منو توضیحاتی خدمتتون میدم ( در حد اطلاعات خودم ) قبلش هم بگم من همیشه توی کار منطقی هستم نه خوش بین به بدبین . البته اگه قصد تولید تیراژ بالا داشته باشید نه صرفا تولید به صورت کار دستی و علاقه شخصی
1 - قبل از شروع باید تحقیق مفصلی بکنید که لوستر های موجود توی بازار از کجا ها و با چه قیمت هایی وارد میشه ، تولید کننده ها چه اشخصای هستن و رقابت توی این بازار به چه شکله .
2 - صادقانه میگم شما با یدونه محصول به هیچ وجه توی بازار لوستر حرفی برای گفتن نداری . نه فقط لوستر بلکه صنعت تزئینات ساختمانی و دکوراسیون داخلی . لوستر هم یکی از اقلام هستش . علت اینکه با یدونه یا کلا تعداد کالای کم نمیشه موفق شد ، به خاطر اینه این کار کاملا سلیقه ای هستش و سلیقه مشتری تاثیر گذاره توی موفقیت یا شکست شما . تا یه جایی شما میتونی بفهمی چه مدلایی رو بورسه و چه مدلایی رو بورس نیست ولی هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت مثلا این 5 مدل میگیره . شما باید سبدت متنوع تر باشه حتی برای شروع .
برای داشتن سبد متنوع نیاز به سرمایه بالا دارید که بتونید هم زمان حداقل 10 الی 15 محصول که همه اونا طبق تحقیقات شما طبق سلیقه فعلی مردمه و فروش خوبی داره و میتونه با رقبای داخلی و خارجی رقابت بکنه ، رو تولید بکنی و اگه نمیتونی همه رو تولید بکنی یه تعدادی رو باید وارد بکنی و بقیه رو تولید .
پس اگه سرمایه کافی برای داشتن حداقل 10 الی 15 رقم محصول با ارزش رو ندارید شدیدا توصیه میکنم این طرح رو کنار بگذارید .
3 - شما شاید سرمایتون در حد توضیحات بند دوم نباشه و تصمیم بگیری کالای دیگه ای رو تولید بکنی . اما این نکته رو گوشه ذهنتون داشته باشید که تولید قبلا توی کشور به شدت سخت بود و باید عاشق کارتون میبودید که ارزش داشته باشه عمرتون رو صرف بکنید یا اینکه چندین سال تولید داشتید و با رسیدن به این شرایط بتونید شرایط رو مدیریت بکنید .ولی شروع تولید اونم سال 99 نه از نظر من و نه از نظر کسایی که در جریان باشن ، مثل خودکشیه ... . به نظر من تنها صنعتی که تولید اون توی ایران و توی این شرایط جواب میده مواد غذایی و یا مواد مورد خام نیاز صنایع هستش .
4 - در زمینه لوستر و اسم هاشون آشنایی ندارم ولی خرید برای پروژه هام زیاد داشتم . برای تولید هم فکر کنم شما باید با طراح صنعتی یا کسی که مکانیک خونده مشورت بکنید . توی دیوار آگهی بکنید خیلی سریع تر به نتیجه میرسید . بخش برقی هم داره که ساده هستش و نیاز به مشورت نداره .
اینکه چرا این حرف ها رو زدم به خاطر اینه " حدود 4 سال شرکت دکوراسیون داخلی داشتم " و " بیشتر از 8 ساله توی صنعت ساختمون سرمایه گذاری کردم "
ولی میگم که تجربه تولید به هیچ وجه نداشتم چون توانایی تحمل ریسکش رو نداشتم ...
قصدم نا امید کردن نیست و فقط نظرم رو گفتم .