• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

..... ایهاالناس! من باید چی بخونم ارشد ؟؟؟ ......

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
سلام من رتبم شده بود 700 ولی به دلایلی رفتم تربیت معلم، استخدام نیستیم فعلا ، علوم انسانی بودم
رشتم آموزش و پرورش ابتداییه، البته رشته ی خیلی مهم و پیچیده اییه و دوسش دارم
اما علاقه ی اصلی و استعداد من توو جامعه شناسی و سیاست هست
از طرفی دلم میخواد یه رشته ای برم که علاوه بر علاقه، دارای پرستیژ باشه یعنی مهم باشه و درآمدشم خوب باشه و امکان ادامه تحصیلم داشته باشم توو خارج
برای ارشد گفتم حقوق بخونم دیدم یکی میگه اگه دفتر وکالت میخوای بزنی نمیتونی چون باید لیسانس حقوق باشی، البته قصدم از حقوق کار توو ادارست نه دفتر وکالت زدن
از طرفی یکی از اساتید گفته رشته " تحقیقات آموزشی " بخون، رشته ی مدرنیه و بازار کارشم توو همه جاست ولی نمیدونم تا چه حد حرفش درسته
ارتباطات رو هم یکی از دوستان معرفی کرده و گفته خوراک منه ولی شنیدم باید اهل " خط و جریان " باشی برای کار گرفتنش
به کامپیوتر، شاخه ی شبکه هم برم خوبه، هم دوس دارم هم امکان ادامه تحصیل و کارش بیشتره
علوم سیاسی رو هم دوس دارم ولی ...

یه مشاور درست و حسابی هم نیست که برم پیشش بگم مشکلم اینه، گرچه اینا همش مسخره بازی و گول زدن ملته، 4 تا کلمه میگن بعدشم میگن خودت تصمیم بگیر و پولو بده بیاد!
حالا من موندم و اینهمه شک و تردید، خواهش میکنم کمک کنید در زمینه هایی که گفتم بخدا خیلی محتاج به تبادل اطلاعات هستم

xmixx

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون ولی من باید از شرایط هر کدوم از رشته ها مطلع بشم بعد تصمیم بگیرم

بالا