• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این سایت ها چی کار میکنند ؟!!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام دوستان :)

من یه سوالی برام پیش اومده و اونم اینه که سایت هایی مثل پارس پیک و ایران مارکت و سیستم های همکاری در فروشی چون پایگان و سایت های کوچکتری مثل پی سل اگه بر فرض مثال سایتشون هک شد یا یه مشکلی پیش اومد و دیتابیسشون نابود شد چی کار میکنند ؟!
چون که بکاپ گرفتن از دیتابیس به طور لحظه ای نیست. هست ؟
مثلا سفارشاتی که ثبت میشه دیگه از بین میره و اگه بکاپ رو مثلا 2 روز قبل گرفتند مجبورن سایت رو روی بکاپ 2 روز پیش بالا بیارن این سفارشات ثبت شده تکلیفش چی میشه ؟ اطلاعات از بین میره

البته من که همچین مشکلی تا حالا ندیدم این سایت ها چی کار میکنند برای رفع این مشکل

پیشاپیش ممنون :)

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
Raid Server
Multi Server Setup
اینا 2 تا روش هست که از دادن اطلاعات رو به 1% میرسونه

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
محسن میشه توضیح بیشتری بدی
خودت هم واسه سیستم همکاریت از این روش استفاده میکنی ؟

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
محسن میشه توضیح بیشتری بدی
خودت هم واسه سیستم همکاریت از این روش استفاده میکنی ؟
نه عزیزم من چون به شرکت متصل هستم سفارشات اونجا هم عانی ثبت میشه پس مشکلی زیاد ندارم
این تجهیزات هزینه های زیادی داره ماهیانه از ملیون رد میکنه اگه بشیم پایگان حتما باید استفاده کنیم
البته الان بک اپ روزانه از یوزر های و پول ها و سفارشات میکیرم دائم

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
raid که حفظ اطلاعات و محافظت از تخریب اطلاعات هست . (‌اعم از نرم افزاری یا سخت افزاری )
معمولا سیستم هایی در این سطح اگر به فکر امنیت اطلاعات باشند از راهکارهای db server replication یا همانند سازی سرور های پایگاه داده استفاده میکنند به همراه سیستم های بک آپ دوره ای . این replication یعنی همسان سازی پایگاه داده با یک پایگاه دیگه در یک محل دیگه . که البته میتونه با یک سری قوانین از تخریب پایگاه دوم هم جلوگیری بشه .

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
raid که حفظ اطلاعات و محافظت از تخریب اطلاعات هست . (‌اعم از نرم افزاری یا سخت افزاری )
معمولا سیستم هایی در این سطح اگر به فکر امنیت اطلاعات باشند از راهکارهای db server replication یا همانند سازی سرور های پایگاه داده استفاده میکنند به همراه سیستم های بک آپ دوره ای . این replication یعنی همسان سازی پایگاه داده با یک پایگاه دیگه در یک محل دیگه . که البته میتونه با یک سری قوانین از تخریب پایگاه دوم هم جلوگیری بشه .
دقیقا اینم میخواستم الان بگم
سینک کردن اطلاعات هم یکی دیگه از روش ها هست که این روش رو من دیدم جایی انجام شده و نیاز به 3 تا سرور داره که در ذهن من نمیگنجه تجهیزاتشون رو بگم
( در شرکت گاز دیدم برای نگه داری حساب مشتریان خود )
که در اینترنت هم فرقی نمیکنه ازش استفاده میکنن

بالا