این بابیلون وزژن 6 رو چه جوری میشه کرک کرد که وقتی به اینترنت وصل میشیم اکسپایر نشه.
belffy کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 27 نوامبر 2005 نوشتهها 136 لایکها 0 محل سکونت pishe lilibit 23 دسامبر 2006 #1 این بابیلون وزژن 6 رو چه جوری میشه کرک کرد که وقتی به اینترنت وصل میشیم اکسپایر نشه.
H_R مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 30 مارس 2005 نوشتهها 3,298 لایکها 17 سن 42 محل سکونت North Pole 23 دسامبر 2006 #2 باید بری توی Confogoration ، قسمت Conetction و یه پروکسی الکی بهش بدی ، اینجوری تمیتونه به اینترنت وصل بشه !
باید بری توی Confogoration ، قسمت Conetction و یه پروکسی الکی بهش بدی ، اینجوری تمیتونه به اینترنت وصل بشه !
belffy کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 27 نوامبر 2005 نوشتهها 136 لایکها 0 محل سکونت pishe lilibit 24 دسامبر 2006 #3 فک نکنم این طوری بشه. برای ورژن قبلیاش هم کار نمی کرد چه برسه به این یه پچ یا کرک نیاز داره. ورژن 5 یه کرک داشت که مشکلی نبود وقتی اینترنت وصل میشدی. ولی همین 2 یا 3 ماه پیش بود که اون از کار افتاد و بابیلونم اکسپایر شد.
فک نکنم این طوری بشه. برای ورژن قبلیاش هم کار نمی کرد چه برسه به این یه پچ یا کرک نیاز داره. ورژن 5 یه کرک داشت که مشکلی نبود وقتی اینترنت وصل میشدی. ولی همین 2 یا 3 ماه پیش بود که اون از کار افتاد و بابیلونم اکسپایر شد.
yaser Registered User تاریخ عضویت 20 دسامبر 2002 نوشتهها 120 لایکها 0 24 دسامبر 2006 #4 من هم 6 ماه است که با دادن پراکسی الکی دارم از بابیلون 6 استفاده میکنم .
H_R مدیر بازنشسته تاریخ عضویت 30 مارس 2005 نوشتهها 3,298 لایکها 17 سن 42 محل سکونت North Pole 24 دسامبر 2006 #5 به نقل از belffy : یه پچ یا کرک نیاز داره. . کلیک کنید تا بازشود... اول باید پچ رو روش اعمال بکنی ! بعد برای اینکه وقتی به اینترنت وصل میشی اکپایر نشه باید این کار رو بکنی ! وگرنه معلومه که ورژن آزمایشش بعد از اتمام مدتش دیگه کار نمیکنه چه به اینترنت وصل بشی چه نشی !
به نقل از belffy : یه پچ یا کرک نیاز داره. . کلیک کنید تا بازشود... اول باید پچ رو روش اعمال بکنی ! بعد برای اینکه وقتی به اینترنت وصل میشی اکپایر نشه باید این کار رو بکنی ! وگرنه معلومه که ورژن آزمایشش بعد از اتمام مدتش دیگه کار نمیکنه چه به اینترنت وصل بشی چه نشی !
علی آبادانی Registered User تاریخ عضویت 30 اکتبر 2006 نوشتهها 898 لایکها 11 محل سکونت Abadan 24 دسامبر 2006 #6 منم یه آی پی الکی دادم و دارم استفاده میکنم ولی یه بار یه کرک دیدم که خودش واسه بابیلون لایسنس می ساخت اگه کسی اونو داره لطفاً واسه دانلود بزاره
منم یه آی پی الکی دادم و دارم استفاده میکنم ولی یه بار یه کرک دیدم که خودش واسه بابیلون لایسنس می ساخت اگه کسی اونو داره لطفاً واسه دانلود بزاره
shervin ASP.net کاربر قدیمی پرشین تولز تاریخ عضویت 26 ژوئن 2005 نوشتهها 6,353 لایکها 261 سن 39 محل سکونت تهران 24 دسامبر 2006 #7 من با فایر والم اجازه دسترسی بهش ندادم اینجوریم میشه
nsh Registered User تاریخ عضویت 19 ژانویه 2006 نوشتهها 685 لایکها 4 محل سکونت i & j : 2 & 3 26 دسامبر 2006 #8 من که هر وقت از طریق فایروال این کارو کردم بازم یه جورایی اکسپایر شده