من هم دوستم توی شرکت بادران هست بهم گفته بیا عضو شو ولی هیچ جوره نمیتونم قبول کنم که این جور کارها بدرد بخور هستو و به نظرم اون بالایی ها سود میکنن
جنس هاش هم میگن خوبه مثلا یه عطر جیبی خریده 15 هزار تومن که میگفت ماندگاریش 2 روز بود و یه شامپو برای ریزش مو خریده بود که مشکلش رفع شده
حالا سوالم اینه این شرکت بادران آینده دار هست یا نه ؟
قطعا بله
بنده در بادران مشغول فعالیت هستم، هر کمکی و هر تجربه ای دارم می تونم در اختیار دیگران بزارم
سوء تفاهم نشه یوقت، بنده دایرکت ها ( زیر مجموعه های لول 1 ) خودم رو گرفتم بصروت کامل، پس فکر نکنید که حرف هایی که می خوام بزنم عوام فریبی هست و اخر می خوام نیرو برا خودم جذب کنم، خیر !سوالی داشتید بپرسید، صادقانه جواب تون رو میدم
خب الان شما چند وقته فعالیت میکنید و درآمدش چقدره براتون؟
کیفیت جنس هاشون چطوره؟
سلام دوستان
کسی تجربه اینکارو داره؟محصولاتشونم چیزایی مثل روغن کنجد و خوراکی های طبیعیه
ادعای در امد چند ملیونو کاربراشونو دارن و فروش بالا و...
کسی اطلاعاتی در مورد صحت ادعا و نحوه کارشون داره؟
تنها مشکل و خان اصلی این سیستم اینه حتی اگه خودت حاضر بشی که هرماه خرید کنی و حتی اگه 500 تا زیر مجموعه هم بگیری باز تضمینی وجود نداره که هر زیر مجموعه بتونه بره 3 تا زیر مجموعه دیگه بگیره و اونا هم ماهی فلان مبلغ از سیستم خرید کنن . یعنی اگه خودت و زیر مجموعه خودت پایه درجه 1 باشن و واقعا دل به کار بدن و خرید هم بکنن باز مشکل زیر مجموعه های ردیف 3و4 رو داری که اونا عضو بگیرن یا نگیرن خرید بکنن یا نکنن..اگه ردیف های پائینتر خوب کار نکنن یا پول بابت خرید ندن یا زنجیره ی زیر مجموعه تو بهم میخوره که مجبوری بری دوباره زیر مجموعه بگیری یا پول خرید تو ضرر میشه
کاملا با حرف شما مخالفم.تنها مشکل و خان اصلی این سیستم اینه حتی اگه خودت حاضر بشی که هرماه خرید کنی و حتی اگه 500 تا زیر مجموعه هم بگیری باز تضمینی وجود نداره که هر زیر مجموعه بتونه بره 3 تا زیر مجموعه دیگه بگیره و اونا هم ماهی فلان مبلغ از سیستم خرید کنن . یعنی اگه خودت و زیر مجموعه خودت پایه درجه 1 باشن و واقعا دل به کار بدن و خرید هم بکنن باز مشکل زیر مجموعه های ردیف 3و4 رو داری که اونا عضو بگیرن یا نگیرن خرید بکنن یا نکنن..اگه ردیف های پائینتر خوب کار نکنن یا پول بابت خرید ندن یا زنجیره ی زیر مجموعه تو بهم میخوره که مجبوری بری دوباره زیر مجموعه بگیری یا پول خرید تو ضرر میشه
سلام
مبنای این کار فروش بر اساسِ بازار گرم هست، بازار گرم یعنی اطرفیان، دوستان و آشنایان، از زمانِ ثبت نام داخل هر یک از سایت های نتورک مارکتینگ، شما یک سوپر مارکت در اختیار داری و یسری جنس، می خوای پول در بیاری ؟ پس باید جنس هاتُ بفروشی
حالا شما بهت بر نمی خوره وقتی " شما " سوپر مارکت داری اون وقت خاله یا عمو یا دوستانت برن از یجای دیگه مصرف روزانه شون رو تهییه کنن ؟ ( مثل شامپو، چایی، دستمال کاغذی و ..... )
شما اگه خودت انقدر قوی باشی که سیستم رو درک کنی و بتونی اون اشتیاقت رو به بچه مجموعه ت هم منتقل کنی، قطعا زیر مجموعه تم می کوشه تا تو این کار موفق بشه ...
