من نمی دونم چرا همه فقط میگن اپل ..؟! اره قبول دارم همچیش خوب شما به من بگید از اولین ایپدش تا حالا سیستم عاملش چه تغییری داشته ...؟!! تا چه زمانی احساس می کنید واستون هنوز جذابیت داره هنوز ..؟! ایا بعد از گذشت ۵سال حاضرید دوباره پول بدید و همون محصول اولیه رو داشته باشید ..؟!! مگه صفحه نمایش چقدر مهمه ...؟! یعنی با ایپد ۱ نمی شه کار کرد و لذت بخش نیست ..؟! اگه فکر ما این باشه که سالانه چقدر پول واسه تکنولوژی بدیم فقط اسمش قشنگه ولی عملان نبودش مشگلی در زندگیمون بوجود نمی یاره ... بحث این نیست که کدوم برند معرکست بحث اینه که با پولی که میدیم بهترین استفاده رو بکنیم..ایپد دستگاه خوبیه ولی معایب خودشو داره عکس و موزیک و فیلم ریختن روش کار بس دشواریه و کار کردن با ایتونز از همه بدتر . درست نیست اینجا احساسی بر خورد بشه همه دوستان از وضعیت مالی خوبی بر خوردار نیستن که بخوان کلی هزینه کنن تا گجت مورد علاقه خودشان رو تجربه کنن بهتره دوستان که تجربه دارن کمکشون کنن ...بهتر کسایی که تجربه استفاده از دستگاه های مختلفی داشتن بیان مزایا و معایب هر کدومشون وبگن که هر کسی به سلیقه خودش انتخاب کنه...حالا ایپد ۴ صفحش عالیه نمیدونم فلانه این نشد ملا ک برتری ایا پیکسل هاش کمتر باشه چشم ما نمی بینه ایا ...؟! شما ایپد ۱ و ۳ رو بغل هم بزارید متوجه می شید اگه کنار هم نباشن تو فیقی نداره ...
امکاناتی که الان تبلت های ایسوس مدل های tf700,....prime....tf101 دارن می زارن خیلی مفید تر از هر برند دیگه ای هست اینو تنها من نمی گم می تونید اگه بچه های دیگه ای تجربه کردند بپرسید ....بهترین مزیت هاش دا ک کیبورد ...16 ساعت عمر با طری هارد اکسترنال تا ۱ترا بایت کهخودم وصل کردم ...dvd اکسترنالم میگن میشه وصل کرد تجربه نداشتم ...مموری میخوره و hdmi مستقیم وصل میشه ....تاچ و سیستم عاملشم نسبت به سامسونگ روان تره...حالا از ما گفتن بود ...دیگه بنده هم مزاحم حضرات نمی شوم اینارم گفتم شاید یکی خواند به دردش خورد ...با کسی هم جنگ ندارم نیاید بنوسید فلان و به امان ...یا حق ....