• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این پیغام یعنی چی؟

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
این یعنی چی؟
mkdir C:\inetpub\wwwroot\weblog\archives: Permission denied at c:\inetpub\wwwroot\weblog\lib/MT/FileMgr/Local.pm line 104
من بعد از نصب مووبل تایپ روی ویندوزم یک پست درست می کنم و وقتی می خوام قالبم رو ببینم که چطور شده (حتی اگر در قالب اولیه وبلاگ که خود مووبل تایپ در نظر گرفته تغییری ندم) با این پیغام روبرو می شم.
لطفاً بگین این یعنی چی؟ مرسی :D

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
این یعنی که فولدر weblog در C:\inetpub\wwwroot\weblog اجازه write نداره و Permission هاش درست نیست.
روی اون فولدر right click کنید و از قسمت security دسترسی write رو هم بهش بدین

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از knowhow :
این یعنی که فولدر weblog در C:\inetpub\wwwroot\weblog اجازه write نداره و Permission هاش درست نیست.
روی اون فولدر right click کنید و از قسمت security دسترسی write رو هم بهش بدین
آقا ممنون از لطفت ولي من در كجاي Property فولدر weblog باید این مورد رو تعیین کنم ، چون هر چی گشتم در قسمت Security که با رایت کلیک میاد چنین چیزی ندیدم و همچنین در قسمت web sharing، در قسمت share this folder اگر یک گزینه جدید (خودش یکی با نام / دارد که نمی توان pepperty آن را تغییر داد) درست کنم و در property آن روی گزینه write کلیک کنم باز هم هیچ تغییری نمی کند و همون خطا رو دوباره می بینم . البته قبلاً یکبار برای فورد db (دیتا بیس) این کار رو انجام دادم یعنی دسترسی write برایش گذاشتم. ( لازم به توضیح هستش که من بر اساس http://members.lycos.co.uk/weblag/file.htm ام.تی رو نصب کردم)
پیشاپیش ممنون.

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از MR777 :
آقا ممنون از لطفت ولي من در كجاي Property فولدر weblog باید این مورد رو تعیین کنم ، چون هر چی گشتم در قسمت Security که با رایت کلیک میاد چنین چیزی ندیدم و همچنین در قسمت web sharing، در قسمت share this folder اگر یک گزینه جدید (خودش یکی با نام / دارد که نمی توان pepperty آن را تغییر داد) درست کنم و در property آن روی گزینه write کلیک کنم باز هم هیچ تغییری نمی کند و همون خطا رو دوباره می بینم . البته قبلاً یکبار برای فورد db (دیتا بیس) این کار رو انجام دادم یعنی دسترسی write برایش گذاشتم. ( لازم به توضیح هستش که من بر اساس http://members.lycos.co.uk/weblag/file.htm ام.تی رو نصب کردم)
پیشاپیش ممنون.

آقا کسی نمی خواد چواب ما رو بده؟ :(

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
درست يادم نيست ولي ظاهر نشدن اون گزينه که محمدرضا اشاره کرده به اين ربط داره:

my computer رو باز کن برو روي tools بعد روي folder options و بعد برو روي بخش view حالا برو پايين پايين و گزينه use simple file sharing رو پيدا کن و تيکش رو بردار.. حالا اگر يه ريستارت بکني احتمالا گزينه اشاره شده رو پيدا ميکني..

MR777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aaber_piade :
درست يادم نيست ولي ظاهر نشدن اون گزينه که محمدرضا اشاره کرده به اين ربط داره:

my computer رو باز کن برو روي tools بعد روي folder options و بعد برو روي بخش view حالا برو پايين پايين و گزينه use simple file sharing رو پيدا کن و تيکش رو بردار.. حالا اگر يه ريستارت بکني احتمالا گزينه اشاره شده رو پيدا ميکني..

آقا مرسی، خییییییییییییییییییلییییییییی حال دادی :lol: :lol: :lol:

بالا