رو هم مثل صنف طراحی وب خراب کرده اید ندارم! :)
سئو 90 درصدش تو دست مدیر سایته و 10 درصدش روی قالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

keywords

Registered User
لایک‌ها
95
:) من جدن هیچ صحبتی با شما که اومدین تو این عرصه و 4 تا کلمه به گوشتون خورده واین صنف رو هم مثل صنف طراحی وب خراب کرده اید ندارم! :)
سئو 90 درصدش تو دست مدیر سایته و 10 درصدش روی قالب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نبایدم حرفی داشته باشید چون دارید بخاطر هیچ از ملت پول می گیرید
99 درصد سئو کارهای عزیز که با بک لینک سایت رو میارن بالا بعد از چند ماه که لینک ها حذف شد سایت نابود می شه
یه عده هم مثل شما میان میگن کدنویسی
شما بیا اینجا توضیح بده چه کدنویسی می کنی نه اینکه مثل آدم هایی که کم آوردن بحثو به حاشیه بکشی

پ ن : من تو عرصه خاصی نیومدم فقط چند تا ویدیو از مت کاتز گذاشتم که فک کنم اسمش رو نشنیدی شما تا حالا

drstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نبایدم حرفی داشته باشید چون دارید بخاطر هیچ از ملت پول می گیرید
99 درصد سئو کارهای عزیز که با بک لینک سایت رو میارن بالا بعد از چند ماه که لینک ها حذف شد سایت نابود می شه
یه عده هم مثل شما میان میگن کدنویسی
شما بیا اینجا توضیح بده چه کدنویسی می کنی نه اینکه مثل آدم هایی که کم آوردن بحثو به حاشیه بکشی

پ ن : من تو عرصه خاصی نیومدم فقط چند تا ویدیو از مت کاتز گذاشتم که فک کنم اسمش رو نشنیدی شما تا حالا

شما دقیقاً مشکلت چیه؟! :)
شما از سئو چی میدونید؟ :) من تو همین سایت نزدیک به 13 مشتری دارم :) از آنها بپرسید بنده از بک لینک استفاده کردم؟ :) از آن ها بپرسید کدهایشان تغییر نکرده اند؟
شما حق و جتی این جایگاه را ندارید کسی را متهم به گرفتن پول هیچ از ملت کنید دوست عزیز! پس مراقب صحبت هایتان باشید آقای keywords
خیر دوست عزیز امثال شما با شنیدن این که تگ هایی مثل H1 بذار کارت ردیف ِ و ... میان و تز میدن و کل کار سئوکارهای واقعی را زیر سوال می برند!
LOL خیر بنده اسم آقای مت کاتز مدیر بخش اسپم گوگل را نشنیدم شما خوب ! :)) شما این کاره دوست من ! :)) شما یوتیوب :)) شما فالوعر ادبک شده ی مت کاتز

keywords

Registered User
لایک‌ها
95
شما دقیقاً مشکلت چیه؟! :)
شما از سئو چی میدونید؟ :) من تو همین سایت نزدیک به 13 مشتری دارم :) از آنها بپرسید بنده از بک لینک استفاده کردم؟ :) از آن ها بپرسید کدهایشان تغییر نکرده اند؟
شما حق و جتی این جایگاه را ندارید کسی را متهم به گرفتن پول هیچ از ملت کنید دوست عزیز! پس مراقب صحبت هایتان باشید آقای keywords
خیر دوست عزیز امثال شما با شنیدن این که تگ هایی مثل H1 بذار کارت ردیف ِ و ... میان و تز میدن و کل کار سئوکارهای واقعی را زیر سوال می برند!
LOL خیر بنده اسم آقای مت کاتز مدیر بخش اسپم گوگل را نشنیدم شما خوب ! :)) شما این کاره دوست من ! :)) شما یوتیوب :)) شما فالوعر ادبک شده ی مت کاتز

چرا اینقدر به خودتون فشار آوردید
یه جمله کوتاه کفایت می کرد : جوابی ندارم
آقای سئو کار گفتم راجع به کاری که می کنید توضیح بدید البته اگر کاری می کنید ;)

بالا