• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازازیابی شبکه ای تجارت نسل سوم

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
سلام به همه دوستان و بینندگان این تاپیک

من یک نتورکرم چند ماه بیشتر نیست نتورک شروع کردم ولی تو همین چند وقته کلی تجربه کسب کردم و روز به روزم دارم تو کارم پیشرفت میکنم و از این بابت از خدا ممنونم
میخوام یک تجارت بزرگ بهتون معرفی کنم برای همین یک پاور پوینت آماده کردم که در اون به معرفی کامل نتورک مارکتینگ،فروش مستقیم،تفاوت بازاریابی شبکه ای با طرح های هرمی و ... پرداخته شده ،خواهش میکنم با دقت مطالعه کنید

لطفا سوالاتتون در پیغام خصوصی مطرح کنید

Download File : Success.rar ججم فایل 36 مگابایت

Last edited:

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام به همه دوستان و بینندگان این تاپیک

من یک نتورکرم چند ماه بیشتر نیست نتورک شروع کردم ولی تو همین چند وقته کلی تجربه کسب کردم و روز به روزم دارم تو کارم پیشرفت میکنم و از این بابت از خدا ممنونم
میخوام یک تجارت بزرگ بهتون معرفی کنم که میتونه روند زندگیتون تغییر بده برای همین یک پاور پوینت آماده کردم که در اون به معرفی کامل نتورک مارکتینگ،فروش مستقیم،تفاوت بازاریابی شبکه ای با طرح های هرمی،معرفی شرکت پنبه ریز و ... پرداخته شده ،خواهش میکنم با دقت مطالعه کنید بعد از مطالعه هر سوالی داشنید در خدمتتون هستم

با تشکر از دوست خوبم مهدی معصومی
Download File : Success.rar
سلام
حجم فایل پاورپوینت خیلی زیاده ها ! ممکنه خیلی ها رو از دانلود پشیمون کنه !
من دانلود کردم و بعد از مطالع بهتون خبر می دم :)

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
حجم فایل پاورپوینت خیلی زیاده ها ! ممکنه خیلی ها رو از دانلود پشیمون کنه !
من دانلود کردم و بعد از مطالع بهتون خبر می دم :)
سلام دوست من
حجم فابل 36 مگابایت درسته یکم زیاده ولی ارزش داره چون برای تهیه این پاورپوینت 1 ماه زحمت کشیده شده و با مطالعه این فایل میتونید درصد زیادی اطلاعاتتون درباره تجارت نتورک مارکتینگ بالا ببرید و حتی شاید آیندتون تغییر بده!

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
من دانلود کردم همش هم مشاهده کردم(خیلی زیاد بود :D) واقعا زحمت کشیده بودید
راه ها ی پول در آوردن رو اموزش دادید جز اینکه در مورد نحوه کار ما در یک شرکت بازاریابی رو توضیح بدید
درسته یکم فهمیدم ولی توضیح بیشتر میخوام

E-mail:[email protected]

Last edited:

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام دوست من
حجم فابل 36 مگابایت درسته یکم زیاده ولی ارزش داره چون برای تهیه این پاورپوینت 1 ماه زحمت کشیده شده و با مطالعه این فایل میتونید درصد زیادی اطلاعاتتون درباره تجارت نتورک مارکتینگ بالا ببرید و حتی شاید آیندتون تغییر بده!
سلام
منم کامل فایل رو تماشا کردم . اطلاعات خیلی خوبی بود و ضمنا تهیه این فایل خیلی خوب بوده و براش زحمت زیادی کشیده شده همینطور که خودتون گفتید .
برای استارت با پنبه ریز باید چیکار کرد ؟

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
من دانلود کردم همش هم مشاهده کردم(خیلی زیاد بود :D) واقعا زحمت کشیده بودید
راه ها ی پول در آوردن رو اموزش دادید جز اینکه در مورد نحوه کار ما در یک شرکت بازاریابی توضیح بدید
درسته یکم فهمیدم ولی توضیح بیشتر میخوام