پ.ن: بازم میگم دلیلی نداره که این کار راحت باشه، این کار یکی از سخت ترین کارهای دنیاس، و برای موفقیت داخلش باید خیلی خیلی خیلی بیشتر سختی بکشی، چون انواع اقسام مشکلات سر راحت پیش میاد ...
کاملا با حرف شما مخالفم.
این ایده در بازاریابی هرمی مطرح بود که میگفت : شما فقط برو زیرش شاخه جمع کن بقیه اش با سیستم.
در بازاریابی شبکه ای آپلاین باید یک مدرس تمام عیار باشه و به زیر شاخه هاش آموزش لازم رو بده تا اونا به بهترین شکل ممکن فروش داشته باشن و تجربیاتشون رو به زیر شاخه هاشون بدن و و....
بابت توضیحات ممنون
شما تاحالا درآمدی داشتید از این راه ؟؟
میشه سوالات منو لطف کنید جواب بدید
مگه اساس این سیستم این نیست که باید خرید کرد از شرکت ( هم خود طرف ) و هم زیر مجموعه ها ؟؟ و اگه خرید نکنی سودی تعلق نمیگیره ( یه چیزی شبیه کلیک کردن توی سیستم های کسب درآمد از راه کلیک که تا کلیک نکنی کلیک زیرمجموعه برات نمیاد) توی این سیستم هم باید خرید کنی تا سود خرید زیر مجموعه برات محاسبه بشه درسته؟؟!! خب اینجا ممکنه تو بسیار کاری باشی و فرض کن 10 نفر هم جذب کردی و زیر مجموعه ات شدن خودت هم هرماه خرید مایحتاجتو انجام دادی ( فرض میکنیم حداقل سقف خرید رو انجام دادی) اونوقت خرید زیرمجموعه ها اگه کامل نباشه و عده ای نصفه نیمه ول کنن یا زیرمجموعه های زیر مجموعه هات( ردیف سوم) خرید نکردن یا باز ول کردن و یا حتی ردیف های بعد ممکن در هرردیف این اتفاق بیفته که چند عضو خوب کار نکنن عضو نگیرن یا خرید هم نکنن اونوقت تو که هرماه خرید میکنی ضررت نمیشه؟؟؟ ( در ظاهر ضرر نمیشه چون داری خرید میکنی دیگه بابت پول جنس میگیری و خرید مایحتاجه ضرری نکردی منظورم از ضرر اینه که خودتو بزاری سرکار که داری کار میکنی از اونطرف بهت سودی نرسه)
بنده الان دقیقه 34 روزه که فعالیت می کنم، 8 نفر مجموعه دارم( 4 نفر همین 2 روز پیش بهش اضافه شدن )، درامد آذر ماهم 200 هزار تومان بود که برای ماه اول نه فوق العاده محسوب میشه و نه افتضاح، تقریبا خوب
درود
درامد رو توضیح دادم :
ببینید هر شرکت یک پلن درامدزایی داره که طبق اون به اعضاش پورسانت میده، اما در همه این شرکت ها فروش = پول هست
یعنی شما 1000 نفر هم داشته باشی ولی چیزی خرید نخوره تو تیمت 1000 تومن هم گیرت نمیاد، این از این
مسئله اینه که شما حس می کنم دیدت به کار این باشه که اگه یه زیر مجموعه کسب کنی داری گولش می زنی تا خودت بری بالا !!!
