• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینها همه دروغ است

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان سلام
من حد اقل یک سال است در این مورد تحقیق و کار میکنم
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید

IcedAngel

Registered User
لایک‌ها
30
به نقل از fardin59 :
دوستان سلام
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید
292.gif

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fardin59 :
دوستان سلام
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید

خوب :blink: ، نتایج تحقیقاتتون رو با دلیل و مدرک بذارین اینجا تا بچه ها وقتشون رو تلف نکنن

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
شما تحقيقي انجام دادين يا پولاتونو تو چند تا هايپ گذاشتين كه پولدار بشين و اونا هم....؟!
من خودم پولايي رو كه فعلا نميتونستم باهاشون كار كنم بجاي بانك توي اين كارا سرمايه گذاري كردم الان ماهي بين 10 تا 20 درصد سود ميكنم و واقعا به نظرم نسبت به سود بانك عاليه و راضيم!
من پولامو توي 5-6 تا سايت كه به نسبت سود معقولانه اي ميده و كمي معتبر تره گذاشتم. البته امكانش هست يكيشون امروز روز آخر كارش باشه ولي سرمايه من پخشه و يهو نابود نميشه.
منم يكي دو سال پيش كه خيلي ناشي تر از الان بودم و البته سرمايم كم بود! توي سايت هايي با 210 درصد سود روزانه پول ميذاشتم و فردا و پس فرداش كه سود رو مرتب ميگرفتم روز سوم چند برابر دفعه اول پول ميذاشتم و...!!
به هر حال برات آرزوي موفقيت ميكنم.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
چی دروغ است؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561

M-r-r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميشه بفرمايين كدومها همه دروغ است ؟ كدومهاش دروغ نيست ؟ و چرا دروغ هست ؟ و چرا دروغ نيست ؟

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fardin59 :
دوستان سلام
همه اینها دروغ است
وقت خود را تلف نکنید
راست میگی موافقم باهات:rolleyes:

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام ببینید دوستان عزیزم اولا عذر میخواهم شاید باعث ناراحتی بعضی از دوستان شده باشم اما باید عرض کنم من شخصا حدود 1 سال در این زمینه کار کردم و تحقیق حتی سی دی که مهر کتابخانه ملی ایران را داشت مطالعه کردم وا قعا اینها همه دروغ است
من از این نظر میگویم که شما وقت گرانبها و پول خود را بی جهت هدر ندهید ما در ایالات متحده آمریکا زندگی نمیکنیم در کشور ما شما حتی از شرکتهای بزرگ مثل بزرگترین شرکتتها خودروسازی و دولتی یک حرف درست و یک قول عمل کرده نمیبینید چه رسد به این چیزها که اصلا حساب و کتابی ندارد
از ما گفتن بود وقت خود را هدر ندهید
تو خواه پند گیرو خواه ملال

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از fardin59 :
با سلام ببینید دوستان عزیزم اولا عذر میخواهم شاید باعث ناراحتی بعضی از دوستان شده باشم اما باید عرض کنم من شخصا حدود 1 سال در این زمینه کار کردم و تحقیق حتی سی دی که مهر کتابخانه ملی ایران را داشت مطالعه کردم وا قعا اینها همه دروغ است
من از این نظر میگویم که شما وقت گرانبها و پول خود را بی جهت هدر ندهید ما در ایالات متحده آمریکا زندگی نمیکنیم در کشور ما شما حتی از شرکتهای بزرگ مثل بزرگترین شرکتتها خودروسازی و دولتی یک حرف درست و یک قول عمل کرده نمیبینید چه رسد به این چیزها که اصلا حساب و کتابی ندارد
از ما گفتن بود وقت خود را هدر ندهید
تو خواه پند گیرو خواه ملال
بازم که همون شد معلوم نشد اصلا چیو میگی؟!!!:blink:

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
بابا این عزیز پی تو کلیک و ... رو میگه.
جدی نگیرید.

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
دوستان عزیز از شما میخواهم به طور کامل و شفاف در مورد نوع کسب درآمد خود در اینترنت بفرمایید اصلا بفرمایید راهکار کسب درآمد چگونه است و مکانیزم کار چیست سایتهایی را معرفی کنید که از آنها پول نقد دریافت کرده اید بفرمایید تا نظر همه بینندگان جلب شود
اصلا چرا یک کنفرانس برگزار نمیکنید و از همه نمیخواهید که درآن شرکت کنند و اطلاع رسانی کنید در ضمن آیا این کار قانونی است
لطفا پاسخ بفرمایید

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
با سلام مجدد
من میخواستم د ر یک مورد سوال کنم که البته شاید جایش در اینجا نباشد اما خوب..............
سوال. اگر ما چند فروشگاه داشته باشیم و افراد مختلف را در این فروشگاهها استخدام کنیم خوب طبعا نمیتوانیم در همه این مکانها حضور داشته باشیم و باید مدیریت کنیم میخواستم بدانم آیا تکنولوژی وجود دارد که ما بتوانیم این کار را از طریق شبکه های کامپیوتری کنترل کنیم و میزان فروش و میزان اجناس هر مغازه را از طریق شبکه کنترل کنیم
چیزی شبیه فروشگاههای زنجیره ای
ممنونم

fardin59

Registered User
لایک‌ها
75
نوروز مبارک
پس جواب چی شد مردان ثروتمند

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از fardin59 :
با سلام مجدد
من میخواستم د ر یک مورد سوال کنم که البته شاید جایش در اینجا نباشد اما خوب..............
سوال. اگر ما چند فروشگاه داشته باشیم و افراد مختلف را در این فروشگاهها استخدام کنیم خوب طبعا نمیتوانیم در همه این مکانها حضور داشته باشیم و باید مدیریت کنیم میخواستم بدانم آیا تکنولوژی وجود دارد که ما بتوانیم این کار را از طریق شبکه های کامپیوتری کنترل کنیم و میزان فروش و میزان اجناس هر مغازه را از طریق شبکه کنترل کنیم
چیزی شبیه فروشگاههای زنجیره ای
ممنونم
مسلما امکانش وجود داره.

p30ct

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینترنت معدن طلای قرن 21 ام است
(بیل گیتس)

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
به نقل از p30ct :
اینترنت معدن طلای قرن 21 ام است
(بیل گیتس)
پول درآورد از اينترنت به سادگي اين جمله نيست.

p30ct

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با کمی تلاش، برنامه ریزی و سرمایه میشه به این جمله رسید...
منم تا حدودی بش رسیدم، البته امیدوارم دولت آقا محمود اجازه بده :D

بالا