• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس مطالب بعد از چندین روز !

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
باسلام

دوستان یکی از سایت های من متاسفانه ایندکس خیلی ضعیفی داره و مطالب بعد از 4 روز ایندکس میشن !
افزونه نقشه سایت هم تو گوگل وبمستر ثبت کردم و همه موارد سئو رو هم رعایت می کنم ولی نمیدونم چرا سرعت ایندکس خیلی پایین هست.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
باسلام

دوستان یکی از سایت های من متاسفانه ایندکس خیلی ضعیفی داره و مطالب بعد از 4 روز ایندکس میشن !
افزونه نقشه سایت هم تو گوگل وبمستر ثبت کردم و همه موارد سئو رو هم رعایت می کنم ولی نمیدونم چرا سرعت ایندکس خیلی پایین هست.

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

همه این موارد رو رعایت میکنید؟
ایندکس سایت و 9 روش برای افزایش سرعت آن

چندوقته راه افتاده سایت؟

aligool21

Registered User
لایک‌ها
53
سلام منم سایتم دیر لیندکس میشه
قبلا خوب ولی یکی دو هفته است هر موضوعی میزارم اصلا نمیاد تو گوگل
قبلا تو صفحه اول میومد
ادرس سایتم تو امضام هست

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
همچنان منتظر نظرات سازنده شما هستم :)

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
کسی نیست یه راهنمایی کنه ؟

skate

Registered User
لایک‌ها
143
100% مطالب تکراری دارید و یا زمان راه اندازی وبسایتتان کمتر از یک ماه است.
اکانت گوگل انالیتیک خود را فعال کنید و اجازه دهید ، وبسایت شما را مانیتور کند، سپس نتایج بدست آمده را آنالیز کنید و ببینید مشکل از کجاست

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
100% مطالب تکراری دارید و یا زمان راه اندازی وبسایتتان کمتر از یک ماه است.
اکانت گوگل انالیتیک خود را فعال کنید و اجازه دهید ، وبسایت شما را مانیتور کند، سپس نتایج بدست آمده را آنالیز کنید و ببینید مشکل از کجاست
مطلب تکرار وجود نداره !
سایت هم 4 ماه میشه راه اندازی شده که البته فقط چند روز اول پست گذاشته شد و بعد به مدت 3 ماه که نبودم هیچ پستی ارسال نشد و الان بعد 3 ماه که برگشتم و میخواسم سایت رو بالا بیارم وضعیت ایندکس اینطور شده ! قبلا همون موقع که راه اندازی کرده بودم ایندکس اش خوب بود.

kalasite

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

skate

Registered User
لایک‌ها
143
مطلب تکرار وجود نداره !
سایت هم 4 ماه میشه راه اندازی شده که البته فقط چند روز اول پست گذاشته شد و بعد به مدت 3 ماه که نبودم هیچ پستی ارسال نشد و الان بعد 3 ماه که برگشتم و میخواسم سایت رو بالا بیارم وضعیت ایندکس اینطور شده ! قبلا همون موقع که راه اندازی کرده بودم ایندکس اش خوب بود.

دوست عزیز، استمرار ، فاکتور مهمی در سئو هست. شما خودتان هم اگر وبسایتی مثل گوگل داشته باشید، حاضر نخواهید بود وبسایتی که چند ماه فعال نبوده را سریعا ایندکس کنید.
دو سه هفته صبر کنید ، مشکلتان حل خواهد شد.

IVITrader

Registered User
لایک‌ها
30
روبات گوگل بر اساس تعداد ارسال روزانه شما به سایت شما سر میزنه . مثلا امروز میاد میبینه 5 تا پست زدید . فردا میاد میبینه 10 شده . روز سوم بیشتر به سایت شما سر میزنه چون شما آمار ارسالیتون داره میره بالا و مثلا میاد هر چند ساعت به سایت شما سر میزنه .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من پاسخ هاي گوگل براي دير ايندكس شدن وب سايت رو اينجا ترجمه كردم- اگه دوست داشتي يه نگاهي بنداز دوست عزيز- اميدوارم به دردت بخوره

پاسخ گوگل براي بهتر و سريعتر ايندكس شدن وب سايت شما

پستی رو که تو اون فروم ارسال کرده بودید رو خوندم
دوست عزیز، استمرار ، فاکتور مهمی در سئو هست. شما خودتان هم اگر وبسایتی مثل گوگل داشته باشید، حاضر نخواهید بود وبسایتی که چند ماه فعال نبوده را سریعا ایندکس کنید.
دو سه هفته صبر کنید ، مشکلتان حل خواهد شد.
این مورد رو میدونم ولی الان 1 ماه هست که روی سایت کار میکنم و پست ارسال می کنم ولی هنوز تو ایندکس تغییری مشاهده نکردم.
فکر میکنم باید باز هم صبر کنم :confused:
روبات گوگل بر اساس تعداد ارسال روزانه شما به سایت شما سر میزنه . مثلا امروز میاد میبینه 5 تا پست زدید . فردا میاد میبینه 10 شده . روز سوم بیشتر به سایت شما سر میزنه چون شما آمار ارسالیتون داره میره بالا و مثلا میاد هر چند ساعت به سایت شما سر میزنه .
این موضوع هم منطقی به نظر میرسه

skate

Registered User
لایک‌ها
143
این مورد رو میدونم ولی الان 1 ماه هست که روی سایت کار میکنم و پست ارسال می کنم ولی هنوز تو ایندکس تغییری مشاهده نکردم.
فکر میکنم باید باز هم صبر کنم :confused:

این موضوع هم منطقی به نظر میرسه

این نکته را فراموش نکنید مطالب سایتمپتان هم daily باشند.
مشکلی نیست ، کمی صبر کنید درست خواهد شد.

در ضمن ایندکس براساس سایت مپ صورت می گیرد و در بازدید روبات گوگل از سایت مطالب بیشتر سابمیت می شوند.

بالا