• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این موزیلا فایر فوکس منو کشت ! دوباره مشکل با این مرورگر !

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من میدونم این موزیلا آخرش یه کاری دست ما میده !
من با تگ MARQUEE یه متن چند خطی رو روبه بالا حرکت دادم . حرکت متن توی ie مشکلی نداره یعنی به دور کامل میزنه ولی این حرکت توی موزیلا مطابق معمول مشکل داره ! متن یه دور کامل نمیزنه وقتی خط اخر رو نمایش میده یه دفعه میپره اول متن و خط اول رو نشون میده ! میدونم که منظور منو متوجه نشدید دوستانی که از موزیلا استفاده میکنند میتونند یه نگاهی بندازند شاید یکی تونست کار ما رو راه بندازه !
www.nsd.ir
ممنون !

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
تگ MARQUEE یه تگ غیراستاندارده که ماکروسافت نمی دونم از کجاش در آورده اینو. بهتره برای چرخش متن از جاوااسکریپت استفاده کنی.
در ضمن مشکل از مرورگر فایرفاکس نیست بلکه مشکل از تگی است که استفاده کردی.

mosyhey1

Registered User
لایک‌ها
4
من را هم در غم این کار های فایرفاکس با خود شریک بدان.
من برای حل این مشکل بسته به ارتفاع مارکیو چند تا <br> اول و چند تا <br> آخر متن می زدم. اما راه اصولی اش را طراح حرفه ای این سایت زیر حل کرده. اگر فهمیدی چه کار کرده به ما هم بگو.
http://www.pishgaman.com

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من تو خیلی از سایت ها دیدم که بدون مشکل داره کار میکنه ! مثل همینی که دوستمون معرفی کرده !
وقتی یه متن ساده رو بهش بدی درست کار میکنه و دیگه نمیپره سر خط ولی وقتی متن چند خطی بهش میدی قاطی میکنه !
حتما یه راه حل داره که بقیه استفاده میکنند !
راستی فرهاد جان این جاوا اسکریپت که گفتی جریانش چیه ؟

amir abbas

Registered User
لایک‌ها
17
تگ marquee غیر استاندارده
این رو مطمئن باشید هر چیزی که تو فایر فاکس درست نمایش داده نمیشه مشکل از فایر فاکس نیست مشکل از اون چیزی که شما ازش استفاده کردید و برعکس هر چیزی که تو فایر فاکس سالمه و تو IE مشکل داره مشکل از خود IE هستش

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
کد جاوااسکریپت برای اینجور کارها زیاد پیدا می شه یه search تو اینترنت بزن در عرض چندثانیه 100 تا کد برات می یاره. من که نشده تا حالا نتونم با search کد جاوااسکریپت پیدا کنم.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
حالا به هر حال من برای این که مشکلم رو حل کنم دیشب از یه کد جاوا اسکریپت استفاده کردم ! فعلا درست کار میکنه !
ولی بالا خره می فهمم که چه جوری میشه از این تگ توی موزیلا هم استفاده کرد ! خوب حتما یه راحی داره که بعضی ها استفاده کردند ! یه خواهشی هم از بقیه ی دوستان دارم که اگه فهمیدند به ما هم بگن ، ثواب داره !
در ضمن بامداد جان خیلی ممنونم که احساس منو درک میکنی !:blink:

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان .هیچ مرورگری مثل مرور گر دیگه نیست .این 1 مشکل کلی هستش .برای مثال ، همیشه استیل شیت ها و ... در مرورگر های مختلف باهم تفاوت هایی داشتند و خیلی چیز های دیگه که من وارد جزئیات نمیشم .
راه حل مشکلات html بسیار سادس .راه حلی که همه در دنیا اونو رفع کردن .نمی دونم چرا در ایران ...
به هر حال
شما باید کد نویسی استاندارد کنی تا همه مرورگر ها بدون مشکل با کد های شما کار کنند .رفع مشکل شما استفاده از xhtml به جای html است .
xhtml دارای استاندارد های جدید است که سعی بر این داره تا همه مرورگر ها با قواعد و تگ های مشترک و یکسان کار کنند.
موفق باشید

Adf

Registered User
لایک‌ها
15
تگ MARQUEE یه تگ غیراستاندارده که ماکروسافت نمی دونم از کجاش در آورده اینو. بهتره برای چرخش متن از جاوااسکریپت استفاده کنی.
در ضمن مشکل از مرورگر فایرفاکس نیست بلکه مشکل از تگی است که استفاده کردی.

ملاک استاندارد تگها چیست ؟

شما بری از مایکرو سافت بپرسی میگه تگ ما استاندارده

موزیلا هم میگه من استانداردم

هر کی ساز خودش رو میزنه
درسته که فایر فاکس از جهاتی از IE قویتره اما تکلیف طراحان وب با فرانت پیج و کاربرایی که اکثرا IE دارن چی میشه؟
صورت مساله رو نباید پاک کرد باید دنبال رها حل بود

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
ملاک استاندارد تگها چیست ؟

شما بری از مایکرو سافت بپرسی میگه تگ ما استاندارده

موزیلا هم میگه من استانداردم

هر کی ساز خودش رو میزنه
درسته که فایر فاکس از جهاتی از IE قویتره اما تکلیف طراحان وب با فرانت پیج و کاربرایی که اکثرا IE دارن چی میشه؟
صورت مساله رو نباید پاک کرد باید دنبال رها حل بو

نه خیر دوست من صورت مساله رو کسی پاک نکرد. یکم در این مورد تحقیق کنید متوجه میشید.
مایکروسافت بیجا می کنه می گه تگها من استاندارده.
ما یه جا فقط تو دنیا داریم که استانداردهای وب رو تعیین می کنه اونجا هم نه ماکروسافته نه موزیلا بلکه World Wide Web Consortium است که تویه آدرس w3.org می تونید اطلاعات کامل رو در این مورد بدست بیارید.
همین استاندارهایی رو که گفتم می تونید در این آدرس بالا پیدا کنید و من از خودم چیزی نمی گم.

موتور مرورگر قدرتمند firefox اسمش gecko است که با توجه به همین استاندارها ساخته شده و موتور خیلی قدرتمندیه. البته هر مرورگری برخی تگهای مخصوص خودش رو داره ولی این دلیل نمیشه همه استانداردها رو زیرپا بزاره. کاری که مایکروسافت کرده و الان همه دنیا درگیر این مشکل هستن همینه. به قول معروف یه دیوونه (مثل ماکروسافت) یه سنگی تو چاه انداخته که هزارتا عاقل نمی تونن کاری بکنن.

SohraB.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرورگر به این خدایی دلتم بخواد!!
بده كه بهت نشون میده چه اشكالاتی وبت داره؟
از جاوا استفاده كن

بالا