• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایپد یا این تبهای سامسونگ؟

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
سلام بر بربچ یه راهنمایی
یه نظرتون گوشی یدم یه چیزی روش بدم با ایپد بزنم بیتره یا این تبای سامسونگ.
پ.ن:1.6 چهار هسته ای میخوام .بالاتر داره که بیتر (کجا بود پول زیاد من :دی)
سیم کارتم بخوره دیگه (برای اینترنتو اینا)
یه سوال دلزدگی نداره .
جدیدا گوشی هیچ استفاده ای نداره

behzad_sh_2070

Registered User
لایک‌ها
11
درود. بستگی به مصرف شما داره. خیلی ها هستن از روی احساساتشون میگن این یا اون اما دو سیستم متفاوت دارن. مثلا من اگه تب یا گوشیم هوم اسکرین نداشته باشه کارام لنگ میشه. یا اینکه اگه تبم یک نواخت باشه خستم میکنه. من نمیگم کدوم بهتر هست. خودتون باید نسبت به معیارهاتون انتخاب کنید. البته من اینجوریما. خیلیا با کلاس بودن رو هم در نظر دارن و آیپد رو برای کلاسش انتخاب میکنن. موفق باشید.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
بازی و مسخره بازی و اینا .
اینترنت.
عکاسی در حد اینکه جزوه کپی نگیرم :دی
ایپد از این میترسم مسخره بازی زیاد داشته باشه .فرضا برای یه بلوتوس کلی کلنجار بری
این مینی خوبه یا این معمولیا .(باید برم بازار ببینم اندازهاشون چطوره ضایع نیست سر کلاس دربیاری باهاشون ور بری)

درود. بستگی به مصرف شما داره. خیلی ها هستن از روی احساساتشون میگن این یا اون اما دو سیستم متفاوت دارن. مثلا من اگه تب یا گوشیم هوم اسکرین نداشته باشه کارام لنگ میشه. یا اینکه اگه تبم یک نواخت باشه خستم میکنه. من نمیگم کدوم بهتر هست. خودتون باید نسبت به معیارهاتون انتخاب کنید. البته من اینجوریما. خیلیا با کلاس بودن رو هم در نظر دارن و آیپد رو برای کلاسش انتخاب میکنن. موفق باشید.
کلاس سیخی چنده کارایی کدوم و کیفیت کدوم بیتره ؟ما اونجایی که میریم کلاس زیاد داره دیگه کلاس نمیخواد :دی

amir_eir

Registered User
لایک‌ها
333
دوست عزیز

به نظر من اگر پولت میرسه تبلت ویندوز بگیر رزولوشن 1024*720 رو ساپورت کنه ویندوز8 بریز توش ببین چیه. دوم اگر ارزونتر میخوای پیشنهاد من یک تبلت ویوسونیک بگیر نه سامسونگ قدرتمند هم ارزونتره هم خیلی خوبه (آندروید) در مورد آی پد من مخالفم نمیدونم چرا تو ایران با اینکه هیچ سرویسی نداره همه استقبال میکنن ارزش ایپد به سرویسهای اپله که اینجا نمیشه استفاده کرد.

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
دوست عزیز

به نظر من اگر پولت میرسه تبلت ویندوز بگیر رزولوشن 1024*720 رو ساپورت کنه ویندوز8 بریز توش ببین چیه. دوم اگر ارزونتر میخوای پیشنهاد من یک تبلت ویوسونیک بگیر نه سامسونگ قدرتمند هم ارزونتره هم خیلی خوبه (آندروید) در مورد آی پد من مخالفم نمیدونم چرا تو ایران با اینکه هیچ سرویسی نداره همه استقبال میکنن ارزش ایپد به سرویسهای اپله که اینجا نمیشه استفاده کرد.
اینم یه حرفیه !.اما من تعویض میخوام بکنم .گوشیو یه نت بوک میخوام بدم اینو بگیرم.
لما من که تاحالا ایپد نداشتم اصن نمیدونم این سرویس ها چی هستن !

