خودش بلده چیکار کنه.شما جوش نزنسلااااام. بچه ها تو رو خدا هرکی اطلاعات داره کمک کنه.
من حدود یک ماهه که یه خوکچه خریدم امروز فهمیدم بارداره چند روز دیگه هم زایمان میکنه. باید چیکار کنم؟ چه جوری ازش مراقبت کنم؟؟؟؟؟؟
راستی یادم رفت.وقتی زایمان کرد از خوکچه نرجداش کن وگرنه بلافاصله دوباره جفت گیری میکنه ک باعث میشه دوران شیردهی حامله باشه و ضعیف بشهسلااااام. بچه ها تو رو خدا هرکی اطلاعات داره کمک کنه.
من حدود یک ماهه که یه خوکچه خریدم امروز فهمیدم بارداره چند روز دیگه هم زایمان میکنه. باید چیکار کنم؟ چه جوری ازش مراقبت کنم؟؟؟؟؟؟
چقدر حشره ایه این حیوان بندازش تو کوچه و با الکل صنعتی اتشش بزنراستی یادم رفت.وقتی زایمان کرد از خوکچه نرجداش کن وگرنه بلافاصله دوباره جفت گیری میکنه ک باعث میشه دوران شیردهی حامله باشه و ضعیف بشه
تا بحال چیزی از حق و حقوق حیوانات شنیدی؟همون قدر ک تو حق حیات و زندگی داری اونا هم دارن.افکار مثل عصر جاهلیت میمونه.فک میکردم عصر غار نشینی تموم شده حجریچقدر حشره ایه این حیوان بندازش تو کوچه و با الکل صنعتی اتشش بزن
آدم حسابی ببین چی نوشتی "بلافاصله دوباره جفت گیری میکنه"تا بحال چیزی از حق و حقوق حیوانات شنیدی؟همون قدر ک تو حق حیات و زندگی داری اونا هم دارن.افکار مثل عصر جاهلیت میمونه.فک میکردم عصر غار نشینی تموم شده حجری
خدا همه بندگانش شفای عاجل نصیب کنه.ب منم چنتا گونی پر پول بوده.همه بگن امینآدم حسابی ببین چی نوشتی "بلافاصله دوباره جفت گیری میکنه"
این حیوون متاسفانه حشره ای شده و فقط میخواسته به خواسته کثیف و شوم خودش برسه پس دیگه ذاتش شیطانی شده و میشه با الکل اتشش زد
شما تعصب داری هروقت ادم شدی بیا باهم گفتگو کنیمخدا همه بندگانش شفای عاجل نصیب کنه.ب منم چنتا گونی پر پول بوده.همه بگن امین
https://persianpetshop.com/mag/مقاله-article/بارداری-و-تولید-مثل-خرگوش/سلااااام. بچه ها تو رو خدا هرکی اطلاعات داره کمک کنه.