• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این چراغو چه طوری بسازیم؟

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام

اسم این چیه؟
و چه طوری میشه ساخت؟
مواد اولیه ش چیه؟
و چه جوری میشه از اینا ساخت که مقرون به صرفه باشه
کارگاه ساختشو می خوان راه اندازی کنن
در طرح های متنوع اما در این سبک.
photo_2020-04-17_13-21-56.jpg
روش بزن بزرگ میشه، ببین.

فایل های ضمیمه

• photo_2020-04-17_13-21-56.jpg
    photo_2020-04-17_13-21-56.jpg
    67.7 KB · نمایش ها: 40

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
اگه بخوای تمیز در بیاد یک نمونه باید بخری و بعد ببینی هر قسمتش رو چطوری ساخته مثلا احتمالا بالاش رو با اسپینینگ درست کرده اما اگه تو مایه های کاردستی بخوای بسازی باید دستگاه جوش اینورتر و طلق هم میشه ساخت

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
اگه بخوای تمیز در بیاد یک نمونه باید بخری و بعد ببینی هر قسمتش رو چطوری ساخته مثلا احتمالا بالاش رو با اسپینینگ درست کرده اما اگه تو مایه های کاردستی بخوای بسازی باید دستگاه جوش اینورتر و طلق هم میشه ساخت
"اسپینینگ " چیه؟ سرچ کردم؛ اسم ورزش یا دستگاه ورزشی بود!

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
"اسپینینگ " چیه؟ سرچ کردم؛ اسم ورزش یا دستگاه ورزشی بود!
اسپینینگ فزات
چیزهای دایره ای مثل آبکش و ...رو باهاش درست می کنند( برای اون قسمت بالاش)
باید از نزدیک به یک مهندس مکانیک یا قالب ساز نشون بدی و اون هر قسمت رو توضیح بده چطوری ساخته شده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
اکثر لوازم این لوستر ها ار چین میاد و اینجا سر هم میکنن و کارای برقیشو انجام میدن (سیم کشی و سرپیچ و ... )
اسم شهری تو که چین مخصوص لوستر هست رو یادم رفت ولی میدونم از گوانجو با قطار یک ساعت راه هست

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
منو توضیحاتی خدمتتون میدم ( در حد اطلاعات خودم ) قبلش هم بگم من همیشه توی کار منطقی هستم نه خوش بین به بدبین . البته اگه قصد تولید تیراژ بالا داشته باشید نه صرفا تولید به صورت کار دستی و علاقه شخصی

1 - قبل از شروع باید تحقیق مفصلی بکنید که لوستر های موجود توی بازار از کجا ها و با چه قیمت هایی وارد میشه ، تولید کننده ها چه اشخصای هستن و رقابت توی این بازار به چه شکله .
2 - صادقانه میگم شما با یدونه محصول به هیچ وجه توی بازار لوستر حرفی برای گفتن نداری . نه فقط لوستر بلکه صنعت تزئینات ساختمانی و دکوراسیون داخلی . لوستر هم یکی از اقلام هستش . علت اینکه با یدونه یا کلا تعداد کالای کم نمیشه موفق شد ، به خاطر اینه این کار کاملا سلیقه ای هستش و سلیقه مشتری تاثیر گذاره توی موفقیت یا شکست شما . تا یه جایی شما میتونی بفهمی چه مدلایی رو بورسه و چه مدلایی رو بورس نیست ولی هیچ وقت نمیشه با قاطعیت گفت مثلا این 5 مدل میگیره . شما باید سبدت متنوع تر باشه حتی برای شروع .
برای داشتن سبد متنوع نیاز به سرمایه بالا دارید که بتونید هم زمان حداقل 10 الی 15 محصول که همه اونا طبق تحقیقات شما طبق سلیقه فعلی مردمه و فروش خوبی داره و میتونه با رقبای داخلی و خارجی رقابت بکنه ، رو تولید بکنی و اگه نمیتونی همه رو تولید بکنی یه تعدادی رو باید وارد بکنی و بقیه رو تولید .
پس اگه سرمایه کافی برای داشتن حداقل 10 الی 15 رقم محصول با ارزش رو ندارید شدیدا توصیه میکنم این طرح رو کنار بگذارید .
3 - شما شاید سرمایتون در حد توضیحات بند دوم نباشه و تصمیم بگیری کالای دیگه ای رو تولید بکنی . اما این نکته رو گوشه ذهنتون داشته باشید که تولید قبلا توی کشور به شدت سخت بود و باید عاشق کارتون میبودید که ارزش داشته باشه عمرتون رو صرف بکنید یا اینکه چندین سال تولید داشتید و با رسیدن به این شرایط بتونید شرایط رو مدیریت بکنید .ولی شروع تولید اونم سال 99 نه از نظر من و نه از نظر کسایی که در جریان باشن ، مثل خودکشیه ... . به نظر من تنها صنعتی که تولید اون توی ایران و توی این شرایط جواب میده مواد غذایی و یا مواد مورد خام نیاز صنایع هستش .
4 - در زمینه لوستر و اسم هاشون آشنایی ندارم ولی خرید برای پروژه هام زیاد داشتم . برای تولید هم فکر کنم شما باید با طراح صنعتی یا کسی که مکانیک خونده مشورت بکنید . توی دیوار آگهی بکنید خیلی سریع تر به نتیجه میرسید . بخش برقی هم داره که ساده هستش و نیاز به مشورت نداره .

اینکه چرا این حرف ها رو زدم به خاطر اینه " حدود 4 سال شرکت دکوراسیون داخلی داشتم " و " بیشتر از 8 ساله توی صنعت ساختمون سرمایه گذاری کردم "
ولی میگم که تجربه تولید به هیچ وجه نداشتم چون توانایی تحمل ریسکش رو نداشتم ...
قصدم نا امید کردن نیست و فقط نظرم رو گفتم .

بالا