• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این عکس به قیمت 4.3 میلیون دلار به فروش رسیده است

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
download.php

Photo: Andreas Gursky/CHRISTIE'S IMAGES LTD. 2011​

این عکس که توسط Andreas Gursky گرفته شده در حراجی هفته گذشته با قیمت 4.3 میلیون دلار به فروش رسید تا رکورد گران ترین عکس دنیا را به نام خود ثبت کند.

99% عکاسان آثار خود را با قیمت های فوق العاده ارزان به فروش می رساند اما در بین آنها هنرمندانی هستند که عکس های منحصر به فرد و بار ارزشی را خلق می کنند و هنر آنها به چشم علاقمندان با ارزش به نظر می رسد.

پیش از این رکورد گران ترین عکس دنیا از آن عکس Cindy Sherman با قیمت 3.89 میلیون دلار بود. حال Gurksky با عکسی که در بالا مشاهده می کنید رکورد گران ترین عکس دنیا را شکسته است.

تصویر با کیفیت را در وب سایت christies مشاهده کنید. ابعاد عکس فروخته شده 185.4 در 363.5 سانتی متر بوده است.

کد:
www.christies.com

اگر با Gursky آشنا نیستند و تعجب می کنید که چرا عکس یک رودخانه می تواند اینقدر با ارزش باشد و این عکس چه تفاوتی با تصاویر دیگر می کند.

باید بدانید که این اولین اثر گران قیمت Gursky نیست پیش از این اثر دیگر این هنرمند که 99 Cent II Diptychon نام گذاری شده بود با قیمت 3.3 میلیون دلار به فروش رسیده بود.

download.php

فاکتور دیگری که باعث با ارزش شدن آثار او می شود تیراژ محدود هر اثر است. به عنوان مثال تنها 6 نسخه از این اثر در موزه های مختلف به نمایش گذاشته شده است.

اما با تمام این تفاسر باور اینکه این عکس 4.3 میلیون دلار ارزش داشته باشد جدا دشوار است.

منبع :
کد:
http://www.zoomit.ir/it-news/photography/item/1334-really-4-3-million-for-that-photo
کد:
http://www.zoomit.ir/home/it-weblinks/44/121

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
نمیشد برن اونجا دوباره عکس بگیرن ؟
297.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
هرچی نگاه میکنم چیز خاصی توی عکس نمیبینم....به قول پست بالایی مگه دوباره از همون جا عکس بگیرن همین نمیشه؟!

پول زیادی نمیدونم چطوری خرج کنن...

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
تو این تاپیک عکاسی با موبایل پی تی صدتا عکسه قشنگتر از این هست:D

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
خدا شانس بده!من اگه صدتا عکس خیلی خوشگل تر هم از اون اولی بگیرم ببرم مطمینا یه 1$ هم بهمون نمیدند!.......

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
الان علت قیمت بالای این 2 تا اثر چیه؟

اون دومی رو که حتی نمیشه به دیوار خونه زد :دی

Eskarlet

Registered User
لایک‌ها
44
وای تو رو خدا یکی بگه این عکسه چی داره که اینقدر فروختنش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پول اضافه داشتند میدادند به من براشون خرج کنم چرا میسوزوننش؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

Sensi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
من کارشناس عکاسی نیستم اما هارمونی که رنگهای این عکس دارند فوق العاده اس (تازه این عکسی هست که رو نت اومده و مطمئنا با عکس اصلی خیلی فرق داره) با اینحال
تفکیک رنگها؛ کنتراست؛ انعکاس ابرها روی آب مواج و از همه مهمتر خط جدایی رودخانه باسبزه ها که زاویه خاص عکاس هست همه دست به دست هم میدن که ناخودآگاه به این عکس خیره بشید.
به نظر من چیزی که باعث شده این عکس خاص بشه زمان عکاسی، زوایه عکس و تکنیک عکاسی هست

Rhein_II.jpg

Eskarlet

Registered User
لایک‌ها
44
ولی با همه اینا اون قدر خاص وبی نظیر نیست که نشه همچین چیزی رو دوباره تکرار کرد پس دادن همچین بهایی براش خیلی زیاد

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
طرف عکس خدا رو هم اگه انداخته بود اینقد نمی ارزید
البته از نگاه من و شما:D

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نکنه همونی هست که این قطری های ..... خریدن؟

sh_kingofiran

Registered User
لایک‌ها
5
:wacko: یعنی چی اونوقت؟؟؟؟ مگه پول علفه خرسه؟؟؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
من کارشناس عکاسی نیستم اما هارمونی که رنگهای این عکس دارند فوق العاده اس (تازه این عکسی هست که رو نت اومده و مطمئنا با عکس اصلی خیلی فرق داره) با اینحال
تفکیک رنگها؛ کنتراست؛ انعکاس ابرها روی آب مواج و از همه مهمتر خط جدایی رودخانه باسبزه ها که زاویه خاص عکاس هست همه دست به دست هم میدن که ناخودآگاه به این عکس خیره بشید.
به نظر من چیزی که باعث شده این عکس خاص بشه زمان عکاسی، زوایه عکس و تکنیک عکاسی هست

مشاهده پیوست 130846

تحلیل شما را قبول ندارم.عکسهای زیادی هستند که این ویژگی ها را حتی بهتر از این عکس دارند ولی تا این حد معروف و گران قیمت نیستن!
اگر فرض کنیم تحلیل شما درست باشد راجع به عکسهای پایینی که با قیمتی کمتر از این ولی بسیار بالا به فروش رفته اند چه میگویید؟

باید بدانید که این اولین اثر گران قیمت Gursky نیست پیش از این اثر دیگر این هنرمند که 99 Cent II Diptychon نام گذاری شده بود با قیمت 3.3 میلیون دلار به فروش رسیده بود.

download.php

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,458
گاهی اوقات همین عکسهای ساده و فقیر از رنگ و نور پردازی هستند که نظر خیلی ها رو به خودشو جلب میکنه........

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
دنبال سطل زباله میگشتن پیدا نکردن روی این عکس ول کردن پولا رو

Piman

Registered User
لایک‌ها
78
  
عقل که نباشه جان توی عذابه !!!!

tzar

Registered User
لایک‌ها
194
یارو فقط خواسته بگه منم دارم

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

:confused::confused::confused::confused::confused:
بابا عجب آدمايي پيدا ميشن:banghead:
اين عکس مال منه .
پارسال با بچه ها دسته جمعي رفته بوديم زيارت
برگشتني گفتم از زاينده رود يه عکس بگيريم.واسه يادگاري.
نمي دونم از کجا کش رفته اينو.

تف...
من 4 ميليون دلارمو ميخوام....
:(

بالا