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
سللام دوست عزیز ...دیدم مشگل منو داشتی گفتم یه راهنماییت کنم...من اول ایپد داشتم بعد ۲هفته دلمو زد چون ۳ سال ایفون داشتم با ایفون هیچ فرقی نداره واسه من جذابیتی نداشت .بعد گلاکسی گرفتم اینم ۳ هفته داشتم بعد نبود رضایت بخش بود ولی الان ۱ماه ایسوس گرفتم این واقعا معرکه ست هم کیفیت ساختش هم سرعتش هم هم سیستم عاملش همش معرکن ...در ضمن داک کیبورد داره هم خیلی خوبه هم داخلش با طری داره قشنگ واست 16 ساعت کار می کنه و مستقیم usb می خوره دوتا هم ...مستقیم می تونی hdmi وصل کنی و خودش مموری می خوره ...یه قابلیتی که هیچ از تبلت ها نداره میتونی هاردد اکسترنال وصل کنی بهش و حتی شنیدم می تونی dvd اکسترنال وصل کنی و ببینی ..یه نصیحتی که بهت میکنم اینه به جای اینکه پول بدی سیم کارت خورشو بگیری 300 پول اضافه بدی یه مودم جیبی ایرانسل یا مبین نت بگیر با سرعت بالا هم ارزون تر واست در میاد هم میتونی واسه گوشی لپ تاپ چیزای دیگتم ازش استفاده کنی هر تبلتی دیگه هم بگیری استفاده کنی من خودم ۱ ساله ایرانسلشو دارم مشگل خاصی با هاش نداشتم پشت ماشینم خوب جواب داده از وایبر اینا استفاده کردم ....
در خرید ایسوس شک نکن اگه پولش واست مهم نیست tf 700 بگیر .اگه ارزون ترخواستی prime بگیر اگه باز ارزون تر خواستی tf101 بگیر ...دنبال مدل های دیگه نباش ...
یا حق ...

behzad_sh_2070

Registered User
لایک‌ها
11
با معیار های شما تب سایز کوچیک بگیری بهتره. آیپد مینی یا ۷ پلاس یا ۷.۷.

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
یه هفتست prime خریدم .... شک نکن ایسوس بهترین و عاقلانه ترین انتخاب برای تبلته ... ایپد به هیچ عنوان توصیه نمیشه ... قبلا هم تب های سامسونگ داشتم اما ایسوس واقعا کیفیت ساختش معرکس

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
ایسوس همچین هم باکیفیت نیست من تب tf101 داشتم (دو سال پیش خریدم)، هفته قبل خاموشش کردم دیگه روشن نشد بردم ویستا بعد از یک هفته زنگ زده میگه 1050000 خرجش میشه بردش سوخته، گفتم تعمیر نکن پس بده، ازم 15 تومن بابت هیچی گرفت و الان هم یدونه tf101 مونده رو دستم (داکت هم کاملاً نو هست میفروشم)

اون پیشنهاد جناب saman_moradi هم راجع به خرید تبلت بدون سیم کارت با مودم وایمکس خیلی پیشنهاد خوبیه

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
ایسوس همچین هم باکیفیت نیست من تب tf101 داشتم (دو سال پیش خریدم)، هفته قبل خاموشش کردم دیگه روشن نشد بردم ویستا بعد از یک هفته زنگ زده میگه 1050000 خرجش میشه بردش سوخته، گفتم تعمیر نکن پس بده، ازم 15 تومن بابت هیچی گرفت و الان هم یدونه tf101 مونده رو دستم (داکت هم کاملاً نو هست میفروشم)

اون پیشنهاد جناب saman_moradi هم راجع به خرید تبلت بدون سیم کارت با مودم وایمکس خیلی پیشنهاد خوبیه

سلام داداش ..والا این معیار واسه کیفیت جنس درست نیست ..ایا محصولات اپل خرابی ندارن ...؟!! خدایش همون tf101 خودت کیفیت ساخت خوبی نداره نسب به قیمتش ..؟!! شما سامسونگم نگاه کن نسبت به قیمتش دستگاه خودتم ببین خداییش ...بعد شما تو این دو سال ازش راضی نبودی .؟! هیچی کم نداره تازه بعد از دوسال استفاده کدوم ایپد امکانات اینو داره ..؟!! اگه خوب نبود که دو سال نگهش نمی داشتی غیر از اینه ...؟! بعدش شما گارانتی ایران می دونی چه جوریه دیگه ...الان دستگاه سوختتوبه ما چند میدی دوست من واسه من پخ بده ...ممنون ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
Nexus 10 اگر بیاد با iPad جدید میتونه رقابت کنه وگرنه چه از نظر سرعت و کیفیت تصویر فعلا iPad بهترین انتخابه ...

