اختصاصی با زبان ای اس پی دات نت نوشته شده
مثل همین قالب رو خواسته باشین با 10-20 تومن واستون ریپ می کنن و می تونید استفاده کنید ولی از هر نظر درست نیست این کار
بله كاملا تاييد ميشه درست نيست اين كارا من خودم به شخصه سعي مي كنم كه بدم طراحي كنند برام يا خودم طراحيش كنم
ممنون ! می خوام یه سایتی مشابه این سایت از نظر امکانات داشته باشم چقدر هزینه طراحی داره ؟
اگر با سیستم های مدیریت محتوا رایگان زده بشه هزینه زیادی نداره و فقط هزینه طراحی قالب هست با نصب و تنظیمات .
هزینه طراحی قالب هم هر کس یه قیمتی میگیره ...
خب الان اگه با همین aspn.net نوشته بشه بهتره یا سیستم مدیریت محتوا ؟ از نظر اینکه همین امکانات رو داشته باشه میگم ؟
کاملا تایید میشهسیستم مدیریت محتوا یه خوبی که داره اینه که شما وابسطه به طراح سایت نیستید و اگر زمانی مشکلی پیش بیاد میتونید با یه جستجو مشکل رو حل کنید
سیستم اختصاصی هم اگر درست طراحی بشه خیلی خوبه ولی اگر مشکلی پیش بیاد شما باید دنبال طراح باشید و برای هر امکان یا پشتیبانی باید هزینه پرداخت کنید
جوملا نصب کن یه قالب هم بنداز روش راحت !بهترین سیستم محتوا برای سایتی مشابه نمونه ای که دادم چی هست ؟
البته کاربر taft نمونه کارهاشون و شرایط شون رو گفتند اما فعلا هنوز تصمیم نگرفتم
چون طراحی قالب و بهترین سیستم مدیریت محتوا که میشه استفاده کرد رو می خوام برای طراحی سایت استفاده بشه
بهترین سیستم محتوا برای سایتی مشابه نمونه ای که دادم چی هست ؟
چون طراحی قالب و بهترین سیستم مدیریت محتوا که میشه استفاده کرد رو می خوام برای طراحی سایت استفاده بشه
بهترین سیستم محتوا برای سایتی مشابه نمونه ای که دادم چی هست ؟
برای طراح ی قالب کجا رو پیشنهاد می کنید ؟
کارهاش رو دیدم! طراحی هاش خیلی ساده و معمولی بود
غیر از این سایت طراح دیگه ای نمیشناسید ؟