• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این تبلت چطوریاست؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
Pierre Cardin PC7518-تبلت پیر کاردین مدل پی سی 7518
این تبلت رو چطور ارزیابی می کنید؟

آقا من این برند باهاش کار نکردم ولی بنظر من اگه چینی میخای برو سراغ برندای پدر و مادر دار چینی که با (سامسونگ و اپل و... رقابت میکنن ) مثل ainol onda.... پشیمون نمیشی مطمئن باش

موفق باشید

Last edited:

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
دوستمون درست میگه این تبلت و تیلتای وینتاچ یک ریال ارزش ندارن. شما میتوتید از برندای
Onda
Pipo
Ramos
Window
خرید کنید که عالی هستن

sent from my LWW

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست من ، من خودم از این تبلت خریدم و دارم ازش استفاده میکنم . نمیدونم تو این رنج قیمت ، آیا بغیر از وینتاچ و پیر کاردین تبلتهای دیگه ای هم موجود هست یا خیر ، اما موقعی که من خریدم رو انجام دادم ، تنها ، وینتاچ ، پیرکاردین ، و ولف پد با این حدود قیمت موجود بود ، که با با توصیه ی یکی از دوستان و فروشندگان خوب این فروم رفتم سراغ پیرکاردین ، و واقعاً هم راضی هستم . البته نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشید ، به هر حال باید به پولی که دارید میدید هم توجه کنید ، ولی نسبت به قیمتش به نظر من که حرف نداره . حتی نسبت به تبلتهای برند خوب ، تا قیمتهای 400 - 450 خیلی بهتر بود . حالا شما کلاً چه کارکردها و انتظاراتی از تبلتتون دارید؟ اینطوری بهتر میشه راهنماییتون کرد ، و حتی شاید باعث بشه که گزینه ی بهتری بهتون معرفی بشه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اول از همه cube
بعد onda
سراغ برند دیگه ای هم نرید
تبلت 3188 cube واقعا قویه اگه پولتون نرسید(فکر کنم ارزونترین مدل دارای چیپ3188 این باشه)Cube U23GT RK3188 Quad Core Tablet PC 8.0 Inch Android 4.1 16GB White
اگه هم نرسید بعد از اون این مدلا خیلی قویند:
Onda V701s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Android Tablet HDMI 2160P
Onda V711s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Capacitive Android Tablet HDMI WIFI 2160P 8GB
واگه بازم بودجه کمتری دارید بازم از این2برند انتخاب کنید که پیشنهاد اولم cube هست بازم
پیرکاردین و وینتاچ قابل مقایسه با اینا نیستند

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
اول از همه cube
بعد onda
سراغ برند دیگه ای هم نرید
تبلت 3188 cube واقعا قویه اگه پولتون نرسید(فکر کنم ارزونترین مدل دارای چیپ3188 این باشه)Cube U23GT RK3188 Quad Core Tablet PC 8.0 Inch Android 4.1 16GB White
اگه هم نرسید بعد از اون این مدلا خیلی قویند:
Onda V701s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Android Tablet HDMI 2160P
Onda V711s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Capacitive Android Tablet HDMI WIFI 2160P 8GB
واگه بازم بودجه کمتری دارید بازم از این2برند انتخاب کنید که پیشنهاد اولم cube هست بازم
پیرکاردین و وینتاچ قابل مقایسه با اینا نیستند

دوست عزیز cube بهpipo نمیرسه
به مظذ من
1-pipo
2-ramos
3-cube
4-vido

sent from my LWW

pooya121

Registered User
لایک‌ها
24
دیجی کلا به بهترین چیز ها 10 نمیده به این 10 داده این سایته؟
(به نسبت قمیتش بد نیست ولی انتظار زیادی هم نمیشه داشت.)

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوست عزیز cube بهpipo نمیرسه
به مظذ من
1-pipo
2-ramos
3-cube
4-vido

sent from my LWW
والا از رو تئوریات به نظر من رسید که cube بهتره
شما تجربه کار با2تاشون را دارید؟اگه نه خوشحال میشم بدونم چرا پیپو بهتره
ramos که چیپهاش چیپهای سامسونگه و به نظر من از rk3188 ضعیفتره و قیمتاشم نسبتا بالاست
راستی یه موردی که هست سایت پیپو خیلی بی در و پیکره و دیزاین تبلتا حس خوبیو به آدم نمیده یه جورایی بد قیافست
ممنون میشم نظرتون را بگید

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
والا از رو تئوریات به نظر من رسید که cube بهتره
شما تجربه کار با2تاشون را دارید؟اگه نه خوشحال میشم بدونم چرا پیپو بهتره
ramos که چیپهاش چیپهای سامسونگه و به نظر من از rk3188 ضعیفتره و قیمتاشم نسبتا بالاست
راستی یه موردی که هست سایت پیپو خیلی بی در و پیکره و دیزاین تبلتا حس خوبیو به آدم نمیده یه جورایی بد قیافست
ممنون میشم نظرتون را بگید
من تجربه کار ندارم. تصمیم گیری من از review های یوتوب که برای هر تبلت یک ساعتی دیدم.
من میخواستم cube رودوم بنویسم. اشتباهی راموس رو نوشتم.
در ضمن جزییات بین پیپو که میگم بهتره با ویدو که۴ خیلی کمه. یعنی اینایی که معرفی کردم اکثرا در یه سطح هستن. باید ببینی اون سخت افزار و ظاهرو مبلغی که میخوای هزینه کنی کدومشون دارن بگیری

sent from my LWW

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
هر چی پول بدی آش میخوری - با توجه به قیمتشون تبلت های خوبین
اما اگه پول بیشتری داری بهتره برند های چینی درجه 1 رو بگیری

بالا