• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این پرتال چیه ؟

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
کسی اطلاع نداره این پرتال ها چیه حد اقل اسماشون بگید

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کسی اطلاع نداره این پرتال ها چیه حد اقل اسماشون بگید

ایستگاه بازی رو خودشون طراحی کردند برای گروه پرشین بلاگ هست

دومی رو نمیدونم توی اسکریپتهای آماده خیلی وقت پیش یک نفر پرسیده بود که چند طراحی میکنند

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
با تشکر از شما درباره پرتال سایت ایستگاه بازی من چند سایت دیدم که دارن یکی مثل همین بازی کده و همین طور سایت بزرگی چون Gamespot فقط یک پرتال شبیه به این من نیاز دارم اگر سراغ دارید معرفی کنید

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
با سلام من خیلی احتیاج دارم اگه میشه معرفی کنید دوستان فقط رایگان یکی درباره گیم یکی هم برای سخت افزار نال بود اشکالی نداره

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
می خوای چیکار؟

eztech

Registered User
لایک‌ها
35
باسلام به شما دوست گرامی

اگه بشه می خواهم سایتم راه بندازم

Amir_744

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام به شما دوست گرامی

اگه بشه می خواهم سایتم راه بندازم

Bebin Dooste Aziz intor ke man motevajeh shodam shoma dar ghasde Design e ye Web Site Dar Zamineye Gaming ro dari. bande be shoma dar mored e CMS pishnahad mikonam aval be Donbaale e Ghaaleb Va template e Mored e nazaret dar zamineye Gaming bash (Template baraye hameye CMS ) hala che be soorate free ya pooli vaghti template e mored nazar ro tarahi kardi mituni az CMS e hamoon template estefadeh konid. masaalan baraye Gaming CMS haye mesle Mambo va Xoops khob javab midan. ya inke shoma mitunid CMS e mored e nazar e khodetun ro entekhab konid va bad khodetun ye template ke monaseb bashe baraye cms e mored nazar tarahi konid va ziad ham sakht nist.
baz ham agar moshkeli dashtid mitunid az bande beporsid. say mikonam shomaro komak koanm ;):happy:

Amir_744

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
ببخشید میخواستم بدونم این پرتال ها این سایت ها اسم چی هست !
واگر میشه بگید چگونه میشه این ها رو دریافت کرد . :(

http://www.istgahebazi.com/index.htm
http://www.xbitlabs.com

با تشکر

site e Istgahe Bazi az yek source e mamuli va yek template hamintor ke khodetun goftid moshaabeh e GamesPot estefadeh kardeh.

Va site e www.xbitlabs.com az yek CMS e Russi be naame e "Cetera CMS" estefadeh mikone. ye moshabehe CMS e Mambo hast taghriban va ziad ba cms haye openSource farghi nadare :happy:

بالا