• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس شدن مطالب غیر مرتبط در گوگل

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
با سلام به همه دوستان
من الان چند وقتی هست که متوجه شدم مطالب غیر مرتبط در سایت تو گوگل به جای خود مطالب ایندکس شدن که چند تایی رو نمونه میزنم.
برای مثال وقتی من یکی از مطالب سایتم رو تو گوگل جستوجو میکنم 80% وقت ها به جای این که خود مطلب تو نتایج بیاد صفحه اصلی میاد

یکی از دیگر مشکل هایی هم که دارم این هست که عکس های بنرها و محصولات تبلیغات به جای عکس هایی که تو گوگل میزنم تو نتایج میاد.

حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم از ایندکس شدن این ها جلوگیری کنم و فقط خود مطالب و عکس های ایندکس بشن

یه سوال هم دارم داخل پارانتز همینجا میپرسم ( من برای سایتم انجمن هم دارم از گوگل ورودی هم داره ولی چون هیچ کس به غیر از خودم و نویسنده هاتوش فعالیت نمی کنند میخوام کلا انجمن رو حذف کنم.الان سوال من این هست که اگه انجمن رو پاک کنم تو سئوی سایتم تاثیر میزاره یا نه ؟؟! )

منتظر پاسخ هاتون هستم

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
با سلام به همه دوستان
من الان چند وقتی هست که متوجه شدم مطالب غیر مرتبط در سایت تو گوگل به جای خود مطالب ایندکس شدن که چند تایی رو نمونه میزنم.
برای مثال وقتی من یکی از مطالب سایتم رو تو گوگل جستوجو میکنم 80% وقت ها به جای این که خود مطلب تو نتایج بیاد صفحه اصلی میاد

یکی از دیگر مشکل هایی هم که دارم این هست که عکس های بنرها و محصولات تبلیغات به جای عکس هایی که تو گوگل میزنم تو نتایج میاد.

حالا میخواستم بدونم چطوری میتونم از ایندکس شدن این ها جلوگیری کنم و فقط خود مطالب و عکس های ایندکس بشن

یه سوال هم دارم داخل پارانتز همینجا میپرسم ( من برای سایتم انجمن هم دارم از گوگل ورودی هم داره ولی چون هیچ کس به غیر از خودم و نویسنده هاتوش فعالیت نمی کنند میخوام کلا انجمن رو حذف کنم.الان سوال من این هست که اگه انجمن رو پاک کنم تو سئوی سایتم تاثیر میزاره یا نه ؟؟! )

منتظر پاسخ هاتون هستم

اگه از ورد پرس استفاده می کنید شاید اشکال از درست کانفینگ نشدن پلاگین ها باشه Title , alt چک کنید برای عکس مخصوصا alt دفت کنید چه کلمه کلیدی رو انتخاب کردید
قرار دادن فرم یکی از نکات مثبت در سیو تلقی می شه پیشنهاد می کنم پاکش نکنید اگر می تونید هرچند محدود درش فعالیت کنید

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
با سلام به همه دوستان

منتظر پاسخ هاتون هستم

اگه از وردپرس استفاده میکنی و افزونه all in seo one هم نصب کردی ، ممکنه که مشکلت از همون افزونه باشه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
با سلام به همه دوستان

منتظر پاسخ هاتون هستم

ببینم تو ام سایتتو دادی میهن سئو ؟ :D

______________________________________________-

اگه مطالب سایتتو زیاد سرچ میکنی تو گوگل ، گوگل صفحه اول سایتتو برای خودت میاره بالا ، کش مرورگر هم تاثیر میذاره ، با یه مرورگر دیگه تست کن به احتمال 90% درست میشه .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اگه از وردپرس استفاده میکنی و افزونه all in seo one هم نصب کردی ، ممکنه که مشکلت از همون افزونه باشه
بله all in seo one رو نصب کردم ولی فکر نکنم مشکل از اون باشه چون روی سایت دیگم هم نصب کردم و مشکلی نداشته

با یه مرورگر دیگه تست کن به احتمال 90% درست میشه
دوست عزیز با چند تا مرورگر هم تست کردم ولیتاثیری نداشت
فقط یه چیزی رو متوجه شدم.من وقتی مطلب رو منتشر میکنم تو همون یک دقیقه اول اسم مطلب رو تو گوگل سرچ می کنم لینک صفحه اصلی تو نایج میاد.ولی بعد از 3 تا 5 دقیقه وقتی همون اسم مطلب رو سرچ میکنم هم لینک خود مطلب میاد و هم صفحه اصلی و بعضی وقت ها برچسب ها هم تو همون صفحه نتایج میاد
فکر می کنم سرعت ایندکس مطالبم تو گوگل پایین هست!!؟

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
بله all in seo one رو نصب کردم ولی فکر نکنم مشکل از اون باشه چون روی سایت دیگم هم نصب کردم و مشکلی نداشته

دوست عزیز با چند تا مرورگر هم تست کردم ولیتاثیری نداشت
فقط یه چیزی رو متوجه شدم.من وقتی مطلب رو منتشر میکنم تو همون یک دقیقه اول اسم مطلب رو تو گوگل سرچ می کنم لینک صفحه اصلی تو نایج میاد.ولی بعد از 3 تا 5 دقیقه وقتی همون اسم مطلب رو سرچ میکنم هم لینک خود مطلب میاد و هم صفحه اصلی و بعضی وقت ها برچسب ها هم تو همون صفحه نتایج میاد
فکر می کنم سرعت ایندکس مطالبم تو گوگل پایین هست!!؟

اگه لاگین شدی تو گوگل از حسابت خارج شو و دوباره تست کن ببین درست نمیشه ؟

اگه درست نشد آدرس سایتت رو باید بدی ببینیم چه خبره .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
با سئو کار سایت حرف زدم در مورد ایندکس شدن صفحه اصلی به جای خود مطلب بهم گفت چون من خیلی سریع تو گوگل سرچ می کنم به همین خاطر هست و بعد از 3 دقیقه خود مطلب توسط گوگل ایندکس میشه و تو لیست نتایج میاد
در مورد عکس های تبلیغاتی کمی توضیح داد ولی خودم دقیق متوجه نشدم . به هر حال الان اون ها رو هم خودش درست کرد
باشتکر از دوستانی که بهم کمک کردن:)

بالا