• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

باتری های غیرقابل مصرف را کجا بیندازیم؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام دوستان عزیز و دانشمندان گرامی،
آقا همه جا میگن باتری هارو ندازید توی سطل زباله یا توی محیط زیست روی همه ی باتری ها هم علامت زده که نندازید دور، الان من یه عالمه باتری خراب و از کار افتاده دارم که الکی جمع کردم و خیلی هاشونم زنگ زدن و بعضی هاشونم یه قسمتیش سبز و سفید شدن، خلاصه اینکه حالا موندم کجا بندازمشون!!!
گفتن نندازید دور ولی نگفتن کجا بندازیم پس!!!! دوستان شما میدونید باید چیکار کنم؟

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
گفتن نندازید دور ولی نگفتن کجا بندازیم پس!!!!

laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif
laughingsmiley.gif

Pat & Mat

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اونایی که جوونه زدن بکار درمیاد.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من این طور چیزها رو می ریزم توی سطل بازیافت، تحویل مامور مربوطه می دم. دیگه خودشون می دونن، من سعی خودم رو کردم. :lol:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
بزارشون توی یه پلاستیک و درشو گره بزن

نتیجتاً، موقعی که زباله هاتونو دارن زیر و رو میکنن، این بسته بندی، متفاوت و مشخصه و اگر شعورشون برسه که ولش نکنن تو طبیعت، نتیجتاً کاری که قرار باشه بکنن رو خواهند کرد.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اگر تو شهرتون بازیافت وجود داره تحویل اونها بدهید مثلا تو اصفهان وزن می کنند و متناسب با وزن ضایعات خشک(کاغذ پلاستیک و.........)بهتون هدیه هایی می دهند مثل دستمال کاغذی شامپو کود گلدان و............

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوست من احساس میکنم تازه اومدی ایران:D
هیچ بازیافتی برای اینگونه مواد درایران وجود نداره خیالت راحت!
پس همه رو بنداز توسطل اشغال البته باخیالی راحت!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
من این طور چیزها رو می ریزم توی سطل بازیافت، تحویل مامور مربوطه می دم. دیگه خودشون می دونن، من سعی خودم رو کردم. :lol:
ببخشید اگه میشه بگید سطل بازیافت کجا هست؟ و مامور مربوطه کی میشه دقیقا؟ من که پیداشون نمیکنم
حاجی فروشی نیستش!!! اگه شما میدونی کجا بریزیش برات پست کنم.... خخخخ عجب داستانی شده هاااا یه عالمه تا دلت بخواد دارم....
شما اول طبق قوانین باید عکس با نام کاربریتون رو بزارید و بعد درخواست کمک کنید ...
والا کم کم دارم به این نتیجه میرسم همین کارو بکنم. فقط مونده یکی بپرسه از کجا معلوم راس میگی...
بزار تو بازارچه بفروش
مگه میخرن؟ مگه چی داره توش؟؟؟
بزارشون توی یه پلاستیک و درشو گره بزن
نتیجتاً، موقعی که زباله هاتونو دارن زیر و رو میکنن، این بسته بندی، متفاوت و مشخصه و اگر شعورشون برسه که ولش نکنن تو طبیعت، نتیجتاً کاری که قرار باشه بکنن رو خواهند کرد.
داداش خدا بهت سلامتی بده کجای کاااااااری... اونایی که توی زیر و رو کردن زباله ها هستن باید اول به فکر جونشون باشن که ۸تا ۸تا نرن زیر زباله بمیرن بعدش فکر میکنید به یک پلاستیک توجه میکنن. به جون خودشون توجه نمیکنن... والا
اگر تو شهرتون بازیافت وجود داره تحویل اونها بدهید مثلا تو اصفهان وزن می کنند و متناسب با وزن ضایعات خشک(کاغذ پلاستیک و.........)بهتون هدیه هایی می دهند مثل دستمال کاغذی شامپو کود گلدان و............
اسم شهر ما تهرانه و یادمه یه زمانی سطل های بازیافت اورده بودن ولی مثل اینکه زیاد به پیمانکاران عزیز حال نداد جمعش کردن.
دوست من احساس میکنم تازه اومدی ایران:D
هیچ بازیافتی برای اینگونه مواد درایران وجود نداره خیالت راحت!
پس همه رو بنداز توسطل اشغال البته باخیالی راحت!
داداش وقتی نوشته شده اکیدا توی سطل زباله نریزید دیگه اینجا و اونجا نداره که. ما هم خواستیم نریزیم آواره شدیم. الان شدم کلکسیونر باتری.

بهترین راه حل همون سطل های بازیافته ولی من هنوز ندیدم. کسی اگه توی غرب تهران سراغ داره این سطل های زباله ی عزیز کجا هستند یه خبری به ما بده.

کلا کسی میدونه چی توی باتری هست که میگن برای محیط زیست مضره؟

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
چه باطریهایی هستند!؟
چند آمپرن!؟

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
.
کلا همه باطریهای بزرگ بجز قلمی و نیم قلمی بدلیل داشتن سرب و اسید و ماده ای بنام ساج برای محیط زیست ضرر دارند!

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
چه باطریهایی هستند!؟
چند آمپرن!؟

چطور مگه؟ مگه به درد میخوره؟
همه جور باتری هست.
بیشتر قلمی و نیم قلم. باتری های قویتر و خاص هم دارم و در واقع نمیدونم خراب شدن یا نه ولی قدیمی هستن اما اصلا سولفاته نشدن. همچنین باتری های قابل شارژ و الکالاین که یادمه خیلی گرون خریده بودم هیچ چیشون نشده از نظر ظاهری ولی انگاری کار نمیکنه ولی اینارو نمیخوام دور بندازم!

armin_mohtasham

Registered User
لایک‌ها
161
والا باطریها بصورت فرسوده خریداری میشن
البته باطریهای ماشین
چون کوچیکا سرب خیلی کمی دارند و بدرد بازیافت نمیخورند
حالا بر فرض که باطری ماشین دارید آمپری ۸۵۹ ازتون میخرند،البته با توجه به قیمت دلار و سرب امروز این قیمته،فردا رو نمیدونم

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ببخشید اگه میشه بگید سطل بازیافت کجا هست؟ و مامور مربوطه کی میشه دقیقا؟ من که پیداشون نمیکنم

سطل بازیافت به سطلی می گن که خودتون می خرید، می گذارید کنار سطل زباله، تا کاغذ، شیشه، پلاستیک و باقی چیز های قابل بازیافت رو توی اون بریزید. بسته به برنامه شهرداری منطقه اتون هم یه روز در هفته ماشین جمع آوری بازیافت می آد که شما محتویات سطل(ها) رو تحویل می دید و ممکنه کیسه زیاله بهتون به جاش بدن، یا چیز های دیگه. اگر هم دیر می آن یا وقتی می آن که شما منزل نیستید، مجددا زنگ بزنید شهرداری منطقه اتون تا راهنمایی کنن که کجا باید پسماند های بازیافتی رو تحویل داد و یا اگر کسی رو می فرستن بعد از تلفن شما که تحویل بگیره.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
اینجا به کوسه و خر اهمیت نمیدن بنداز بره وقتتو تلف نکن خودشون خواستند بفهمند نه هم که هیچ

بالا