mahmood_t
Registered User
سلام دوستام
یه لپ تاپ Dell vostro 1520 -a دارم .می خواستم ببینم الان چقدر ارزش داره و اینکه ارزش فروش داره یا نه
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel P9600 Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR2
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 9300M 256 MB UpTo 1760 MB
صفحه نمایش: 15.4" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows Vista
نام ها ديگر : Dell 1520
تقریبا 3 سال میشه که دارم اصلا خط و خش هم نداره و صفحش پیکسل سوخته نداره .دی وی دی رایترش هم کاملا سالم هستش .اون موقع فکر کنم 1,200,000 خریدم .گارنتی داشته ولی خوب فکر کنم پارسال تموم شد.تمام وسایل و سی دی ها و کارتونش هم موجود هستش .
در ضمن این مدل هم سنسور اثر انگشت داره
یه چیز هم یادم رفت اونم این که باتریش مرخص هستش و 10 دقیقه بیشتر شارژ نگه نمی داره
الان دوستان با توجه به این شرایط ممنون میشم بفرمایید که چقدر میرزه .تا اگه ارزش فروش داشت بفروشیمش تا بره
یه لپ تاپ Dell vostro 1520 -a دارم .می خواستم ببینم الان چقدر ارزش داره و اینکه ارزش فروش داره یا نه
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.7 کیلوگرم
پردازنده: Intel P9600 Core 2 Duo 2.66 GHz - Cache 6 MB - BUS 1066 MHz
حافظه: 4 GB DDR2
هارد دیسک: 320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 9300M 256 MB UpTo 1760 MB
صفحه نمایش: 15.4" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - Finger Print - LAN - WiFi - iLink - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows Vista
نام ها ديگر : Dell 1520
تقریبا 3 سال میشه که دارم اصلا خط و خش هم نداره و صفحش پیکسل سوخته نداره .دی وی دی رایترش هم کاملا سالم هستش .اون موقع فکر کنم 1,200,000 خریدم .گارنتی داشته ولی خوب فکر کنم پارسال تموم شد.تمام وسایل و سی دی ها و کارتونش هم موجود هستش .
در ضمن این مدل هم سنسور اثر انگشت داره
یه چیز هم یادم رفت اونم این که باتریش مرخص هستش و 10 دقیقه بیشتر شارژ نگه نمی داره
الان دوستان با توجه به این شرایط ممنون میشم بفرمایید که چقدر میرزه .تا اگه ارزش فروش داشت بفروشیمش تا بره