• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

این کاردانی پیوسته که میگن یعنی چی

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام این کاردانی پیوسته و نا پیوسته که میکن یعنی چی ؟ چف فرقی با هم داره ؟

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
به نقل از H_R :
سلام این کاردانی پیوسته و نا پیوسته که میکن یعنی چی ؟ چف فرقی با هم داره ؟
کاردانی پیوسته یعنی ادامه دروس هنرستان ها که در رشته های فنی بیشتر از کاردانی ناپیوسته درسهای تخصصی دارد.در کاردانی پیوسته که کنکور جدا دارد فقط رشته های مربوطه هنرستانی می توانند شرکت کنندو دروسی مثل ریاضی 5 و 6 و7 از ادامه دروس هنرستان است.
کاردانی ناپیوسته که همه رشته ها می توانند شرکت کنند و ادامه رشته خاصی نیست.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نقل از roje_aria79 :
کاردانی پیوسته یعنی ادامه دروس هنرستان ها که در رشته های فنی بیشتر از کاردانی ناپیوسته درسهای تخصصی دارد.در کاردانی پیوسته که کنکور جدا دارد فقط رشته های مربوطه هنرستانی می توانند شرکت کنندو دروسی مثل ریاضی 5 و 6 و7 از ادامه دروس هنرستان است.
کاردانی ناپیوسته که همه رشته ها می توانند شرکت کنند و ادامه رشته خاصی نیست.

آهان خدا خیرت بده ، یکی از مبهمات بزرگ زندگی من رو برطرف کردی ;)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
فرمش رو كي توزبع ميكنن تو پست؟
نكنه گذشته باشه؟

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو اردیبهشت دفتر چه واسه سراسری بود تو شهریور هم واسه آزاد میاد

iranii

Registered User
لایک‌ها
30
این درسته که برای آزاد بدون کنکور هست؟

mana-risk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این صحبتی که بعضی ها باب کردن اشتباهه. برای کاردانی بله هست ولی برای کارشناسی الان اومدن تکمیل ظرفیت زدن که اونهایی رو میگیرن که پارسال آذر شرکت کردن و قبول نشدن و اینجوری دوباره شانسشون و امتحان میکنن و در واقع کنکورش و دادن الان دوباره تراز ها شونو بررسی میکنن و اگه ترازش و نمراتش از یه حدی بالاتر باشه قبول میشه
راستی این توضیح رو بدم که آذر که شرکت کردیم سهمیه بسیج حرف اول و میزد ولی الان واسه ظرفیت تکمیلی هیچی دخالت نداره فقط تراز و نمرات کسب کرده مهمه

soomi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام. وقت بخیر
ببخشید تاپیک قدیمی رو میارم بالا، تو سرچ به اینجا رسیدم.

کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه که فرق کاردانی پیوسته و ناپیوسته چی هست؟
من کار دانش خوندم. رشته مدیریت و برنامه ریزی خانواده.
موقع پر کردن فرم باید کاردانی پیوسته یا ناپیوسته رو انتخاب کنم؟

ثبت نام کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی امروز صبح آغاز شد و تا 13 شهریورماه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، داوطلبان به دو صورت می توانند از امروز یکشنبه 6 شهریور ماه با مراجعه به پایگاه اینترنتی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org و یا دفاتر پستی و خرید دفترچه و کارت اعتباری در یکی از دوره های کاردانی ترمی پیوسته یا ناپیوسته علمی کاربردی نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

ثبت نام دوره های کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی در 272 رشته، 3 هزار و 416 کد رشته محل، 727 مرکز آموزشی و در 31 استان کشور با ظرفیت پذیرش 135 هزار نفر انجام می شود.

آزمون دوره کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته علمی کاربردی روز جمعه 8 مهرماه توسط سازمان سنجش بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

به گزارش مهر، امسال برای نخستین بار پذیرش دانشجو در دوره کاردانی پیوسته و ناپیوسته با هم انجام می شود و پذیرش در دوره کاردانی ترمی پیوسته هم برای نخستین بار و در سال جاری در دانشگاه علمی کاربردی صورت می گیرد.

دانش نیوز::�جزئیات آزمون کاردانی ترمی پیوسته و ناپیوسته علمی کاربردی/ ثبت نام آغاز شد

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کاردانی پیوسته شما میری فوق دیپلم میگیری! و بعدش برای لیسانس دوباره باید کنکور بدی میری کارشناسی که بهش میگن کارشناسی ناپیوسته! اینو چون خودم این مراحلو طی کردم 100% مطمئنم.

اینو مطمئن نیستم :دی

کاردانی ناپیوسته شما میری کاردانی.بعد بدون اینکه کنکور بدی میری کارشناسی که بهش میگن کارشناسی پیوسته!( فکر کنم!)

من فنی و حرفه ای بودم و مجبور بودم کاردانی پیوسته رو انتخاب کنم.

farhadsabad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام من رشتم ریاضی فیزیکه و مدرک دیپلم دارم یعنی پیش ندارم و میخوام تو این دانشگاه علمی کاربردی برم و شهریور ماه هم نتونستم ثبت نام کنم چند تا سوال دارم
1. آیا این علمی کاربردی دوباره آزمون داره؟(ترمی هااا)
2 . آیا میتونم با این دیپلم برم اونجا یعنی دیپلم ریاضی قبول میکنن؟
3.کاردانی ناپیوسته این دانشگاه چه مدرکی تو کدوم رشته ها میخواد ک پذیرش بکنه؟

بالا