• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازاریابی طراحی سایت

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان
قصد دارم به صورت بازاریابی حضوری جهت طراحی سایت را شروع کنم
بدون شک پتانسیل و مشتری های بسیاری وجود دارند که تنها از طریق مراجعه حضوری میتوان به دست آورد
خودم تا حدودی وردپرس میدونم و در حدی هست که بتونم با قالب وردپرس به راحتی سایتی را بالا بیارم و ابتدا هم هدفم همین بود ولی به دو دلیل منصرف شدم. اول اینکه اگر بخواهم روی هر دو تمرکز کنم به هیچ کدوم نمیرسم و دوم اینکه اگر انتظارات بالاتری داشته باشند از عهده به خوبی برنمیام
حال میخواستم بدونم پیشنهاد شما عزیزان چیه؟
از کجا و با چه افرادی شروع کنم؟
آیا شرکت معتبری میشناسید که بتونم باهاشون همکاری کنم؟
یا ........

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست عزیز بنده برنامه نویس php و طراح وبسایت هستم با وردپرس هم کار میکنم بدون وردپرس هم همینطور , توانایی انجام هر پروژه ای رو هم دارم اگر مایلی با هم همکاری کنیم به ازای هر پروژه ای که شما بگیرید 15 % مال خودتون و کلش رو خودم انجام می دم. :)

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
دوست عزیز بنده برنامه نویس php و طراح وبسایت هستم با وردپرس هم کار میکنم بدون وردپرس هم همینطور , توانایی انجام هر پروژه ای رو هم دارم اگر مایلی با هم همکاری کنیم به ازای هر پروژه ای که شما بگیرید 15 % مال خودتون و کلش رو خودم انجام می دم. :)
مرسی دوست من ولی یک مرتبه ورشکست نکنید :general406:

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان دیگر پیشنهادی ندارند؟

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
شرایط تون رو پ.خ کنید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
شرایط تون رو پ.خ کنید
چه شرایطی دوست عزیز؟
من یک سری سؤال پرسیدم، حالا برخی از دوستان راهنمایی کردند و برخی یک سری یشنهادات فرستادند
شما هم اگر کار طراحی و ... انجام میدید که پیشنهادتون را بفرستید خوشحال میشم

brand2

Registered User
لایک‌ها
657
چه شرایطی دوست عزیز؟
من یک سری سؤال پرسیدم، حالا برخی از دوستان راهنمایی کردند و برخی یک سری یشنهادات فرستادند
شما هم اگر کار طراحی و ... انجام میدید که پیشنهادتون را بفرستید خوشحال میشم
دوستان گفتن ۱۵ درصد مثل اینکه شما ناراضی بودید
منظورم این بود درصد پیشنهادی کارتون و اینکه چه تعداد پروژه میتونید به ما بدید رو پ.خ کنید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان گفتن ۱۵ درصد مثل اینکه شما ناراضی بودید
منظورم این بود درصد پیشنهادی کارتون و اینکه چه تعداد پروژه میتونید به ما بدید رو پ.خ کنید

درصد پیشنهادیتون؟چه تعداد پروژه در ماه دارید؟

درود
ببینید بنده شیراز هستم و قصدم اینست که این شهر و در صورت توانایی استان فارس را تحت پوشش قرار بدهم
ترجیحا اگر بتونم حالت یک نمایندگی داشته باشم و مثلا بتونم به راحتی نمونه کارها را دراختیار داشته باشم، خودم با مشتری ها مذاکره کنم و قرارداد ببندم و حتی اینکه اگر شرکت سفارشی از این منطقه داشت را به من ارجاع بدهد همکاری مطلوب تری برای طرفین خواهد بود
ببینید بازاریابی اون هم در شرایط اقتصادی فعلا و اون هم با حجم بسیار بالای رقبا کار بسیار دشواری است
چه بسا اگر برنامه نویسان به راحتی میتوانستند این کار را انجام بدهند خود این کار را میکردند و درصدی بابت بازاریابی به شخص یا شرکتی پرداخت نمیکردند
لذا درصد پرداختی میبایست به نحوی باشد که برای طرفین همکاری مطلوبی باشد
ببینید کاری که من توی ذهنم دارم فقط یک کار موقت و اینکه بیام و دو تا پروژه تحویل بدم و برم نیست
میخواهم به سمتی بروم که حتی توی شیراز کم کم دفتر بزنم و ......
الان نمیتونم بگم چه تعداد مشتری دارم ولی اگر همکاری خوبی باشد انشالله مشتری روز به روز بیشتر میشود
ببخشید پرحرفی کردم ولی خب لازم دونستم توضیحاتی بدهم تا بخش زیادی از پرسشها پاسخ داده شود
منتظر پیشنهادات خوب و بکر هستم

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
تاکنون دوستان زیادی پ.خ دادند و پیشنهاد فرستادند اما حقیقتا قصد من کار کردن با یک شخص نیست چون قطعا یک شخص همزمان چند کار را نمیتواند انجام دهد
هدف من فعالیت با یک شرکت میباشد
لطفا اگر شرکت معتبری میشناسید یا دارید معرفی کنید

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
دوست خوب من من به تنهایی کار میکنم و بهتون 15 درصد پیشنهاد دادم . حالا شما هر شرکتی می خواهید برید و ببینید که چه درصدی بهتون میدن از 2 درصد تا نهایتا 10 درصد ...
بازم اگر خواستید بنده هستم . موفق باشید

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
دوست خوب من من به تنهایی کار میکنم و بهتون 15 درصد پیشنهاد دادم . حالا شما هر شرکتی می خواهید برید و ببینید که چه درصدی بهتون میدن از 2 درصد تا نهایتا 10 درصد ...
بازم اگر خواستید بنده هستم . موفق باشید
در هر صورت از پیشنهادتون بسیار ممنونم
لطفا نمونه کارهاتون بفرستید تا بررسی انجام شود

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
راستی cms اختصاصی هم برای کارام استفاده می کنم که اونم خودم نوشتم
پنل مدیریت سایت تجارت الکترونیک رادین هم کاره بنده هستش :
http://radintrade.com/

kateb

Registered User
لایک‌ها
199
ممنون از دوستان
در حال بررسی و منتظر دریافت پیشنهادات جدید .....

بالا