• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این تخفیفای دیجیکالا واقعیه؟ تجربۀ خرید دارید؟

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
سلام دوستان.
من قصد خرید هارد اکسترنال دارم و توی محصولات دیجیکالا که میگردم چنین تخفیفاتی به چشمم میخوره که مثلا محصول 2، 3 تومنی اومده 1 تومن تخفیف خورده:

SNAG-00012-5-2021 8.26.00 PM .jpg

SNAG-00002-5-2021 8.23.25 PM .jpg

خواستم بدونم جریان این تخفیفا چیه؟ مواقع خاصی هست؟ کسی تجربۀ خرید توی این تخفیف‌ها رو داره؟
یه مقدار برام عجیب و مشکوک هست که محصولی توی این بازۀ قیمتی 1 تومن تخفیف بخوره!

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام دوستان.
من قصد خرید هارد اکسترنال دارم و توی محصولات دیجیکالا که میگردم چنین تخفیفاتی به چشمم میخوره که مثلا محصول 2، 3 تومنی اومده 1 تومن تخفیف خورده:

مشاهده پیوست 1222353

مشاهده پیوست 1222354

خواستم بدونم جریان این تخفیفا چیه؟ مواقع خاصی هست؟ کسی تجربۀ خرید توی این تخفیف‌ها رو داره؟
یه مقدار برام عجیب و مشکوک هست که محصولی توی این بازۀ قیمتی 1 تومن تخفیف بخوره!

مطمئن باش تو سایت شرکت سازنده 2 میلیون تخفیف خورده که دیجیکالا با 1 میلیون تخفیف میزاره برای فروش

تلویزیون 7.5 رو 7 زده بود خریدیم
تو سایت اصلی دیدم 6700 گذاشته بودن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
ممنون از پاسختون.
من این 2 محصول رو چک کردم و توی پست اول ازشون شات گذاشتم (بخش نمودار قیمت رو چک کنید):

bestmovie

Registered User
لایک‌ها
1,479
توی مناسبت های خاص بعضی مواقع تخفیف های خوبی میذاره که سریع هم تمام میشه
ولی اینی که شما بزنی رو نمودار و میبینی مثلا دیروز یه تومن تخفیف خورده خیر چنین چیزی نیست یا باگ نرم افزاری هست یا کلک تبلیغاتی
حدود یکماه این موضوع رو بررسی کردم و هیچ موقع به تخفیف ها نرسیدم در صورتی که تو نمودار هر روز برای یک محصول تخفیف های پنجاه درصدی نشون میداد

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
فصل کلاه برداری که برسه دیگه این حرفا معنی نداره

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
در لیست قیمت ها که من همچین چیزی ندیدم.
احتمالا باگ باشه.
در رابطه با هارد از خرید دیجی یه کم احتیاط کنید. چون فروشنده خودش نیست. و مرجوعی زیاد داره.

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
از سایت اصلی بخری با همون قیمت اصلی میخری
دیجی پورسانت سنگینی میگیره

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
ببین بحث اصلی که توی این تخفیف ها هست اینه که جنس دقیقا اونی نیست که توی تصویر زده.
اگر فروشنده دیجی کالا باشه تخفیفش حتما می ارزه، ولی من ترجیحم اینه که از فروشنده معتبر بخرم تا با تخفیف بخرم.
"هیچ ارزونی بی علت نیست"، این در مورد دیجی کالا هم صدق میکنه... یک وقت گول نخورید..
یوقت میبینید به خاطر جعبه پاره شده این تخفیف رو داره که می ارزه، یوقت میبینید بخاطر ایراد سخت افزاری و بد سکتور این تخفیف رو خورده و نصف شده.

