اینم بخونید www.nezam-vazifeh.persianblog.com
Y yek nafar کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 18 آپریل 2007 نوشتهها 3 لایکها 0 18 آپریل 2007 #1 اینم بخونید www.nezam-vazifeh.persianblog.com
Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 7 سپتامبر 2004 نوشتهها 10,988 لایکها 292 سن 47 محل سکونت Tehran 18 آپریل 2007 #2 دوست من اين لينك چه ربطي به اين انجمن دارد ؟؟؟
Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال تاریخ عضویت 13 آگوست 2005 نوشتهها 2,275 لایکها 7 سن 33 محل سکونت تهران 18 آپریل 2007 #3 این تاپیک مثل اینکه تو همه ی انجمن ها یه نسخه ازش داده شده ! من ریپورت دادم یکیشو.
Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال تاریخ عضویت 7 سپتامبر 2004 نوشتهها 10,988 لایکها 292 سن 47 محل سکونت Tehran 18 آپریل 2007 #4 به نقل از Amiin : این تاپیک مثل اینکه تو همه ی انجمن ها یه نسخه ازش داده شده ! من ریپورت دادم یکیشو. کلیک کنید تا بازشود... به دليل اينكه اين كاربر عزيز توجه به اخطارها نكرد مجبور شدم در محلي كه دسترسي پاك كردن نداشتم يك اخطار به ايشان بدهم . اميدوارم تكرار نكنند .
به نقل از Amiin : این تاپیک مثل اینکه تو همه ی انجمن ها یه نسخه ازش داده شده ! من ریپورت دادم یکیشو. کلیک کنید تا بازشود... به دليل اينكه اين كاربر عزيز توجه به اخطارها نكرد مجبور شدم در محلي كه دسترسي پاك كردن نداشتم يك اخطار به ايشان بدهم . اميدوارم تكرار نكنند .
Amiin کاربر فعال سینما کاربر فعال تاریخ عضویت 13 آگوست 2005 نوشتهها 2,275 لایکها 7 سن 33 محل سکونت تهران 18 آپریل 2007 #5 به دليل اينكه اين كاربر عزيز توجه به اخطارها نكرد مجبور شدم در محلي كه دسترسي پاك كردن نداشتم يك اخطار به ايشان بدهم . اميدوارم تكرار نكنند . کلیک کنید تا بازشود... اینا معمولا میان تبلیغشونو می کنن و میرن ! کاری به این چیزها هم ندارن !
به دليل اينكه اين كاربر عزيز توجه به اخطارها نكرد مجبور شدم در محلي كه دسترسي پاك كردن نداشتم يك اخطار به ايشان بدهم . اميدوارم تكرار نكنند . کلیک کنید تا بازشود... اینا معمولا میان تبلیغشونو می کنن و میرن ! کاری به این چیزها هم ندارن !