• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینکریپت کردن ا ی اس پیٍ

proxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا کسی میدونه چطور کد ای اس پی را اینکریپ کنم ؟ :wacko:
مثلان یه کانکشن به دیتابیس اکسس دارم نمیخوام بزارم کسی پسورد اونا ببینه حتی اگه کد به دستش اوفتاد. ;)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
در اين حد ميدونم كه با اي اس پي دات نت ميشه
---
در ضمن پسورد فايل هاي اكسس رو ميشه تنها در كمتر از يك ثانيه بدست اورد:D

proxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با دات نت که میدونم !! :D

نه واسه مثال گفتم پسورد اکسس ولی در کل یه بار دیدم یکی این کارو کرده بوود . میدونم میشه ولی نمیدونم چطوری ! :wacko:

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از proxy :
با دات نت که میدونم !! :D

نه واسه مثال گفتم پسورد اکسس ولی در کل یه بار دیدم یکی این کارو کرده بوود . میدونم میشه ولی نمیدونم چطوری ! :wacko:

شدنش که میشه باید بگردی یه الگوریتم انکریپت حالا به صورت dll یا سرس کد برای وی بی پیدا کنی ! فقط باید بگردی ;)

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
برنامه HTML Guardian 7 رو دانلود کن .. کدهای VB , html ات رو انکریپت می کنه

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
به نقل از ikeyvan :
برنامه HTML Guardian 7 رو دانلود کن .. کدهای VB , html ات رو انکریپت می کنه
نه بدرد نميخوره خيلي راحت ميشه برش گردوند
---
اي اس پي هم مثل پي اچ پي هستش و اگه بخواد كد بشه بايد رو سرور يه چيزايي نصب بشه كه معمولا خيلي از سرور ها نصب نميكنن
---
زند اپتيميزر تو پي اچ پي معروفه....با اينكه خيلي معروفه ولي بازم رو بيشتر سرور ها نصب نيست بخاطر اون كار نميكنه
-------
فكر نكنم راه خاصي باشه

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از H_R :
شدنش که میشه باید بگردی یه الگوریتم انکریپت حالا به صورت dll یا سرس کد برای وی بی پیدا کنی ! فقط باید بگردی ;)

گشتی ؟؟؟ نبود ؟؟؟؟ راش همینه که بهت گفتما !!! اگه بگردی ختما هست ! اگه نشد هم اشکالی نداره اصلا این یه تیکه رو با دات نت بنویس اینم راه حلش :

مقاله فارسی : http://iranasp.net/Articles/ShowArticle.aspx?articleid=165 اثر اینجانب !

nttacplus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ،
- راستش من براي اينكريپت كردن ASP يه برنامه از خود ماكروسافت گرفتم خيلي هم توپه

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SoftDevCo :
سلام
من از این نرم افزار استفاده کردم و تبدیل کرد ولی بعد از این که تبدیل شده وقتی از طریق localhost می خوام اجراش کنم error میده در حالی که فایل اصلی همچین مشکلی نداره . برای حل این مشکل باید فایل خاصی در root کپی کنم ؟

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
چه ارروری میده، اگه نمی تونی خطا رو ببینی از فایرفوکس اسفاده کن چون اینترنت اکسپلورر معمولا می نویسه internal error 500

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SoftDevCo :
چه ارروری میده، اگه نمی تونی خطا رو ببینی از فایرفوکس اسفاده کن چون اینترنت اکسپلورر معمولا می نویسه internal error 500
همه کدهایی رو که تبدیل کرده Error می گیره انگار همچین کدی رو اصلا نمی شناسه من پایین دو تا فایل رو attachکردم فایل a فایل اصلی است که درست اجرا میشه و فایل b فایل تبدیل شده است که موقع اجرا کدهای تبدیل شده رو نمی شناسه

فایل های ضمیمه

• files.zip
    6.4 KB · نمایش ها: 5

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
اول صفحه این <%@ LANGUAGE = VBScript.Encode %> رو نوشتی ؟

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SoftDevCo :
اول صفحه این <%@ LANGUAGE = VBScript.Encode %> رو نوشتی ؟

سلام
من اول صفحه هام قبل از تبدیل این کد رو دارم :
کد:
<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="65001"%>
که بعد از تبدیل میشه این :
کد:
<%@LANGUAGE="VBScript.Encode"     CODEPAGE="65001"%>
وقتی codpage=65001 رو حذف می کنم بعد از تبدیل درست کار می کنه ولی وقتی هست error می گیره .
من نیاز دارم که این codepage بالای صفحاتم باشه و با این اوصاف بعد از تبدیل error می گیره به نظر شما باید چی کار کنم که هم بتونم از codepage=65001 استفاده کنم و هم بعد از تبدیل error نگیره ؟

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
شما قبل از تبدیل از <%@Language استفاده نکن، کله این کد رو حذف کن از بالای صفحت.
بعد از تبدیل این کد و کدپیجت رو اضافه کن، حواست باشه تویه یه صفحه مثلا Index اگه باشه و توی اون صفحه دیگری رو Include کرده باشی نباید در مجموع بیشتر از یک بار این کد وجود داشته باشه.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
شما قبل از تبدیل از <%@Language استفاده نکن، کله این کد رو حذف کن از بالای صفحت.
بعد از تبدیل این کد و کدپیجت رو اضافه کن، حواست باشه تویه یه صفحه مثلا Index اگه باشه و توی اون صفحه دیگری رو Include کرده باشی نباید در مجموع بیشتر از یک بار این کد وجود داشته باشه.

صنم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SoftDevCo :

در این صورت داده در access درست ذخیره میشه (فارسی) ولی صفحه بعدی که میره نشون بده که داده ذخیره شده این پیغام رو درست نشون نمیده یعنی فارسی نشون نمیده یه چیزهای عجیب غریب میاره من دوتا فایل برای شما می ذارم اول باید year_def1.asp رو از طریق localhost اجرا کنی بعد صفحه بعد از ذخیره به صفحه add_year1.asp منتقل میشه که اینجا حروف رو درست نشون نمیده اگه ممکنه کمکم کنید .

فایل های ضمیمه

• 1.zip
    28.7 KB · نمایش ها: 4
بالا