E-mail:[email protected]

سلام
منم کامل فایل رو تماشا کردم . اطلاعات خیلی خوبی بود و ضمنا تهیه این فایل خیلی خوب بوده و براش زحمت زیادی کشیده شده همینطور که خودتون گفتید .
برای استارت با یک شرکت بازاریابی باید چیکار کرد ؟

سلام دوستان توضیح مختصری در pm داده شد

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
سلام دوستان توضیح مختصری در pm داده شد
برای اطلاع از مجوز فعالیت شرکت پنبه ریز به سایت زیر بروید و به قسمت "شرکتهای دارای مجوز" بروید
بازاریابی شبکه ای سایت وزرات صنعت معدن و تجارت

برای بالا بردن اطلاعاتتون در مورد شرکت های هرمی،فروش مستقیم،بازاریابی شبکه ای و مطالب مربوط به این حوزه به سایت های زیر مراجعه کنید

ایران هشدار

فروش مستقیم و بازاریابی شبکه ای

درسته که این شرکتها دارای مجوز هستند و مثل شرکتهای غیر هرمی کلاهبردار نیستند ولی مشکل این شرکتها

این است که بعد از کلی فعالیت و گرفتن زیرمجموعه و فروش بالا توسط خود شخص و زیر مجموعه ها درآمد چشمگیری

نصیب فرد و زیر مجموعه آن نخواهد شد و درآمد اصلی نصیب لیدرهای شرکت میشود. بنابراین این شرکتها با استثمار

افراد از وقت و انرژی آنها سوء استفاده میکنند.

استارتر تاپیک لطفاً میزان درآمد، میزان فروش و تعداد زیرمجموعه های خودتون رو ذکر کنید تا به یک جمع بندی برسیم.

با تشکر

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
اشتباه شما همینجاست برعکس شرکت های هرمی که همیشه افراد راس هرم سود میکردند و افراد سطوح پایین تر متضرر می شدند در بازاریابی شبکه ای به این شکل نیست

به نظز شما تو این شکل کدوم فرد سود بیشتری میکنه؟
آبی
قرمز

mesal.png

جواب قرمز

هر کسی در این سیستم میتونه لیدر بشه اون لیدری هم که الان درآمدش بالای از صفر شروع کرده که حالا به اینجا رسیده،هیچ کسی تو این سیستم زیردست بالاسریش نیست شما تیم خودت داری بقیه هم تیم خودشون ولی همه به هم تو فروش ،سازمان سازی ،معرفی کار و ... کمک میکنن چون تا زمانی که شما سود نکنی منم سود نمی کنم پس من برای اینکه شما به سود برسی به شما آموزش میدم و کمکت میکنم

برای مورد آخرم من خودم تازه شروع کردم ولی تو همین مدت کم هم فروشم خوب بوده و هم سازمان سازیم رو به رشد،یک چیزی هم درمورد این بگم که دلیل نمیشه درآمد من زیاد باشه یا کم باشه درآمد شما هم مثل من باشه بستگی به میزان فعالیت خودتون داره مثل کنکور شما بیشتر وقت گذاشتی و درس خوندی در نتیجه رتبه بهتری میاری

حتما فایل پاورپوینت مطالعه کن

Last edited:

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
اشتباه شما همینجاست برعکس شرکت های هرمی که همیشه افراد راس هرم سود میکردند و افراد سطوح پایین تر متضرر می شدند در بازاریابی پنبه ریز به این شکل نیست

