این سایت ما گناه داره یه نگاهی بهش بکنین تا دلش نشکنه HOrmoz ONline :blush:
spidernet کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 آگوست 2004 نوشتهها 78 لایکها 0 سن 34 محل سکونت INTERNET 4 نوامبر 2004 #1 این سایت ما گناه داره یه نگاهی بهش بکنین تا دلش نشکنه HOrmoz ONline :blush:
nima178 Registered User تاریخ عضویت 2 سپتامبر 2004 نوشتهها 882 لایکها 12 محل سکونت همان جایی که اینجا نیست 5 نوامبر 2004 #2 دونبال بازديد كننده مي گردي بايد لينكدوني موتور سرچي جايي ادش كني ولي سايتتو ديدم خيلي قشنگ بود لاقل موضوشو مي گفتي چون ماهم گناه داريم حالا نارحت نشو بيا راي بده
دونبال بازديد كننده مي گردي بايد لينكدوني موتور سرچي جايي ادش كني ولي سايتتو ديدم خيلي قشنگ بود لاقل موضوشو مي گفتي چون ماهم گناه داريم حالا نارحت نشو بيا راي بده
nima178 Registered User تاریخ عضویت 2 سپتامبر 2004 نوشتهها 882 لایکها 12 محل سکونت همان جایی که اینجا نیست 6 نوامبر 2004 #3 نگاه كن سايت به اين خوبي داري اينقدم اطلاعات داري ولي عنوان تاپيكو بد انتخاب كردي.. التماس آميز نبايد مي بود (من تجربه دارم!) بايد از كلمات تاثير گذار استفاده كني يا دقيقا بگي چي داري
نگاه كن سايت به اين خوبي داري اينقدم اطلاعات داري ولي عنوان تاپيكو بد انتخاب كردي.. التماس آميز نبايد مي بود (من تجربه دارم!) بايد از كلمات تاثير گذار استفاده كني يا دقيقا بگي چي داري
M mrr کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 26 مارس 2004 نوشتهها 24 لایکها 0 1 دسامبر 2004 #4 سلام سایت خوبیه، ولی باید روش بیشتر کار کنی موفق باشی
saberioon کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 20 دسامبر 2002 نوشتهها 318 لایکها 0 سن 43 محل سکونت Malaysia 3 دسامبر 2004 #5 کارتون خوبه موفق باشی