به نقل از mehrdad1355 :ربطی به اون نداره
منظور این خطا اینه که دسترسی به خط تلفن نداره
یا سیم تلفن قطعه (از داخل یا یک جای توسیم یا مسیر) یا اینکه فیش ر لاین این و لاین اوت رو اشتباه زدی تو مودم
به نقل از gooyapardaz :نميشه 100 درصد گفت از قطعي خطه از درايورش هم مي تونه باشه يا از اسلتت جاش را عوض كن
در ضمن روي يك سيستم ديگه چك كن
خوب اینو از اول بگو عزیز جان!!!!!!! ژینوس چیه که کله پاچه اش چی باشه 11به نقل از solarisco :تشكر از جوابت اما من گفتم كه روي چنتا سيستم امتحان كردم بابا اسلاتاشم عوض كردم درايورشم جديده قديميشم امتحان كردم ماركشم جنيوس هست يني اشغال
اخه عیب کار اونجاست که رنگ پاش قبلیم کار می کرد ولی رنگ نمی پاشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!به نقل از solarisco :خوب عزيزم خودت ميگي رنگ پاش كاملا سوخت خيالت راحت شد اما اگه مثلا روشن بشه اما رنگ نپاشه اون موقه چي ولش نميكني كه
:blink: :blink: :blink:به نقل از mehrdad1355 :اخه عیب کار اونجاست که رنگ پاش قبلیم کار می کرد ولی رنگ نمی پاشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اخر سر ورداشتم موتر یکی رو با اون عوض کردم و#@$^%$3 تا یه رنگ باش سالم از مجموع دوتاش در اوردم!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
یه کمد بود می خواستیم رنگش کنیم!!!به نقل از solarisco ::blink: :blink: :blink:
حالا چي شده زدي به رنكاري
درامدش خوبه مام بياييم ؟![]()
خوب با موس بزن!!!!!!!! می کشی مارو تا پستهاتو بتونیم بخونیم!! چرا یه کیبرد نمی گیری از همین 7-=8 تومنی ها -من از همونا دارم و خوبنبه نقل از artin :اخه من فارسی ساز ویندوز رو سیستمم نصب شده و واسه پست زدن باید اون بقل ساعت کلیک کنم تا عوض شه و برای دیدن سایتها دیگه دوباره روش بزنم تا بره رو انگلیسی و چون کلیدهای شیفت کیبوردم خراب شده باید هر دفعه با موس بزنم