• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این پیغام جستجوگرسایت گوگل به چه معناست ؟!!!

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
داشتم دنبال چند تا عکس میگشتم که بعد از Search در گوگل و دیدن چند نمونه از عکسها با این پیغام مواجه شدم :

" متاسفيم! Google برای هر جستار بيش از 1000 نتیجه را فهرست نمی کند. (شما خواستار نتایجی بودید که از 980 آغاز می‌شوند). "

اینپیغام یعنی چی و چرا این پیغام رو داده ؟!!! :blink: :blink: :blink:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یعنی اگر به اسم میگه که مثلا 1000 تا نتیجه در رابطه با سرچ پیدا کرده، در واقع کمتر از اون هست! و شاید به سرچ 500 تا 600 که برسید دیگه نتایج تکراری باشن و دیگه لیستشون نکنه. اصلا دیدن صفحه 10 به بعد یک سرچ معقول نیست و گوگل هم از همین سو استفاده میکنه و میزان نتایج رو بیشتر از اونی که هست نشون میده.

Mahmoud58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
یعنی اگر به اسم میگه که مثلا 1000 تا نتیجه در رابطه با سرچ پیدا کرده، در واقع کمتر از اون هست! و شاید به سرچ 500 تا 600 که برسید دیگه نتایج تکراری باشن و دیگه لیستشون نکنه. اصلا دیدن صفحه 10 به بعد یک سرچ معقول نیست و گوگل هم از همین سو استفاده میکنه و میزان نتایج رو بیشتر از اونی که هست نشون میده.

ببینید من میخواستم تمام جستجوش رو با تکرار ببینم که هنوز 2 یا 3 صفحه ندیده بودم که این پیغام رو داد ...

من فکر کردم که Google از هر سایت فقط یه عکس به نمایندگی همه عکسها نشون میده که حدسم هم درست بود ... و زدم که همه رو با تکرار نشون بده ...

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اين عکسي از اين اتفاقه که براي من هم قبلا پيش اومده، آدرس يه سايت انيميشن روسي رو وارد کردم تا از طريق عکس هاش به اون چيزي که مي خواستم برسم ولي سر 1000 تا که رسيد جلوتر نرفت و همين پيغام رو داد، در صورتيکه تعداد نتايج پيدا شده اش 10هزار و خورده اي بود. منم آخرسر مجبور شدم حدود 2 هزار لينک رو تو اون سايت دستي چک کنم تا به چيزي که مي خواستم برسم چون در گوگل کوچکترين اثري از اون نبود، نه تنها اون، بلکه خيلي موارد ديگر هم نبودند چون 10800 مورد پيدا شده کجا و 1000 نتيجه نشان داده شده کجا!

اينم عکس مربوطه:

فایل های ضمیمه

• google querry.JPG
    google querry.JPG
    47.5 KB · نمایش ها: 25

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ظاهرا گوگل این کار رو می کنه تا شما مجبور بشی سرچت رو specific تر کنی ( یعنی دامنه اش رو جمع و جور کنی )
snoozer_11.gif
... فلسفه اش هم اینه که اینطوری به نفع خود کاربره ، چون با نتایج کمتری سروکله می زنه و وقتش گرفته نمیشه
putersmile1.gif
....

در واقع سیاستش اینه که شما در همچین مواردی بری از advanced search استفاده کنی ...
curtianpeek%5B1%5D.gif

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ظاهرا گوگل این کار رو می کنه تا شما مجبور بشی سرچت رو specific تر کنی ( یعنی دامنه اش رو جمع و جور کنی )
snoozer_11.gif
... فلسفه اش هم اینه که اینطوری به نفع خود کاربره ، چون با نتایج کمتری سروکله می زنه و وقتش گرفته نمیشه
putersmile1.gif
....

در واقع سیاستش اینه که شما در همچین مواردی بری از advanced search استفاده کنی ...
curtianpeek%5B1%5D.gif

حتماً استفاده از Advance search خیلی کمه میخواد رواجش بده که دیگه همه برای سرچ های کوچک هم از اون استفاده کنند:wacko:

بالا