به نظز شما تو این شکل کدوم فرد سود بیشتری میکنه؟
آبی
قرمز

مشاهده پیوست 438915

جواب قرمز

هر کسی در این سیستم میتونه لیدر بشه اون لیدری هم که الان درآمدش بالای از صفر شروع کرده که حالا به اینجا رسیده،هیچ کسی تو این سیستم زیردست بالاسریش نیست شما تیم خودت داری بقیه هم تیم خودشون ولی همه به هم تو فروش ،سازمان سازی ،معرفی کار و ... کمک میکنن چون تا زمانی که شما سود نکنی منم سود نمی کنم پس من برای اینکه شما به سود برسی به شما آموزش میدم و کمکت میکنم

در مورد پلن هم اینو بگم که پلن درآمدزایی پنبه ریز الان تو کشور بهترین پلنه و نزدیکترین پلن به پلن شرکت مناوی که پلن خود مناوی دومین پلن برتر دنیاست

شما همین پاورپوینتی که آماده کردم مطالعه کنید بعد صحبت میکنیم

برای مورد آخرم من خودم تازه شروع کردم ولی تو همین مدت کم هم فروشم خوب بوده و هم سازمان سازیم رو به رشد،یک چیزی هم درمورد این بگم که دلیل نمیشه درآمد من زیاد باشه یا کم باشه درآمد شما هم مثل من باشه بستگی به میزان فعالیت خودتون داره مثل کنکور شما بیشتر وقت گذاشتی و درس خوندی در نتیجه رتبه بهتری میاری

حتما فایل پاورپوینت مطالعه کن
خوب دوست عزیز چه ربطی داشت؟
مگه تو سیستم شرکتهای هرمی هر کی راس بود سود میکرد؟
هر کی بالانس داشت سود میبرد.
بعدش هم شما نحوه سود دهی یا پورسانت دادن این شرکتو تو دوخط اینجا توضیح بده تا راحت بشه گفت هرمی هست یا نه.

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
این که دیگه یک چیر واضحیه لازم به توضیح زیاد نیست
بله افرادی که در سطوح بالاتر بودن درصد سودشون خیلی بیشتر بود و همیشه افراد پایین دست متضرر میشدند
اصلا اینجا بحث در مورد شرکت هرمی نیست ما داریم درمورد بازاریابی شبکه ای حرف میزنیم یک کار قانونی
نحوه درآمدزایی رو کاملا داخل پاورپوینت توضیح دادم لطفا مطالعه بفرمایید

Last edited:

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
خوب دوست عزیز چه ربطی داشت؟
مگه تو سیستم شرکتهای هرمی هر کی راس بود سود میکرد؟
هر کی بالانس داشت سود میبرد.
بعدش هم شما نحوه سود دهی یا پورسانت دادن این شرکتو تو دوخط اینجا توضیح بده تا راحت بشه گفت هرمی هست یا نه.

یکی از فرق های هرمی با بازاریابی شبکه ایی اینه که توی هرمی توازن بر قراره یعنی سمت راست و چپ داره و هردو باید توازن داشته باشه که سود کنی ولی بازار یابی شبکه اییی همون از mlm یعنی multi level marketing استفاده میکنه داداش همون کاری که تو سایت های کلیکی انجام میدن و اینکه پول اینا از کجا تامیین میشه پول اینا از فروش شرکت که شرکت گرون تر میفروشه و سود اون گرون فروختن رو به بازاریاب ها میده و به جای تبلیغات که شاید 100 نفر تبلیغات رو ببینن 40 نفرشونم خرید نکنن اختصاص میده به بازاریاب حالا مشکل هرمی بودن رو بگو و بعدشم شرکت هرمی سکه میفروخت که به بعضی ها وعده سکه دادن می داد ولی اینجا جنس دستمال یا هر چی دست شماست

TOPMovie

Registered User
لایک‌ها
113
به تفاوت های شرکت­های هرمی غیرقانونی با شرکت­های قانونی فعال در زمینه­ی نتورک مارکتینگ در جدول زیر اشاره شده است :

مشاهده پیوست 439329

persian tool

Registered User
لایک‌ها
19
فایل پاورپوینت و این عکسی که گذاشتی پاک شده دوباره اپلود کن .

بالا