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
ببین دوست عزیز من هم گوشی آندورید داشتم هم تبلت آندوریدی و هم آیپد..قدرت آیپد رو هیچ جای دیگه ندیدم..هیچ جا!!!تاچش و کیفیت تصویر و CPUش رو که اصلا امکان نداره مقایسه کنین چون آیپد از تمام تبلت های دیگه هزار بار بالاتره و اگر به سیستم عامل برین هر کی یه نظری داره ولی به نظر من آندورید سیستم عاملی هست که از روی ios کپی شده و اگر هزارتا هم آندروید نسخه بزنه به پای اولین ورژن ios نمیرسه.
از لحاظ بازی کردن و برنامه و این مسخره بازیها(به قول خودتون) که آیپد بالاتره چون آندروید اگر بخوای بازی HD انجام بدی باید یه ساعت بگردی دیتای گوشیتو پیدا کنی(اگر موجود باشه!!)بگیری یه دیتا به اندازه ی XXXX دانلود کنی که تازه ببینی به اندازه ی صفحه ی نمایش میاد یا نه ولی آیپد چون ففط تمام مصولات اپل سیستم عامل ios دارن شرکت سازنه ی بازی میدونه که هر کدوم چه خصوصیاتی داره و چون تعداشون کم هست بازی 100 درصد و راحت بدون نیاز به دیتا و چیزای متفرقه ی دیگه اجرا میشه
دوربین هم که بگم دوربین 5 مگاپیکسلی اپل مثل 10 مگاپیکسل سامسونگ یخچال و کولر ساز هست
ولی بلوتوث و ایناش واقعا محدودیت داره
در کل نمی ارزه وقتی همه چی بالاتره ومهمتر از همه جنس آمریکاس و اگر تریلی از روش رد بشه خراب نیمشه و رو به خاطر یه بلوتوث کنار بذاری تازه حداقل من حتی یه بار هم از بلوتوث تبلت استفاده نکردم

arionfard

Registered User
لایک‌ها
1
ببین دوست عزیز من هم گوشی آندورید داشتم هم تبلت آندوریدی و هم آیپد..قدرت آیپد رو هیچ جای دیگه ندیدم..هیچ جا!!!تاچش و کیفیت تصویر و CPUش رو که اصلا امکان نداره مقایسه کنین چون آیپد از تمام تبلت های دیگه هزار بار بالاتره و اگر به سیستم عامل برین هر کی یه نظری داره ولی به نظر من آندورید سیستم عاملی هست که از روی ios کپی شده و اگر هزارتا هم آندروید نسخه بزنه به پای اولین ورژن ios نمیرسه.
از لحاظ بازی کردن و برنامه و این مسخره بازیها(به قول خودتون) که آیپد بالاتره چون آندروید اگر بخوای بازی HD انجام بدی باید یه ساعت بگردی دیتای گوشیتو پیدا کنی(اگر موجود باشه!!)بگیری یه دیتا به اندازه ی XXXX دانلود کنی که تازه ببینی به اندازه ی صفحه ی نمایش میاد یا نه ولی آیپد چون ففط تمام مصولات اپل سیستم عامل ios دارن شرکت سازنه ی بازی میدونه که هر کدوم چه خصوصیاتی داره و چون تعداشون کم هست بازی 100 درصد و راحت بدون نیاز به دیتا و چیزای متفرقه ی دیگه اجرا میشه
دوربین هم که بگم دوربین 5 مگاپیکسلی اپل مثل 10 مگاپیکسل سامسونگ یخچال و کولر ساز هست
ولی بلوتوث و ایناش واقعا محدودیت داره
در کل نمی ارزه وقتی همه چی بالاتره ومهمتر از همه جنس آمریکاس و اگر تریلی از روش رد بشه خراب نیمشه و رو به خاطر یه بلوتوث کنار بذاری تازه حداقل من حتی یه بار هم از بلوتوث تبلت استفاده نکردم

دقیقا همون دو تا قطعه ای که شما میگی با هیچ تبلتی قابل مقایسه نیست رو سامسونگ یخچال و کولر ساز میسازه. یعنی cpu و صفحه نمایش :

منبع :
Teardown of Apple's new iPad finds Samsung-built Retina display, A5X CPU

تست های مختلفی تو اینترنت هست از مقایسه دوربین تبلت ها که نشون میده ایسوس و سامسونگ بهتره و اپل هنوز مشکل بنفش شدن عکس های رو به نور رو رفع نکرده.
و اینکه هیچ قطعه ای از آی پد تو امریکا ساخته نمیشه

