• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازدید سایت من صفر شده

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
یه سایت کوچیکی دارم که درآمدی ازش ندارم و آپدیت هم خیلی کم میکنم سالی دو سه تا مطلب! چندین ساله که آنلاین هست نمیدونم چرا یهک هفته ای هست بازدیدش صفر شده!
امروز فهمیدم - آمارگیرمم بازه
کسی میتونه کمک کنه؟!
http://blog.iranbm.com

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
ایندکس های سایت و وبلاگ شما به طور کامل از گوگل حذف شده
http://goo.gl/FkK86S
اگر در گوگل کنسول(وبمسترز) سایتتون رو ادد کردید برید ببینید پیامی از طرف گوگل دریافت نکردید
ممکنه بنا به دلایل مختلف مثل استفاده از پاپ آپ مشکل دار که باعث sneaky redirects میشن گوگل ایندکس های سایتتون رو حذف کرده باشه.

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
ایندکس های سایت و وبلاگ شما به طور کامل از گوگل حذف شده
http://goo.gl/FkK86S
اگر در گوگل کنسول(وبمسترز) سایتتون رو ادد کردید برید ببینید پیامی از طرف گوگل دریافت نکردید
ممکنه بنا به دلایل مختلف مثل استفاده از پاپ آپ مشکل دار که باعث sneaky redirects میشن گوگل ایندکس های سایتتون رو حذف کرده باشه.
ممنون راستش امروز من پاپ آپ اول رو باز کردم و دیدم مدام لینک به صورت اتومات و سریع عوض میشه احتمالا همون باعث شده
ظاهرا پاپ آپ امروز درست شده
حالا چی جوری باید سایت رو درست کرد ؟ توی گوگل وبمستر هم چیزی نبود

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خوشبختانه گوگل پیام داده فکر کنم اینجوری کار ریکاوری راحت تر باشه
Sneaky mobile redirects
Some pages on this site appear to be redirecting users on a mobile device to other content not made available to a search engine crawler.
پاپ آپ رو حذف میکنم و بعدا از یک سایت دیگه استفاده میکنم شاید هم کلا استفاده نکنم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ممنون راستش امروز من پاپ آپ اول رو باز کردم و دیدم مدام لینک به صورت اتومات و سریع عوض میشه احتمالا همون باعث شده
ظاهرا پاپ آپ امروز درست شده
حالا چی جوری باید سایت رو درست کرد ؟ توی گوگل وبمستر هم چیزی نبود
تو بخش manual actions رو ببین

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تو بخش manual actions رو ببین
بله دیدم ممنون پیامش هم بالا گذاشتم و درخواست بازنگری دادم
کد های پاپ آپ رو هم حذف کردم میشه سایت و یکی از صفحه های فرعی رو باز کنید ببینید اگر پاپ حذف نشده بهم بگین ؟ تشکر

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
به نظرم باید کل وب سایت های فارسی یه بار این پروسه رو طی کنن بندگان خدا و از گوگل عذرخواهی کنن تا این سیستم های پاپ آپ بفهمن دارن نامردی می کنن با این کارشون
یا کلا از سیستم پاپ استفاده نکنید یا از اونی که فقط صفحه عادی باز می کنه و الا گوگل می بنده البته ماشالله همه سیستم های پاپ هم همین مشکلو ایجاد کردن

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
بارها در پرشین تولز در جای جای فروم ها و مطالب این موضوع رو نوشتم و اینجا هم تاکید میکنم.
بهتره از واسطه برای پاپ آپ استفاده نکنید و خودتون برای سایتتون پاپ آپ بذارید .
یا اجاره بدید یا یک محصول همکاری در فروش قرار بدید .
سایت مثل بچه آدم میمونه و باید خیلی مراقبش بود که هر کس و ناکسی بهش بد نگاه نکنه .
فقط در این صورت موفق میشید .
موفق باشید .

بالا