دیجی پورسانت سنگینی میگیره
الان پورسانتش شدید اومده پایین، نمیزاره بازار از دستش در بره...

startToday

Registered User
لایک‌ها
323
در رابطه با هارد از خرید دیجی یه کم احتیاط کنید. چون فروشنده خودش نیست. و مرجوعی زیاد داره.
از بیرون هم که بخریم باز ممکنه ایراد داشته باشه. اما خُب، خوبی دیجیکالا اینه که میتون هارد رو تست کنی و اگه مشکلی داشت بدون دردسر مرجوع کنی. اما با فروشندۀ بیرون به مشکل میخوری و باید بری سراغ گارانتی و... درست میگم؟

این سایت اصلی در مورد همین محصول یعنی هارد WD چه سایتی میشه؟ فکر نکنم همچین سایتی باشه

برنامه‌ای هست که بعد از خرید بتونیم هارد رو کامل تست کنیم و ببینیم مشکلی نداشته باشه؟

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
ببین بحث اصلی که توی این تخفیف ها هست اینه که جنس دقیقا اونی نیست که توی تصویر زده.
اگر فروشنده دیجی کالا باشه تخفیفش حتما می ارزه، ولی من ترجیحم اینه که از فروشنده معتبر بخرم تا با تخفیف بخرم.
"هیچ ارزونی بی علت نیست"، این در مورد دیجی کالا هم صدق میکنه... یک وقت گول نخورید..
یوقت میبینید به خاطر جعبه پاره شده این تخفیف رو داره که می ارزه، یوقت میبینید بخاطر ایراد سخت افزاری و بد سکتور این تخفیف رو خورده و نصف شده.

الان پورسانتش شدید اومده پایین، نمیزاره بازار از دستش در بره...
خواهرم شیائومی نوت ۸ پرو ۶۴ از سایت فروشنده همین هفته خرید 5600
همون تو دیجی زده 5900

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
برنامه‌ای هست که بعد از خرید بتونیم هارد رو کامل تست کنیم و ببینیم مشکلی نداشته باشه؟
بله این کار بسیار معمولی هست که کسایی که بخوان هارد کارکرده خرید فروش کنن توی همین انجمن باید تست هارد رو بزارن توی صفحه فروش. اسم برنامش یادم نیست، توی بازارچه لوازم اداری، یکی دو تا تاپیک فروش هارد دست دوم ببینید پیدا میکنید :)

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
راستی اگه جنسی که از دیجی کالا میگیرید رو بسته بندیش رو باز کنید دیگه نمیشه مرجوعش کرد، حتی اگه خراب باشه. اگه خراب باشه میگن ببرید گارانتی، گارانتی هم ممکنه جزو شرایطش باشه مثلا بگه به خاطر ضربه اینطوری شده و قبول نکنه!!!

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
از بیرون هم که بخریم باز ممکنه ایراد داشته باشه. اما خُب، خوبی دیجیکالا اینه که میتون هارد رو تست کنی و اگه مشکلی داشت بدون دردسر مرجوع کنی. اما با فروشندۀ بیرون به مشکل میخوری و باید بری سراغ گارانتی و... درست میگم؟
این سایت اصلی در مورد همین محصول یعنی هارد WD چه سایتی میشه؟ فکر نکنم همچین سایتی باشه. برنامه‌ای هست که بعد از خرید بتونیم هارد رو کامل تست کنیم و ببینیم مشکلی نداشته باشه؟
کلی فروشگاه آنلاین دیگه هم هست.
بعد از باز شدن بسته مرجوعی سخت تر میشه.
با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست کنید.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

این سایت اصلی در مورد همین محصول یعنی هارد WD چه سایتی میشه؟ فکر نکنم همچین سایتی باشه

همین پیتی فروشنده های هارد خوبی هستش

Mast forosh

Registered User
لایک‌ها
144
توی مناسبت های خاص بعضی مواقع تخفیف های خوبی میذاره که سریع هم تمام میشه
ولی اینی که شما بزنی رو نمودار و میبینی مثلا دیروز یه تومن تخفیف خورده خیر چنین چیزی نیست یا باگ نرم افزاری هست یا کلک تبلیغاتی
حدود یکماه این موضوع رو بررسی کردم و هیچ موقع به تخفیف ها نرسیدم در صورتی که تو نمودار هر روز برای یک محصول تخفیف های پنجاه درصدی نشون میداد

مثل ps4 پانصد هزار تومانی? که کلکی بیش نبود

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
جنس 100 تومنی رو میذاره 160 تومن با چند درصد تخفیف 120 تومن ً!

بالا