• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این لپ تاپ چقدر ارزش داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
سلام دوستام

یه لپ تاپ Dell vostro 1520 -a دارم .می خواستم ببینم الان چقدر ارزش داره و اینکه ارزش فروش داره یا نه

مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel P9600 Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR2
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 9300M 256 MB UpTo 1760 MB
صفحه نمایش: 15.4" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows Vista
نام ها ديگر : Dell 1520

تقریبا 3 سال میشه که دارم اصلا خط و خش هم نداره و صفحش پیکسل سوخته نداره .دی وی دی رایترش هم کاملا سالم هستش .اون موقع فکر کنم 1,200,000 خریدم .گارنتی داشته ولی خوب فکر کنم پارسال تموم شد.تمام وسایل و سی دی ها و کارتونش هم موجود هستش .

در ضمن این مدل هم سنسور اثر انگشت داره

یه چیز هم یادم رفت اونم این که باتریش مرخص هستش و 10 دقیقه بیشتر شارژ نگه نمی داره

الان دوستان با توجه به این شرایط ممنون میشم بفرمایید که چقدر میرزه .تا اگه ارزش فروش داشت بفروشیمش تا بره

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز بی زحمت عکس لپتاپ رو همراه قیمت مدنظر خودتون قرار بدید .... ممنونم

lord of world

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تاپیک رو درست بخونین لطفا

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
دوست عزیز بی زحمت عکس لپتاپ رو همراه قیمت مدنظر خودتون قرار بدید .... ممنونم

قیمت پایه ؟
و اگر امکان داره چند تا عکس از ظاهر لپ تاپ

دوستان با عرض پورزش این تاپیک رو زدم تا فقط از قیمتش مطلع بشم .

دوستان تاپیک رو درست بخونین لطفا

ممنون دوست عزیز
حدود 500 می ارزه

واقعا یعنی بیشتر از این نمیرزه .چی فکر می کردیم چی شد .دوستان دیگه خواهشا یه نظر بدن ببینم چطوریاس .اگه اینطوری باشه که اصلا ارزش فروش نداره .

Aliteh

Registered User
لایک‌ها
11
به نظر من هم حدود 500 می ارزه
الان مثلا لپ تاپ یک سال کار کرد با رم 4 گیگ DDR3 ، هارد 500 ، گرافیک 1 گیگ یا 512 ، سی پی یو i3 یا i5 حدودا بین 700 تا 850 می ارزه!

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
بیشتر از این هم ارزش نداره مخصوصا که باطریش هم خراب شده

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من تو درخواست ارزشگذاری تجربه دارم
با عرض معذرت از دوستان,معمولا(البته نه همیشه) دوستان قیمتی رو میدن که دوست دارن با همچین قیمتی همچین لپتاپی رو خریدار باشن.بیرون تایپیک نشون بده قیمت بهتر دستت میاد. مثلا یکبار من همچین درخواستی رو واسه 2 هفته تو یه تایپیک کردم .قیمتا تو پست ها یه چیز داده میشد بعد تو پخ ها اصن یه وضعی شده بود مزایده و هرکی میومد 50 تومن میگذاشت رووش

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
اقا اگر هرکی این قیمت داره به من هم خبر بده شاید خریدم
1530

آقا یعنی بیشتر از این می ارزه

به نظر من هم حدود 500 می ارزه
الان مثلا لپ تاپ یک سال کار کرد با رم 4 گیگ DDR3 ، هارد 500 ، گرافیک 1 گیگ یا 512 ، سی پی یو i3 یا i5 حدودا بین 700 تا 850 می ارزه!

بیشتر از این هم ارزش نداره مخصوصا که باطریش هم خراب شده

ممنون دوستان .البته باتریش رو بعد از عید توی یکی پاساژ های تهران نمی دونم اسمش چی بود قیمت کردم گفت 75 تومن .

دوستان به نظرتون ارزش فروش داره .یعنی به نظرتون اگه اینو بفروشم و مثلا 500 تومن دیگه هم بزارم سرش می تونم یه چیزی که خیلی از این بهتر باشه رو گیر بیارم یا نه .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
دوستان به نظرتون ارزش فروش داره .یعنی به نظرتون اگه اینو بفروشم و مثلا 500 تومن دیگه هم بزارم سرش می تونم یه چیزی که خیلی از این بهتر باشه رو گیر بیارم یا نه .

