• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بابا جون بچه هاتون یکی به داد ما برسه؟ !!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.این سومین پستم هست که اینجا قرار می دم!جون بچه هاتون یه جوون مرد یا شیر زن اینجا پیدا می شه برای ما کرک Norton Internet Security 2006 رو به ما بده؟؟یک دونه من کی گن تو سایت میکس ایران پیدا کردم اما اصلا باز نمی شه...! یه کی جن توپ اگه دارین به ما هم بدین که خیلیییی نیاز داریم به خدا.
:blush: مرسی دوستان

IKEA

Registered User
لایک‌ها
4
11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در انجمنها ممنوع است.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
11. طبق قوانین مالکیت مادی و معنوی نرم افزارهای دارای حق کپی رایت، معرفی، نشر و یا ارسال موضوعات مرتبط با Warez بمعنای عام آن (نرم افزارهای کرک شده) و به هرشکل در انجمنها ممنوع است.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
آخه نورتون هم شد آنتی ویروس ؟
21.gif

dead

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سعید جون من این سریال و امتحان کردم اما بعد از دو روز از کار افتاد! چاره کار یک کی جن هست که من تا حالا پیدا نکردم!:(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
جناب سعید ۲۰۰۱ ! ظاهرا شما تازه تشریف فرما شدید به این فروم و از همه جا بیخبر هستید ، حتی پست بالاتر از خودتون رو هم نمیبینید که نوشته :

در صورت تکرار ( چه شما ، چه هر کاربر دیگه ای ) باهاتون برخورد میشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا