• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بارم سوالای سخت کنکور را تقسیم میکنن!!!ا

amir400

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها دیروز سازمان سنجش طی اعلامیه ای اعلام کرد که به زودی خبر جدیدی اعلام خواهد شد تا مجهولات موجود معلوم شوند:f34r:;).
طی این اعلامیه از بارم سوالات سخت کنکور کاسته و بین سوالات ساده تر سرشکن خواهد شد!
البته این اطلاعیه قبلا برای فیزیک 3 امسال (نهایی) داده شده بود. ولی شما اینو با اون قاطی نکنید . این فرق داره . این یکی ماله کنکوره. پیشیپیش اعلام کردن!:blink::p
اینم لینک اطلاعیه!

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
بچه ها دیروز سازمان سنجش طی اعلامیه ای اعلام کرد که به زودی خبر جدیدی اعلام خواهد شد تا مجهولات موجود معلوم شوند:f34r:;).
طی این اعلامیه از بارم سوالات سخت کنکور کاسته و بین سوالات ساده تر سرشکن خواهد شد!
البته این اطلاعیه قبلا برای فیزیک 3 امسال (نهایی) داده شده بود. ولی شما اینو با اون قاطی نکنید . این فرق داره . این یکی ماله کنکوره. پیشیپیش اعلام کردن!:blink::p
اینم لینک اطلاعیه!
من تا اینجا متوجه شدم که سایت Dom.ir با هدف چرت و پرت نویسی فعالیت خودش رو جهت جذب بازدید کننده شروع کرده و داره کسب بازدید میکنه .

عجب دوره زمونه ای شده که خبر های دست اول رو باید ازسایت های بی اصل و نسب بشنویم . !!!

مگه سایت رسمی سازمان سنجش مرده ؟!

amir400

Registered User
لایک‌ها
2
من تا اینجا متوجه شدم که سایت Dom.ir با هدف چرت و پرت نویسی فعالیت خودش رو جهت جذب بازدید کننده شروع کرده و داره کسب بازدید میکنه .

عجب دوره زمونه ای شده که خبر های دست اول رو باید ازسایت های بی اثل و نصب بشنویم . !!!

منظورشون اصل و نسب هست

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید !!
من اصلا این آقا رو نمیشناسم .
این آقا از سیستم تبلیغاتیه سایت دارن استفاده میکنن و این لینک خودشون هست که برای کسب درآمد خودشون گذاشتن !!!
لطفا اول تحقیق کنید بعد همینجوری پست بدین ...

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173

عجب دوره زمونه ای شده که خبر های دست اول رو باید ازسایت های بی اصل و نسب بشنویم . !!!

دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید !!
من اصلا این آقا رو نمیشناسم .
این آقا از سیستم تبلیغاتیه سایت دارن استفاده میکنن و این لینک خودشون هست که برای کسب درآمد خودشون گذاشتن !!!
لطفا اول تحقیق کنید بعد همینجوری پست بدین ...

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
OK الان متوجه شدم .. در هر حال کار ایشون درست نیست !

Dom.ir رو دیدم ایده جالبی داره ... موفق باشید .

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
من خودم 100% قبول دارم که کار ایشون درست نیست . هر چه زودتر پیگیری میکنم و اکانت ایشون رو میگم پاک کنند .
یا علی

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من خودم 100% قبول دارم که کار ایشون درست نیست . هر چه زودتر پیگیری میکنم و اکانت ایشون رو میگم پاک کنند .
یا علی
فكر نكنم پاك كنن.
نهايتاً بن مي كنن.

omersa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم لینک اطلاعیه!

عزیز من بی خیال کنکور که بارم نداره:blink:
این کنکور اینقدر پیچیده حساب کتاب میشه که حد نداره.:wacko:
اگه فهمیدی به منم بگو.
به این چرندیات هم دقت نکن.
اگه کنکور داده باشی به این حرف میرسی که به هیچ کدوم این چرندیات نباید دقت کنی:D

بالا