• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس نشدن صحیح titel مطالب در گوگل

mohsen112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان . برای من یه مشکل غیر مترقبه پیش اومده . اونم اینه که گوگل تایتل titel مطالب سایت رو ایندکس نمی کنه و یه سری کد نشون میده . به این شکل : <!DOCTYPE html> <html dir="rtl" lang="fa-IR"> ...
یعنی به جای تاتیل titel اینو نشون میده . به نظرتون مشکل از چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین . اینم آدرس سایت : http://www.xword.ir

mohsen112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز . از اینکه پاسخ دادین متشکرم . قالب رو هم عوض کردم ولی مشکل برطرف نشد . مساله اینه که وقتی یه پسا رو ارسال می کنم بعد از اینه توی گوگل ایندکس میشه تایتل اون مطلب به شکل عجیب و غریبی نشون داده میشه . مثلا این پست : http://www.xword.ir/good-job3/
اگه تایتل این پست رو توی گوگل جستجو کنین توی صفحه نتایج به جای تایتل یه چیز دیگه نشون می ده . ممنون می شم راهنمایی بفرماین و تشکر

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

بله مشکل ایندکس شدن توی گوگل به همون عکسی که نشون دادم ربط داره
اون مشکل از سمت سایت و سرور شما هست که باید رفع بشه...
احتمالا تغییراتی در فایل htaccess انجام دادید
یا از سمت وبسرور تغییراتی انجام شده که فایل های html/php رو به صورت متن نشون میده
یا فایل های وردپرس از نظر فایل تایپ مشکل دارند ... (ذخیره شده به صورت text/plain)

باید بدید یک نفر براتون چک کنه و اگر کار زیادی نداشت براتون درست کنه

mohsen112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب حالا باید به کی نشون بدم ؟

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
خب حالا باید به کی نشون بدم ؟
یک نفر که بهش اعتماد داشته باشی و طرف طراح سایت و یا آشنا به موارد این چنینی باشه
منتظر بمونید تا یک نفر در این انجمن تاپیک شما رو ببینه و بیاد مشکلتون رو حل کنه (زیاد هستند)

mohsen112

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشین من هاست رو برری کردم و دیدم که دو تا فایل htacsess هست که یکی از اونا آخرش عدد یک هست . آیا مشکل از همین فایله ؟ بازم تشکر

ediablo77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
دوست عزیز شما میتونید سفارش طراحی قالب وردپرس رو بدید یا بدید دست یه کاردان درست کنه براتون ،
کمکی خواستی ایمیل [email protected] میتونم هم برات قالب بزنم هم مشکلاتتو درست کنم

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوست عزیز. ایا شما از پلاگینی برای سئو استفاده می کنید؟؟ حدس من اینه دلیلی که سایت رو بصورت کد نشون میده اینکه در قالب سایت مشکلی هست و اونم مربوط به فایل header.php , و کد ها و توابع title و Meta description هست.خیلی وقتا پلاگین های سئو با قالب سایت سازگاری ندارند و ایندکس شدن سایت در گوگل بصورت صحیح اعمال نمیشه. لطفا اگر از پلاگینی برای سئو اسنفاده می کنید بگید از چه پلاگینی استفاده می کنید همچنین محتویات فایل header.php هم قرار دهید تا بیشتر بتونم در این مورد کمکی اگر از دستم بربیاد انجام بدم.

بالا