• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس نشدن در گوگل

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من قبلا مطالبم کمتر از 2 دقیقه ایندکس میشد ولی الان مطلب دیروز گذاشتم یا چند روز پیش هنوز ایندکسش نکرده
چرا اینجوری شده باید چیکار کنم؟
تو وب مستر یه قسمت داشت که مقدار crawl رو زیاد میکردیم اون کجاست؟

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
نه فقط الان افزونه سئو رو عوض کردم گذاشتم yoast

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
سلام

تو وب مستر یه قسمت داشت که مقدار crawl رو زیاد میکردیم اون کجاست؟

بهتره دست به اون نزنی

سایت های پر بازدید هم به تغییر crawl rate نیاز ندارند.

سایت شما احتمالا پنالتی شده , بخاطر بک لینک های غیر طبیعی .

بهتره بک لینک های خودتون را چک کنید ...

و همچنین اگر پنالتی شده باشید , بازدید یهو افت می کنه

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
بازدیدم افت نداشته زیاد فرقی نکرده فقط یک نکته
من قبلا روزی مزتب 20-30 تا پست میزاشتم ولی تقریبان چندوقتی خیلی دیر به دیر بروز کردم حداکثر 10 روز یه بار 6 روز یه بار
از امروز میخوام با فرایند زمانبندی اتوماتیک که مطالبم رو عصر اماده میکنم و اخره شب طی زمان بندی همرو یجا خودش بزاره
یه سوال من چون از yoast استفاده میکنم میخوام افزونه google xml رو پاک کنم و سایت مپا افزونه yoast رو معرفی کنم به وبمستر ایا خوبه؟
در ضمن این افزونه چه تعداد لینک ایندکس میکنه اخه من بالای 30-40 هزارتا لینک دارم

bitaroshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.
توی وبمستر در تب کرال گزینه fetch as google رو بزنید و لنکتونو اونجا بزارید. بعدم قسمت manual actions رو ببینید که آیا اتفاقی افتاده یا نه.

SerialDownload.IR

Registered User
لایک‌ها
199
بازدیدم افت نداشته زیاد فرقی نکرده فقط یک نکته
من قبلا روزی مزتب 20-30 تا پست میزاشتم ولی تقریبان چندوقتی خیلی دیر به دیر بروز کردم حداکثر 10 روز یه بار 6 روز یه بار
از امروز میخوام با فرایند زمانبندی اتوماتیک که مطالبم رو عصر اماده میکنم و اخره شب طی زمان بندی همرو یجا خودش بزاره
یه سوال من چون از yoast استفاده میکنم میخوام افزونه google xml رو پاک کنم و سایت مپا افزونه yoast رو معرفی کنم به وبمستر ایا خوبه؟
در ضمن این افزونه چه تعداد لینک ایندکس میکنه اخه من بالای 30-40 هزارتا لینک دارم

دوست من به دلیل اون وقفه ایی که بوده این مشکل پیش اومده سایتتون رو در ساعاتی خاص و ثابت بروز کنید چند روز بگذره به روال قبلی بازمیگرده...

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
کسی میدونه؟

bitaroshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اصلا ربطی به این نداره که شما با چی نقشه رو معرفی میکنید.
فقط تو قسمت وبمستر باید تستش کین ببینید کار میکنه یا نه.
وگرنه چه یوست یا گوگل مپ برای سئو مهم نیست.

بالا