• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینوبخونی دیگه گوششیتو ویبره نمیذاری

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
دانشمندان معتقدند حالت ویبره تلفن همراه بروز سندروم عضلانی را در پی دارد.

به گفته آنان، در این گونه سندروم حتی زمانی كه تلفن همراه از حالت ویبره خارج است عضله مربوطه شروع به ارسال سیگنال‌های كاذب به مغز می‌كند و در نتیجه فرد دچار نوعی حساسیت و هوشیاری نابه‌جا نسبت به تلفن همراه خود می‌شود.
استفاده طولانی مدت از حالت «ویبره» تلفن همراه به بروز عارضه‌ای موسوم به «fauxcellarm» در فرد منجر می‌شود.
این عارضه بیشتر در كسانی ظاهر می‌شود كه تلفن همراه خود را در حالت ویبره قرار داده و آن را در جیب لباس‌های خود می‌گذارند.
تنی چند از دانشمندان نیز معتقدند حالت ویبره تلفن همراه بروز سندروم عضلانی را در پی دارد.
به گفته آنان، در این گونه سندروم حتی زمانی كه تلفن همراه از حالت ویبره خارج است عضله مربوطه شروع به ارسال سیگنال‌های كاذب به مغز می‌كند و در نتیجه فرد دچار نوعی حساسیت و هوشیاری نابه‌جا نسبت به تلفن همراه خود می‌شود.
در حالت پیشرفته این سندروم، فرد در مواردی به تكان‌های لباسی كه بر تن دارد نیز حساس می‌شود و آن را به حساب زنگ خوردن تلفن همراه خود می‌گذارد

farahabad

Registered User
لایک‌ها
145
اون دانشمندان فرضي غلط زيادي كردن.هيچ سندرم عضلاني و كشكي در كار نيست. شما وقتي گوشي را در جيب خود و در تماس با بدن قرار ميدهيد ممكن هست بعضي وقتها بدون اينكه اسمسي براي شما بيايد يا گوشي شما زنگ بخورد از گوشي احساس لرزش خفيفي كنيد اين لرزش واقعي هست و واقعا اتفاق ميفته! البته نه از ويبره گوشي بلكه هنگام انتقال امواج آنتن بي تي اس به موبايل و بالعكس كه هز از چند گاهي ممكن است بخاطر دور شدن و نزديكي به فرستنده امواج كم و زياد شوند. بلندگوي گوشي عكس العمل نشان داده و سيم پيچ بلندگو در درون آهنرباي خود شروع به لرزش ميكند. و اين لرزش خفيف بخاطر همين است.

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
اون دانشمندان فرضي غلط زيادي كردن.هيچ سندرم عضلاني و كشكي در كار نيست. شما وقتي گوشي را در جيب خود و در تماس با بدن قرار ميدهيد ممكن هست بعضي وقتها بدون اينكه اسمسي براي شما بيايد يا گوشي شما زنگ بخورد از گوشي احساس لرزش خفيفي كنيد اين لرزش واقعي هست و واقعا اتفاق ميفته! البته نه از ويبره گوشي بلكه هنگام انتقال امواج آنتن بي تي اس به موبايل و بالعكس كه هز از چند گاهي ممكن است بخاطر دور شدن و نزديكي به فرستنده امواج كم و زياد شوند. بلندگوي گوشي عكس العمل نشان داده و سيم پيچ بلندگو در درون آهنرباي خود شروع به لرزش ميكند. و اين لرزش خفيف بخاطر همين است.
من اصلا چه میدانم سندرم چیست؟ - ویبره چی هست که عضلات چی باشه!
به امضای من نگاه کن. - هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره -
باور کن یک کلمه از این حرف ها را هم نمی خوانم - هیچ اهمیتی هم بهشون نمیدم - فقط چشم بسته از همه جا کپی میکنم...
درضمن فقط من کپی نمیکنم بقیه هم همین کار رو میکنن - حتی بعضی ها با ربات - بیشمار کپی داخل سایت خودشون و... میزنن(از جمله خودم که تا الان ربات ها برام 10000 تا مطلب زدن)
اگه من کپی کنم معلوم نیست که منبع این نوشته ها کجا هست! - من فقط داخل سایت/ وبلاگ خودم منبع رو ذکر میکنم و منبع رو لینک هم میکنم تا گوگل ایراد نگیره و پیج رنک از بین نره - اونجا اصولی کپی میکنم ولی اینجا میشه گفت که قانون جنگل است!
باور کن من فقط برای منافع کار میکنم و به راست و دروغی این مطالب کاری ندارم و پاسخ شما را هم تا نصف خط اول خواندم و حال و حوصله خواندن بقیه اش را نداشتم.

بالا