• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار وردپرس راه اندازی شد!!!

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

فروشگاه اینترنتی بازار وردپرس راه اندازی شد(wpbazar.ir)
این فروشگاه قالب ها و پلاگین های حرفه ای را از سایت های خارجی معروف(مثل:codecanyon.net , themeforest.net , ...)
خریداری میکند و آنها را به زبان فارسی ترجمه کرده و سازگار میکند و به مبلغ پایین در فروشگاه برای خرید قرار میدهد

چون این فروشگاه تازه راه اندازی شده فعلا هیچ محصولی قرار داده نشده و ما باید نیاز کاربران را شناسایی و طبق نیاز کاربران محصولات جدید را قرار دهیم.

از شما کاربران درخواست داریم تا نظرشون رو درمورد فروشگاه با ما درمیان بگذارند
و همچنین از شما دوستان تقاضا داریم که بگویید چه پلاگین ها یا قالب هایی میخواهید تا ما برای فروش آماده کنیم

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با سلام

ایده خوبیه ولی بهتره به فکر افزونه و پوسته های ایرانی نیز باشید.
پوسته خود سایت نیز خیلی ساده است و بهتره تغییر کنه!!!

سلام و تشکر

همه ی افزونه ها و پوسته های خارجی را من فارسی میکنم و با قیمت کم به فروش میرسونم ، اینطور نیست که فایل های خارجی رو قرار بدم

و درمورد پوسته خودم هم از این پوسته خوشم نمیاد اگر پوسته ی خوبی سراغ داری بی خبر نگذار

xiiiah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پوسته خوب+ سیستم همکاری درفروش+ ارسال فایل جهت فروش توسط اعضا+ سئو 100 درصد+ متصل شده به درگاه پارس پال دارم.خودم به دلار خریدمش خواستی بگو بهت با تخفیف میدم.پ خ بده

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

مثلا قالبی که در سایت تم فارست به قیمت 30 دلار است ،
شما با توجه به اینکه فارسی سازی میکنید و قصد دارید با قیمت مناسبتر در اختیار کاربران ایرانی قرار بدید ،
لطفا بفرمایید این قالب 30 دلاری رو با ترجمه به زبان فارسی چند تومان میفروشید ؟

ممنون

ansoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
و تشکر

ما قالب هایی انتخاب میکنیم که تقاضای خرید زیاد داشته باشد
سپس خودمان آنرا فارسی میکنیم
و به نصف قیمت خارجی برای فروش میگذاریم

مثلا قالب 30 دلاری رو به قیمت 20 تا 25 هزار تومان قرار میدهیم به شرطی که کاربران خرید کنند

بالا