• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندکس نشدن مطالب بسایتم

navid_irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با سلام و عرض خسته نباشید بر پرشین تولزی ها

ببخشید من به یه مشکلی برخوردم و اونم اینه که یه هفته ای میشه مطالبم ایندکس نمیشه فقط یکی دو تا شده.

من مطالبم رو با آدرس https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?continue=/addurl خیلی سریع ایندکس میکردم ولی با این هم نمیشه. سایتم رو رزبلاگ هستش و دقیقا 40 روز میشه ساخته شده و راستی الان برا مطالب قبلی که ایندکس شده بودن خوب بازدید (ورودی) میاد.

راستی نقشش ثبته تو وبمستر تولز و راستی این ارور هم برام سند شده ولی دقیق نمیدونم چی هستش.

We've received a request from a site owner to change the rate at which Googlebot crawls this site: مجله اینترنتی ویکی ناز
New crawl rate: Let Google determine my crawl rate
Your request will take a day or two to come into effect.

اگه مشکلی بود با آیدی یاهوم تماس بگیرین. id : navid77salimi دمتگون گرم کمکم کنین منتظرتونم

milads

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
54
سلام دوست عزیزم

در گوگل وبمستر به قسمت ایندکس مطالب رفته دکمه رفرش رو بزنید ....

موفق باشید

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام دوست من
بنده بزرگترین وبلاگ بلاگفا از نظر رنک الکسا یک سال دارا هستم
طی نعقییرات جدید گوگل این مشکلات به وجود اومده شما سعی کنید حداقل روزانه یک تا بیست پست ارسال کنید تا بازدید و مطالب ایندکس بهتری داشته باشند و با اینترنت اکسپلوذه و موزیلا جفتش تست کنید
یک روز وقت بزارید بیست پست ارسل کنید به اینده روزی یک پست اتومات وارد بلاگ بشه که مشکل اپدیت نداشته باشید
گوگل بلاگ شمارو بدون تحرک خونده و رتبه شمارو به رقیب شما داده باید تلاش کنی تا جایگاه بهتری پیدا کنی
site: ادرس بلاگ شما
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

navid_irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
آدرس بلاگ : wikinaz.com

راستی من تو وبمستر تولز تو قسمت google index اصلا رفرش رو ندیدم دوست عزیز.

میشه واضح تر بگین ؟؟؟ راستی اگه اینجا نمیشه میتونی آیدی یاهوم رو ادد کنی navid77salimi

navid_irani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با عرض پوزش آپ میکنم تا کسی بتونه به مشکلم برسه

بالا