• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این طور نرم افزاری برای کار با رپید شیر سراغ دارید ؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به همه ی دوستان

میخواستم بدونم که نرم افزاری میشناسید که مثلا 40 50 تا لینک رپید شیر رو بهش بدیم و اون اون لینک ها رو دونه به دونه دانلود کنه و بره سراغ لینک بعدی ؟

من تا چند وقت پیش بیکار بودم و بیشتر وقت رو پشت سیستم بودم و وقی یه لینک تموم میشد خودم یه لینک دیگه رو بهش میدادم تا دانلود کنه . الان دیگه اصلا نه حوصله ی این کار رو دارم و نه وقتشو . یه چیزی میخوام که همه ی لینک ها رو بگیره و دونه دونه دانلود کنه . البته از محدودیت زمانی لینک پریمایوم رپید شیر که خبر دارید . منظورم اینه که وقتی خواست شروع به دانلود لینک کنه به هاست وصل شه و مثل دانلود منیجر ها ی معمولی نباشه که هر چند تا لینک که بهشون بدی اول به هاست هاشون وصل میشند و بعد فایل رو تا موقع نوبتشون نگه میدارند .

امیدوارم گرفته باشید که چی میگم .

گراسیاس ! (سپاس) :happy:

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
تو بازارچه یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کرده.
یه سرچی بکن اگه پیدا نکردی بگو من بگردم برات.

نمدیونم با اون کارت راه میوفته یا نه.گارش این بود که لینک دانلود چند تا فایل پشت سر هم رو بهت میداد یا یه چیزی تو این مایه ها...

ebrahimj

Registered User
لایک‌ها
1
من چنين نرم افزاري دارم ، خودم نوشتم و دست كسي هم نيست ،‌

شما هرچي لينك داري رو بهش ميدي ( يه تكست باكس داره كه هرچي لينك ميخايي رو با يك خط جديد از هم جدا ميكني ) و دكمه شروع اش رو ميزني ( البطه قبلش بايد لينك هارو primum كرده باشي ) و خودش شروع ميكنه تك به تك تمام لينك هارو دانلود ميكنه رو هاستت ؛ و بعدش ميتوني تمام اون فايل هارو از هاست خودت بگيري .

مزيت هاي اين نرم افزار اينه كه مثل نرم افزار هاي ديگه محدوديت زماني اجراي اسكريپت نداره (‌ مثلا سر 30 ثانيه بشه ، اسكريپ terminate‌ ميشه . ) يعني شما هرسايزي بهش بديد دانلود ميكنه ، از يك مگ گرفته تا 100گيگ .

خواسطي پي ام بده بهت قيمت بدم .

سرعت دانلود و مقدار پيشرفت رو هم نشون ميده .

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
تو بازارچه یکی از دوستان یه نرم افزار معرفی کرده.
اینو دارم ولی کار نمیکنه !

و خودش شروع ميكنه تك به تك تمام لينك هارو دانلود ميكنه رو هاستت ؛ و بعدش ميتوني تمام اون فايل هارو از هاست خودت بگيري .

خوب این چه کاریه ؟ برنامه ی شما به درد کسی میخوره که اکانت نداشته باشه .

من نرم افزاری میخوام که لینک ها رو پشت سر هم روی هارد دانلود کنه

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
من چنين نرم افزاري دارم ، خودم نوشتم و دست كسي هم نيست ،‌

شما هرچي لينك داري رو بهش ميدي ( يه تكست باكس داره كه هرچي لينك ميخايي رو با يك خط جديد از هم جدا ميكني ) و دكمه شروع اش رو ميزني ( البطه قبلش بايد لينك هارو primum كرده باشي ) و خودش شروع ميكنه تك به تك تمام لينك هارو دانلود ميكنه رو هاستت ؛ و بعدش ميتوني تمام اون فايل هارو از هاست خودت بگيري .

مزيت هاي اين نرم افزار اينه كه مثل نرم افزار هاي ديگه محدوديت زماني اجراي اسكريپت نداره (‌ مثلا سر 30 ثانيه بشه ، اسكريپ terminate‌ ميشه . ) يعني شما هرسايزي بهش بديد دانلود ميكنه ، از يك مگ گرفته تا 100گيگ .

خواسطي پي ام بده بهت قيمت بدم .

سرعت دانلود و مقدار پيشرفت رو هم نشون ميده .
آقا یکم بیشتر در مورد این برنامه ای که نوشتی توضیح میدی
-مثلا آیا از روی آپلود سنتر های دیگه مثل مگاآپلود یا ... هم با دادن دایرکت لینک میتونه بر روی هاست دانلود کنه یا نه؟
-هاستی که برای این برنامه لازمه احتیاج نیست شرایط خاصی داشته باشه ؟ مثلا safe mode آف باشه یا ...؟
- میشه باهاش دایرکتوری ساخت و به برنامه بگی که این فایلهایی که داره دانلود میکنه تو این دایرکتوری بریزه؟

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
یکععد اکانت پریمیوم ناقابل میخرید 10 تومن ! بعد میدید به دانلود منیجر خود رپید شید (رپیدگت) یا به هر دانلود منیجیر دیگه
queque it up رو تیک میزنید و پارالل دانلودز هم رو 1 میذارید !

دراكولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یکم بیشتر در مورد این برنامه ای که نوشتی توضیح میدی
-مثلا آیا از روی آپلود سنتر های دیگه مثل مگاآپلود یا ... هم با دادن دایرکت لینک میتونه بر روی هاست دانلود کنه یا نه؟
-هاستی که برای این برنامه لازمه احتیاج نیست شرایط خاصی داشته باشه ؟ مثلا safe mode آف باشه یا ...؟
- میشه باهاش دایرکتوری ساخت و به برنامه بگی که این فایلهایی که داره دانلود میکنه تو این دایرکتوری بریزه؟
safemode بايد خاموش باشه ، البطه اگه روشن بود در مواردي كه هاست لينوكس / اپاچي باشه ميشه يه كارايي كرد ، بله امكان اين هست كه بگي فايلو تو كودوم دايركتوري دانلود كنه .

sinaarian

Registered User
لایک‌ها
2
safemode بايد خاموش باشه ، البطه اگه روشن بود در مواردي كه هاست لينوكس / اپاچي باشه ميشه يه كارايي كرد ، بله امكان اين هست كه بگي فايلو تو كودوم دايركتوري دانلود كنه .
پس چرا بن شدی؟ شیطونی کردی؟!:D
ممنون از جوابت
جواب سوال اول منو ندادی، هاست من لینوکس/ آپاچیه ولی safe mod آن هست و چند تا اسکریپت دیگه هم دارم که برای اجراشون باید safemode آف باشه و حالا دنبال یک هاست دیگه هستم که بتونم از این اسکریپتها هم استفاده کنم
لطفا قیمت رو هم بهم pm بده

بالا