اما باید به زیر مجموعه ت بفهمونی که اگه تو بخوای بری بالا، باید زیریات حولت بدن ! و همین شرایط برا اونام هست ! پس باید یجوری کار کنی که که تیمت به این درک برسه اینجا هرکس " رئیس " خودشه ! و قرار نیست از کسی سوء استفاده بشه
اگه بتونی این درک رو به همون 3 نفر اولی که میاری برسونی، قطعا اونا هم این درک رو به زیریا و ... تا آخر می رسونن ! و یه فرهنگ از شخص " شما " شکل میگیره
این کار تنها کاریه که همه چیزش به خودت و دیدی که نسبت به کار داری بر می گرده ! اگه خوب کار کنی قطعا می تونی ادمای خوبی مثل خودت بسازی و اونا هم برا موفقیت خودشون مجبورن ادم خوب بسازن و این زنجیره هیچوقت پاره نمیشه !
پس این که فلان عضو کار نکنه ضرر میشه و اینا نداریم، اگه فان عضو کار نکرد باید بدونی که مشکل از خودت بوده ... ضمنا دیگه وقتی بخوری به تساعد این چیزا مهم نیست
ضمنا این اتفاقا در صورتی که میوفته که تیمت بزرگ باشه و خودت قدرت کنترل همه تیمت رو نداشته باشی
مثلا تو یه تیم 2000 نفری، 200 نفرشم به هر دلیلی کار نکنن، طوری میشه ؟! خیر
نه اصلا بحث استفاده نیست.منظورم این بود اگه بین زیرمجموعه ها یک نفر به هردلیلی جا بزنه خوب سودش به تو نمیرسه دیگه.البته حرفت درسته ولی راه حلی نداره کلا بشه کاری کرد همه فعال باشن.درسته اموزش شرطه ولی بخشیش به شخصیت و نوع دیدگاه افراد بستگی داره.
1-سقف حداقل زیرمجموعه باید چند نفرباشه؟( منظورم اون تعدادیه که خودت میاری و مستقیم زیرمجموعه توان؟) و سقف حداقل خرید در شرکتی که باهاش کار میکنی چقدره ؟ 2-هرچه خرید ( از نظر رقم ریالی) بیشتر باشه پورسانت بالا دستی تغییر میکنه؟؟ یا همون سقف حداقلش باشه کافیه ؟؟!!
3-آیا سود زیرمجموعه های زیرمجموعه ات هم به تو میرسه؟؟ یا فقط از زیر مجموعه خودت سود دریافت میکنی؟؟
ببخش سوال زیاد پرسیدم برای تکمیل اطلاعاتم و اینکه بسنجم ببینم شرایط کارچجوریه میتونیم ماهم وارد بشیم یانه میپرسم
خواهش می کنم، هر سوالی بپرسید بنده با کمال میل پاسخ میدم
ببینید من میگم که، هر زیرمجموعه ای که میاری باید به این دید بیاری که می خوای زندگیش رو عوض کنی، پس اگه جا بزنه یعنی پا گذاشته رو هدف های خودش، پس بیشترین کسی که ضرر می بینه خودشه
ضمنا، من بارها گفتم این کار خیلی سخته، سختیه کار هم همینه دیگه ... یه روز یکی از تیمت میره یروز فروش نمی خوره تیمت یروز ورودی جدید نمیگیری و .... این مشکلا ! راهِ موفقیت هیچ وقت هموار نبوده و نیست !! پس فکرِ راحت موفق شدن رو باید از سرمون بیرون کنیم اگه میایم تو این کار، باید تاوان بدی، باید تحمل کنی یسری چیزارو تا بعد به یه درامدی برسی .... شما اگه خودت اوکی باشی، اگه 100 نفر هم از تیمت برن مهم نیست، چون شما اومدی که ببری ! من لیدرِ خودم رو خدمت تون مثال می زنم، آقای محمدرضا بهرامی، Level 7 کمپانی بادران میشه، ایشون دقیقا 2 سال پیش وارد بادران شد، درامد 2 ماه قبلش 95 میلیون و درامد ماه قبلش 99 میلیون تومان ( اکانت ش رو خودم دیدم )، ایشون 3000 هزار نفر تیم جمع کرد، تیمش به هر دلیلی ریخت !! ولی وایساد و حنگید و الان 60 هزار نفره !زیر مجموعه ش میشه بردیا بخشی داره 45 میگیره، زیریش میشه شاین بخشی داره 30 میگیره، زیریش داره 20 میگیره، 14-15 میلیونی که فراوونه !! می رسه به 10 میلیونی و و بعد 7 و 4-5 هم که خز شده دیگه و 2-3 هم زیاده ( یکی از دوستان نزدیکم که 6 ماه پیش اومده داره 3 تومن میگیره ) و بعد هم 1 میلیونی، پس این که تیم بریزه و فلانی کار نکنه و ... اینا همش هست، ممکنه اتفاق بیوفته، این همه ادم تونستن و دارن می برن، این همه رو خودم به " چشم " دیدم، بعد اون وقت من نتونم ؟!
