• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این اینجا مطرح میکنم ببینم دوستان چه نظری دارن؟؟؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
این اینجا مطرح میکنم ببینم دوستان چه نظری دارن؟؟؟

دربارهء ما:

اطلاعات کاملی در رابطه با شرکت زنیت سافت را میتوانید در سایت این شرکت (www.zenith-soft.com) مطالعه نمایید. در ذیل اطلاعاتی دربارهء نحوهء شکل گیری سایت زنیت پی آورده شده است.

پس از قراردادی که در اردیبهشت ماه سال 1384 با شرکت کردیت کارت آی آر (creditcardir) بسته شد، شرکت زنیت سافت به صورت رسمی یکی از نمایندگان کردیت کارت آی آر در آمد. این قرارداد در ابتدا به صورت 3 ماهه و پس از آن به صورت شش ماهه تمدید شد. در این مدت برای بیش از 1000 کارت تولید و مورد پشتیبانی این شرکت قرار گرفت، در طی این زمان این شرکت با مشکلات این کار آشنا و سعی در برطرف نمودن آن داشت.

پس از 9 ماه همکاری با کردیت کارت آی آر متاسفانه قرارداد فی مابین مجددا تمدید نشد و شرکت زنیت در جهت ادامه اهداف خود در این زمینه اقدام به اخذ قرارداد جدیدی با یک شرکت انگلیسی نمود و پس از آن اقدام به راه اندازی سایت زنیت پی (www.zenith-pay.com) نمود تا علاوه بر رفع مشکلاتی که قبلا کاربران این شرکت با سایت کردیت کارت آی آر داشتند به خدمات رسانی هرچه بیشتر بپردازد.

و creditcardir هم با کلیه کارمندهاش دود شدن رفتن هوا ( مثلث برمودا ) و شرکتی تازه در همان محل سبز شد.

تهران - خیابان سهروردی شمالی - خیابان زینالی غربی - پلاک 102 - طبقه دوم - واحد 10

خوب 41000 تومان پول ما هم فی مابین قرارداد مرادبیگ و حسام بیگ قرار گرفت و دود شد رفت هوا پول حرام هم که شاخ و دم نداره.

البته 41000 پولی نیست اما مهم اینه که دوستان پولشون رو دود نکنن و حواسشون باشه.

:baaasmile

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
آها شرکت زنیت سافت شما نیستید !!؟؟؟؟

آن دربارهء ما: که آن بالا نوشتید ، من فکر کردم دارید از خودتان تبلیغ می کنید !!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
من فکر کردم آشنا در آمدیم ! فکر کردم شما از شرکت زنیت سافت هستید !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بیشتر جنبه تبلیغاتی داره

بالا