به نقل از fardin59 :دوستان سلام
من حد اقل یک سال است در این مورد تحقیق و کار میکنم
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید
به نقل از fardin59 :دوستان سلام
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید
منم همين رو مي خواستم بپرسم.چی دروغ است؟
راست میگی موافقم باهاتبه نقل از fardin59 :دوستان سلام
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید
بازم که همون شد معلوم نشد اصلا چیو میگی؟!!!:blink:به نقل از fardin59 :با سلام ببینید دوستان عزیزم اولا عذر میخواهم شاید باعث ناراحتی بعضی از دوستان شده باشم اما باید عرض کنم من شخصا حدود 1 سال در این زمینه کار کردم و تحقیق حتی سی دی که مهر کتابخانه ملی ایران را داشت مطالعه کردم وا قعا اینها همه دروغ است
من از این نظر میگویم که شما وقت گرانبها و پول خود را بی جهت هدر ندهید ما در ایالات متحده آمریکا زندگی نمیکنیم در کشور ما شما حتی از شرکتهای بزرگ مثل بزرگترین شرکتتها خودروسازی و دولتی یک حرف درست و یک قول عمل کرده نمیبینید چه رسد به این چیزها که اصلا حساب و کتابی ندارد
از ما گفتن بود وقت خود را هدر ندهید
تو خواه پند گیرو خواه ملال
كاملا حرفت و قبول دارم.به نقل از balabala :
مسلما امکانش وجود داره.به نقل از fardin59 :با سلام مجدد
من میخواستم د ر یک مورد سوال کنم که البته شاید جایش در اینجا نباشد اما خوب..............
سوال. اگر ما چند فروشگاه داشته باشیم و افراد مختلف را در این فروشگاهها استخدام کنیم خوب طبعا نمیتوانیم در همه این مکانها حضور داشته باشیم و باید مدیریت کنیم میخواستم بدانم آیا تکنولوژی وجود دارد که ما بتوانیم این کار را از طریق شبکه های کامپیوتری کنترل کنیم و میزان فروش و میزان اجناس هر مغازه را از طریق شبکه کنترل کنیم
چیزی شبیه فروشگاههای زنجیره ای
ممنونم
پول درآورد از اينترنت به سادگي اين جمله نيست.به نقل از p30ct :اینترنت معدن طلای قرن 21 ام است
(بیل گیتس)