• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این چند کار برای سئو ضرر داره یا نه؟

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام رفقا
خسته نباشین

چند تا سوال داشتم :

سایت های پی سی دانلود و چند سایت بزرگ مطلب انگلیسی نرم افزار هاشونم می ذارن تو سایت !! ( یعنی هم ترجمش را می ذارن هم منبعش را )
1) این کار برای سئو واقعا بهبود داره؟ !! مگه حکم مطلب کپی نیست؟ چون ما از خارجی یک مطلبی را کپی کردیم و مطمئنم گوگل کپی کردن را بد می دونه
2) اگر یک متنی از خودمون بنویسیم در باره لان نرم افزار و بعدا یک متن انگلیسی الکی بذاریم ( البته اونم از همون نرم افزار باشه ولی نه اون متنی که من ترجمش کردم ) بازم گوگل تشخیص می ده؟ البته بعید می دونم
3) در صورتی که نوشتن این انگلیسی کمک خواهد نمود آیا باید سعی کنیم منبع متاوت پیدا کنیم؟ چون اگر همونیکه سایت مثلا پی سی گذاشته منم بذارم کپی حساب نیست؟ البته ترجممون کپی نیست ها

4) در ورد پرس گاها برای تکمیل آرشیو ممکنه یک نرم افزار تولید سال 2010 بذاریم آیا اگر اینا توی سایتم بذارم اما برای اینکه قدیمی هست دستی تاریخش را بذارم مثلا سال 89 این چه جوری میشه؟ ایندکس خواهد شد؟ ضرر داره برای سئو؟ فرقی نداره یا ...؟

5) تاریخ بعدی آپدیت پیج رنک؟

لایک از پاسخ گویان ;)

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستم امیدوارم در محضر بزرگان سئو بی ادبی نباشه.

B]1) این کار برای سئو واقعا بهبود داره؟ !! مگه حکم مطلب کپی نیست؟ چون ما از خارجی یک مطلبی را کپی کردیم و مطمئنم گوگل کپی کردن را بد می دونه[/B]

اولا باید عرض کنم کپی کردن یک مطلب یعنی دقیقا دو مطلب عین هم باشند. تیتر و توضیحات که با این عمل اونها به هیج وجه نمیشه گفت کپی (از دید گوگل) چون فارسی رو اضافه کردن و تیتر رو عوض کردن

2) اگر یک متنی از خودمون بنویسیم در باره لان نرم افزار و بعدا یک متن انگلیسی الکی بذاریم ( البته اونم از همون نرم افزار باشه ولی نه اون متنی که من ترجمش کردم ) بازم گوگل تشخیص می ده؟ البته بعید می دونم
این رو که خودت جواب دادی

3) در صورتی که نوشتن این انگلیسی کمک خواهد نمود آیا باید سعی کنیم منبع متاوت پیدا کنیم؟ چون اگر همونیکه سایت مثلا پی سی گذاشته منم بذارم کپی حساب نیست؟ البته ترجممون کپی نیست ها
در مورد کپی عرض کردم که منظور چی هست. برای همین شما ی مطلب رو برداری و تیتر و پاراگراف اول رو از خودت بنویسی از نظر گوگل کپی نیست

4) در ورد پرس گاها برای تکمیل آرشیو ممکنه یک نرم افزار تولید سال 2010 بذاریم آیا اگر اینا توی سایتم بذارم اما برای اینکه قدیمی هست دستی تاریخش را بذارم مثلا سال 89 این چه جوری میشه؟ ایندکس خواهد شد؟ ضرر داره برای سئو؟ فرقی نداره یا ...؟
ایندکس میشه. ضرری هم بعید می دونم داشته باشه

دیروز به بچه ها تو پشتیبانی گوگل حرف می زدم می گفتم اواسط بهمن :دی

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
سلام دوستم امیدوارم در محضر بزرگان سئو بی ادبی نباشه.

B]1) این کار برای سئو واقعا بهبود داره؟ !! مگه حکم مطلب کپی نیست؟ چون ما از خارجی یک مطلبی را کپی کردیم و مطمئنم گوگل کپی کردن را بد می دونه[/B]

اولا باید عرض کنم کپی کردن یک مطلب یعنی دقیقا دو مطلب عین هم باشند. تیتر و توضیحات که با این عمل اونها به هیج وجه نمیشه گفت کپی (از دید گوگل) چون فارسی رو اضافه کردن و تیتر رو عوض کردن

این رو که خودت جواب دادی

در مورد کپی عرض کردم که منظور چی هست. برای همین شما ی مطلب رو برداری و تیتر و پاراگراف اول رو از خودت بنویسی از نظر گوگل کپی نیست

ایندکس میشه. ضرری هم بعید می دونم داشته باشه

دیروز به بچه ها تو پشتیبانی گوگل حرف می زدم می گفتم اواسط بهمن :دی

با بچه ها تو پشتیبانی گوگل حرف میزدیم .
تاریخ آپدیت بعدی احتمالا به 22 بهمن بخوره و گوگل تعطیل بشه :دی

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
تا انتهای بهمن آپدیت میشه، البته اگه تاریخش رو تغییر ندن و مثل سه ماه سه ماه قبلی باشه

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
کپی در هر حالتی برای سئو مضر هست. ولی اگه با کر منبع باشه حداقلش اینه که امتیاز منفی نمی گیره ولی سودی برای شما نخواهد داشت

می تونی با ترجمه یا حتی تغییر ترجمه دوستان مطلب جدید بگذاری

اواسط بهمن ماه هم آپدیت گوگل هست

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
تشکر از همه دوستان ولایک

1) اینکه می گین فقط متن عین هم نباشه کپی حساب نمی شه یعنی پس من زحمت ترجمه ندم اگه اینجوریه؟ چون بیام از هر سایت 4 خط کپی کنم و یک مطلبی بذارم که از چندین سایته !!! واقعا ترجمه وقتما می گیره و می ترسم بی اثر باشه

2) در مورد کپی کردن مطالب انگلیسی!! من چه جوری انگلیسی را تغییر بدم؟ اصلا یه جوری وقت گیره / کلا کسی خبر داره اینکاری که پی سی دانلود و بعضی ها انجام می دن و متن انگلیسی را می ذارن برای چیه؟ برای بازدید کننده خارجیشونه یا برای سئو؟

3) حسن آقا تو پست دوم این تاپیک در جواب سوال چهارم من که پرسیده بودم : ( در ورد پرس گاها برای تکمیل آرشیو ممکنه یک نرم افزار تولید سال 2010 بذاریم آیا اگر اینا توی سایتم بذارم اما برای اینکه قدیمی هست دستی تاریخش را بذارم مثلا سال 89 این چه جوری میشه؟ ایندکس خواهد شد؟ ضرر داره برای سئو؟ فرقی نداره یا ...؟ ) جواب دادن بعید می دونم اما کسی هست دقیق بدونه؟

خیلی سپاس از رفقا

بالا