اگر میخواهی اکبند بگیری فکر نکنم با این وضع بازار بتونی

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
من تو درخواست ارزشگذاری تجربه دارم
با عرض معذرت از دوستان,معمولا(البته نه همیشه) دوستان قیمتی رو میدن که دوست دارن با همچین قیمتی همچین لپتاپی رو خریدار باشن.بیرون تایپیک نشون بده قیمت بهتر دستت میاد. مثلا یکبار من همچین درخواستی رو واسه 2 هفته تو یه تایپیک کردم .قیمتا تو پست ها یه چیز داده میشد بعد تو پخ ها اصن یه وضعی شده بود مزایده و هرکی میومد 50 تومن میگذاشت رووش

بازم خوبه شما یکم امیدوارمون کردین .البته اینجا توی شهر ما خیلی کم میشه خریدر پیدا کرد.مغازه دار هم که خیلی کم هستش واسه خرید .پس فکر کنم باید به اینجا بسنده کنم .

اگر میخواهی اکبند بگیری فکر نکنم با این وضع بازار بتونی

توی این فکر بودم که یکی بگیرم حداقل i5 باشه .پس با این تفاسیر با خیلی بیشتر خرج کنم و اصلا ارزش فروش نداره

بازم ممنون از شما

30we

Registered User
لایک‌ها
135
کم کم باید برای یه چیزه خوب 700 تومن رو پول فروش این دستگاهت بزاری و بری یه corei5 بخری.....البته دل و ایسر با کمتر پیدا میکنی اما ارزش نداره.
قیمتش هم بالاتر از 600 نیست از هرجا هم بپرسی همینه....

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
500 هم بفروشی(فرضا) همینجا بطور مثال یه ایسز i5 هست با 850 یعنی 350 بیشتر میتونی بخری یا یه msi هست i5 با 950 ! دلیل نداره پول بیشتر بدی بابت باز کردن پلمپ یه دستگاه ولی با گارانتی بگیر که خیالت راحت تر باشه

30we

Registered User
لایک‌ها
135
500 هم بفروشی(فرضا) همینجا بطور مثال یه ایسز i5 هست با 850 یعنی 350 بیشتر میتونی بخری یا یه msi هست i5 با 950 ! دلیل نداره پول بیشتر بدی بابت باز کردن پلمپ یه دستگاه ولی با گارانتی بگیر که خیالت راحت تر باشه
شما راست میگی اگه دست دوم خوب باشه آدم مسلما میخره اما این ایسرهای سایت که بیشتر از این 5450 یا 5455 هست که کیفیتشون خوب نیست.....msi های سایت هم یا سری های قدیمیه یا از نظر هارد یا رم کم داره....الان کلا فکر کنم دوتا لپ تاپ خوب با قیمت معمولی تو سایت هست یه دونه asus i7 و یه دونه هم این لنوو آکبنده....
مثلا اگه یه لنوو i5 با هارد 750 و رم 6 و بلوری بخوای بگیری 1400 برات در میاد....asus هم از سری k با این کانفیگ تو این قیمت هست سری n فکر کنم یه 100 تومن بالاتر باشه....
درکل لپ تاپی که همه چیزش(کیفیت قطعات+هارد+رم+cpu+odd) خوب باشه زیر 1 تومن حتی دست دومش فعلا تو سایت پیدا نمیشه.

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
بنده به قیمتی که اعلام کردم جنس می ارزه اگه حتی استارتر محترم هم راضی بشه نمیخرم چون عادت دارم جنس صد در صد سالم بگیرم و جنس صد در صد سالم بفروشم ...
کسایی که ادعا میکنن این دستگاه بیشتر میارزه به فرض این که واقعا خودشون میخوان پول پاش بدن ارزشگذاری کنن ...
یقینا استارتر در مورد قیمت نهایی تام الختیاره ....

mahmood_t

Registered User
لایک‌ها
396
ممنون از دوستانی که اینجا راهنمایی کردن .

راسیتش فکر می کردم حداقل 700 و یا 800 تومن ارزش داشته باشه که گفتیم 200 یا نهایت 300 می زاریم روش و چیز خوب می خریم . اما الان از یه طرف اینطوری که دوستان گفتن این 500 تومن یا نهایت 600 تومن ارزش داشته و از طرف دیگه با 1 میلیون هم چیزی خوبی نمی تونی گیر بیاری پس با این تفاسیر باید حداقل باید بین 700 یا 800 تومن بزارم روی این تا یه چیز خوب گیرم بیاد .

پس در کل فکر نکنم ارزش داشته باشه اینکار .پس همینو نگه میدارم تا یکی دو سال دیگه اون موقع یه فکری براش می کنیم .

بازم ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا