من این طور چیزها رو می ریزم توی سطل بازیافت، تحویل مامور مربوطه می دم. دیگه خودشون می دونن، من سعی خودم رو کردم. :lol:
ببخشید اگه میشه بگید سطل بازیافت کجا هست؟ و مامور مربوطه کی میشه دقیقا؟ من که پیداشون نمیکنم
حاجی فروشی نیستش!!! اگه شما میدونی کجا بریزیش برات پست کنم.... خخخخ عجب داستانی شده هاااا یه عالمه تا دلت بخواد دارم....
شما اول طبق قوانین باید عکس با نام کاربریتون رو بزارید و بعد درخواست کمک کنید ...
والا کم کم دارم به این نتیجه میرسم همین کارو بکنم. فقط مونده یکی بپرسه از کجا معلوم راس میگی...
مگه میخرن؟ مگه چی داره توش؟؟؟
بزارشون توی یه پلاستیک و درشو گره بزن
نتیجتاً، موقعی که زباله هاتونو دارن زیر و رو میکنن، این بسته بندی، متفاوت و مشخصه و اگر شعورشون برسه که ولش نکنن تو طبیعت، نتیجتاً کاری که قرار باشه بکنن رو خواهند کرد.
داداش خدا بهت سلامتی بده کجای کاااااااری... اونایی که توی زیر و رو کردن زباله ها هستن باید اول به فکر جونشون باشن که ۸تا ۸تا نرن زیر زباله بمیرن بعدش فکر میکنید به یک پلاستیک توجه میکنن. به جون خودشون توجه نمیکنن... والا
اگر تو شهرتون بازیافت وجود داره تحویل اونها بدهید مثلا تو اصفهان وزن می کنند و متناسب با وزن ضایعات خشک(کاغذ پلاستیک و.........)بهتون هدیه هایی می دهند مثل دستمال کاغذی شامپو کود گلدان و............
اسم شهر ما تهرانه و یادمه یه زمانی سطل های بازیافت اورده بودن ولی مثل اینکه زیاد به پیمانکاران عزیز حال نداد جمعش کردن.
دوست من احساس میکنم تازه اومدی ایران
هیچ بازیافتی برای اینگونه مواد درایران وجود نداره خیالت راحت!
پس همه رو بنداز توسطل اشغال البته باخیالی راحت!
داداش وقتی نوشته شده اکیدا توی سطل زباله نریزید دیگه اینجا و اونجا نداره که. ما هم خواستیم نریزیم آواره شدیم. الان شدم کلکسیونر باتری.
بهترین راه حل همون سطل های بازیافته ولی من هنوز ندیدم. کسی اگه توی غرب تهران سراغ داره این سطل های زباله ی عزیز کجا هستند یه خبری به ما بده.
کلا کسی میدونه چی توی باتری هست که میگن برای محیط زیست مضره؟