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوست عزیز درسته قطعات رو تو آمریکا نمیسازن ولی یه شجرکت آمریکایی که غول همه ی شرکت ها هست سرشون نظارت داره و اگه یه مشکل حتی خیلی خیلی جرچیک توش ببینه رد میکنه اون قطعه رو...اصلا تعجب آور هست که کسی بیاد آیپد در مقابل سامسونگ!!کیفیت و ظرافت اپل کجا و یخچال و مایکرو ویو ساز یعنی سامسونگ کجا

saman_moradi

Registered User
لایک‌ها
2
من نمی دونم چرا همه فقط میگن اپل ..؟! اره قبول دارم همچیش خوب شما به من بگید از اولین ایپدش تا حالا سیستم عاملش چه تغییری داشته ...؟!! تا چه زمانی احساس می کنید واستون هنوز جذابیت داره هنوز ..؟! ایا بعد از گذشت ۵سال حاضرید دوباره پول بدید و همون محصول اولیه رو داشته باشید ..؟!! مگه صفحه نمایش چقدر مهمه ...؟! یعنی با ایپد ۱ نمی شه کار کرد و لذت بخش نیست ..؟! اگه فکر ما این باشه که سالانه چقدر پول واسه تکنولوژی بدیم فقط اسمش قشنگه ولی عملان نبودش مشگلی در زندگیمون بوجود نمی یاره ... بحث این نیست که کدوم برند معرکست بحث اینه که با پولی که میدیم بهترین استفاده رو بکنیم..ایپد دستگاه خوبیه ولی معایب خودشو داره عکس و موزیک و فیلم ریختن روش کار بس دشواریه و کار کردن با ایتونز از همه بدتر . درست نیست اینجا احساسی بر خورد بشه همه دوستان از وضعیت مالی خوبی بر خوردار نیستن که بخوان کلی هزینه کنن تا گجت مورد علاقه خودشان رو تجربه کنن بهتره دوستان که تجربه دارن کمکشون کنن ...بهتر کسایی که تجربه استفاده از دستگاه های مختلفی داشتن بیان مزایا و معایب هر کدومشون وبگن که هر کسی به سلیقه خودش انتخاب کنه...حالا ایپد ۴ صفحش عالیه نمیدونم فلانه این نشد ملا ک برتری ایا پیکسل هاش کمتر باشه چشم ما نمی بینه ایا ...؟! شما ایپد ۱ و ۳ رو بغل هم بزارید متوجه می شید اگه کنار هم نباشن تو فیقی نداره ...
امکاناتی که الان تبلت های ایسوس مدل های tf700,....prime....tf101 دارن می زارن خیلی مفید تر از هر برند دیگه ای هست اینو تنها من نمی گم می تونید اگه بچه های دیگه ای تجربه کردند بپرسید ....بهترین مزیت هاش دا ک کیبورد ...16 ساعت عمر با طری هارد اکسترنال تا ۱ترا بایت کهخودم وصل کردم ...dvd اکسترنالم میگن میشه وصل کرد تجربه نداشتم ...مموری میخوره و hdmi مستقیم وصل میشه ....تاچ و سیستم عاملشم نسبت به سامسونگ روان تره...حالا از ما گفتن بود ...دیگه بنده هم مزاحم حضرات نمی شوم اینارم گفتم شاید یکی خواند به دردش خورد ...با کسی هم جنگ ندارم نیاید بنوسید فلان و به امان ...یا حق ....

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
اقا من ۲تا ایپد۲ دارم یدونه هم گالاکسی تب ۸.۹
بی طرفانه برات توضیح میدم :
مزایای اپل نصبت به گالاکسی :
صفحه بزرگتر/کیفیت ساخت بهتر/روونی بدون هنگ و لک/از همه مهمتر عمر باطری

حالا مزایای گلکسی نصبت به ایپد :
خیلی خوش سایز و خوشدست و سبک وزنه/دوربین بهتر با فلش/پشتیبانی نرم افزاری بهتر و اسونتر نصبت به اپل

نتیجه کلی : واسه بیرون بردن و همراه داشتن گلکسی ولی تو خونه فقط از ایپد استفاده میکنم

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
اپل تو ایران با اینترنت نفتی و تحریم فایده نداره .... اندروید قابل قیاس نیست با ios ...ملاک سیستم عامل بازی فراوان نیست ... هر کسی می تونه با اندروید کار کنه مبتدی حرفه ای ... در مورد کیفیت هم من اون چیزی که دیدم رو می گم .... تبلت پلاستیکی سامسونگ نخرین ... ایپد پول دارین بخرین اما ایسوس همه فن حریفه ... سخت افزار کیفیت بالا ... هر کی یه سلیفه ای اره ... اما چند تا 2 تا 2 تا کنی می فهمی چه منفعنش بیشتره

بالا