همه اینا که گفتم براتون فقط یکی از دست های بادران هست ... یعنی خیلی دیگه هستن مثل اقای بهرامی که دارن درامد های n میلیونی میگیرن من چون تو تیمِ ایشون هستم و ایشون هم مظهر صبر هست مثال زدم براتون
1- تو این سیستم هیچ بایدی وجود نداره، شما هیچکس مجبورت نمی کنه که کاری بکنی، الان 4 ساله داره فعالیت می کنه، من میشناسم کسی رو 3 سال پیش اومده الان هیچی نمیگیره ! ولی خب کسی هم مثل اقای بهرامی 2 ساله میاد و راهِ 100 ساله رو میره ! اینجا سقف و حدی معین نشده
شما می تونی از 0 تا N میلیون تومان خرید کنی، فقط یه قانون وزارت بازرگانی داره اونم اینه که برا این که عضو غیر فعال شناخته نشی، اگه بخوای از تیمت ( زیرمجومعه هات ) پورسانت بگیری باید 100 هزار تومان خرید شخصی رو بزنی تا بفهمن شما هم داری کار می کنی، که این قانون تو همه شرکتا هست ... همین
زیرمجموعه سقفی نداره، شما می تونی N عدد دستِ مستقیم راه بندازی، بنده که خدمت تون عرض کردم 8 نفرم فعلا، فقط 1 نفر رو اوردم فعلا، ولی به واسطه ایشون 7 نفر دیگه بهم اضافه شدن ( ایشون هم 2 نفر اوردن و اونا هم باز افرادی رو اوردن ) حالا که دستِ اولم اوکی شده و به کار ایمان اورده دارم میرم دستِ دومم رو راه بندازم و می تونم هرچه قدر بخوام دست بگیرم، چون سیستم Solar هست یعنی خورشیدی !
در مورد پورسانت، از پورسانت هیچ کسی کم نمیشه، یعنی هرکی کار رو استارت می زنه شرایط دقیقا براش مثل بقیه هست، فقط چون این افراد به واسطه من وارد سیستم شدن، پس شرکت میاد یه پاداشی هم به من میده ( طبق پلن درامدزایی ) پس دقت کنید پورسانت هیچکس کم نمیشه فقط به پورسانت شما اضافه میشه
2- در مورد سقف پورسانت هم ببینید اینجا فروش = پول هست، پس هرچی تیمت بیشتر فروش بخوره قطعا پورسانت بیشتری هم میگیری
3- در موردِ پورسانت هم بگم که تمامی افرادی که به واسطه شما وارد این کار شدن جزو تیم شما حساب میشن و از فروش تک تک شون طبق پلن های درامدزایی پورسانت میگیرم بنده، مثلا من 1 نفر رو اوردم ولی از 7 نفر پورسانت میگیرم !
الانم فعالیت دارید ؟ زیر مجموعه و دارمدتون به چند رسیده ؟
همین اقایی که تو اون تاپیک فرمودید مگه کشک هستش که 162 میلیون بگیره به تاریخ پست من نگاه کنیدالانم فعالیت دارید ؟ زیر مجموعه و دارمدتون به چند رسیده ؟
من لیدرِ خودم رو خدمت تون مثال می زنم، آقای محمدرضا بهرامی، Level 7 کمپانی بادران میشه، ایشون دقیقا 2 سال پیش وارد بادران شد، درامد 2 ماه قبلش 95 میلیون و درامد ماه قبلش 99 میلیون تومان ( اکانت ش رو خودم دیدم )