به نظر شخصی من نه ممکنه سو استفاده بشهسلام دوستان
یه سری اطلاعات درباره صرافی ها میخواستم که معتبر ترینشون کدومه و احراز هویت که آیا مدارک ایمن میمونه؟؟؟
واقعا گیج شدم بین این همه صرافی
خب الان شما میگید یعنی وارد نشم اصلا؟؟به نظر شخصی من نه ممکنه سو استفاده بشه
سلام دوستان
یه سری اطلاعات درباره صرافی ها میخواستم که معتبر ترینشون کدومه و احراز هویت که آیا مدارک ایمن میمونه؟؟؟
واقعا گیج شدم بین این همه صرافی
برای اینکه حساب صرافی خارجی هم شارژ کنم باید اول از صرافی ایرانی کوین بگیرم دیگ درسته؟؟صرافی ایرانی یا خارجی؟ ( برای ترید )
برای اینکه حساب صرافی خارجی هم شارژ کنم باید اول از صرافی ایرانی کوین بگیرم دیگ درسته؟؟
هووووفاره.
شما 2 راه داری:
1.یکی رو پیدا کنی که به صورت حضوری خدمات بده و احراز هویت کنه.
2. اگر کارت بانکی ارسال میکنی برای احراز روی رمز سه رقمی ( 4 رقمی ) و تاریخ انقضا یه تکه کاغذ بذار، برای کارت ملی هم اگر صراف قبول کرد، تصویر کارت ملی رو blur کن یا به صورت لایو واسش ارسال کن ( مشکلی پیش نمیاد )
همین هارو هم قبول نمیکنن اگه بکنن هم پس امکان سو استفاده دوباره وجود دارهاره.
شما 2 راه داری:
1.یکی رو پیدا کنی که به صورت حضوری خدمات بده و احراز هویت کنه.
2. اگر کارت بانکی ارسال میکنی برای احراز روی رمز سه رقمی ( 4 رقمی ) و تاریخ انقضا یه تکه کاغذ بذار، برای کارت ملی هم اگر صراف قبول کرد، تصویر کارت ملی رو blur کن یا به صورت لایو واسش ارسال کن ( مشکلی پیش نمیاد )
همین هارو هم قبول نمیکنن //// اگه بکنن هم پس امکان سو استفاده دوباره وجود داره
الان که رمز پویا فعال شده و قضیه فیشینگ کلا کنسله متوجه نمیشم چه اصراری هست برای اینکار هیچ سایت ایرانی هم نداریم که مجوز داشته باشه چون مجوزی داده نمیشه برای سایت ها
تصویر بلور که قبول نمیکنن ولی اگه کردن هم پس این امکان هست که از اطلاعاتت دوباره برای خرید استفاده کنن (در صورتی که اگه فیشینگ بازم امکان پذیره با رمز پویا)متوجه ی جمله ی اولتون نشدم، در مورد جمله دوم هم چه سوء استفاده ای مثلا؟ اگر تصویر blur بشه، میخوان عکس یه نفر دیگه رو بذارن جای عکس شما؟ الان یه سرچ کنید توی گوگل تا دلت بخواد کارت ملی هست، اصلا نیازی به اینکارا هم نیست، اگر کسی بخواد سوء استفاده کنه کپی کارت ملی شما رو توی لایو نشونتون میده که کیفیتش از اصلی بهتره :دی
تصویر بلور که قبول نمیکنن ولی اگه کردن هم پس این امکان هست که از اطلاعاتت دوباره برای خرید استفاده کنن (در صورتی که اگه فیشینگ بازم امکان پذیره با رمز پویا)
تو اینترنت کارت ملی که هم خود شما داخلش باشی هم تصویر کارت ملی و عکسها یکسان باشه موجوده ایا ؟
الان میگن کارت ملی رو بگیر کنار صورتت عکس بده برای احراز
استاد عزیز و گرامی متاسفانه میتونن صدای ویدئو رو ادیت کنن توی لایو حتما باید نوشته با اسم و نشانی گیرنده از ابتدای فیلم تا انتها بصورت خوانا در کادر دوربین مشخص باشهدر وهله ی اول شما باید بگردی یه صراف معتبر و مطمئن پیدا کنی، کسی که لنگ یه کارت ملی نباشه که باهاش بره جاهای دیگه خرید کنه.
اگر قرار باشه با کارت ملی سوء استفاده بشه، خب عکس یه نفر دیگه رو میذارن جای عکس شما، کسی که مدارک رو دریافت میکنه شما رو ندیده که...
شما بگو من لایو میدم از عکس هم بهتر.. دیگه با لایو که نمیشه سوء استفاده کرد، توضیح هم بدید که این مدارک فقط و فقط برای احراز هویت در فلان سایت ارسال می شود، که فردا نتونه صداش ادیت کنه...
در پایان:
تو هر شغل و حرفه ای هم آدم دزد و کلاهبردار پیدا میشه و هم آدم کار درست، باید خوووب بگردید تا پیدا کنید.
استاد عزیز و گرامی متاسفانه میتونن صدای ویدئو رو ادیت کنن توی لایو حتما باید نوشته با اسم و نشانی گیرنده از ابتدای فیلم تا انتها بصورت خوانا در کادر دوربین مشخص باشه
توضیح هم بدید که این مدارک فقط و فقط برای احراز هویت در فلان سایت ارسال می شود، که فردا نتونه صداش ادیت کنه...