• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازدید وب سایت از آدرس های نا معلوم و بدون نشانه

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوستان

چند وقتی هست که سایت من در آدرس www.pnm.co.ir توسط آدرس رفر کننده (معرفی کننده) نا معلوم http://secserver:81/Competitors/payanegarmehregan/default.aspx بازدید دارم و تا اونجا که من فهمیدم و معنی کردم انگار در رابطه با رقبا هست و اسم شرکت یعنی پایا نگار مهرگان ذکر شده تو لینک معرفی کننده.

دوستان اگر داستان این لینک چیزی میدونند با خبر کنند، من گوگل کردم ولی هیچ مطلبی در این رابطه پیدا نکردم.

با سپاس

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام دوستان

چند وقتی هست که سایت من در آدرس www.pnm.co.ir توسط آدرس رفر کننده (معرفی کننده) نا معلوم http://secserver:81/Competitors/payanegarmehregan/default.aspx بازدید دارم و تا اونجا که من فهمیدم و معنی کردم انگار در رابطه با رقبا هست و اسم شرکت یعنی پایا نگار مهرگان ذکر شده تو لینک معرفی کننده.

دوستان اگر داستان این لینک چیزی میدونند با خبر کنند، من گوگل کردم ولی هیچ مطلبی در این رابطه پیدا نکردم.

با سپاس

توی لسنک های ورودی به سایتتون الکسا شناخته این آدرس رو؟ تعداد ورودیتون ازش چقدره؟ خیلی چیز مهمی نیست

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
نه این آدرس تو آلکسا نیست، از روی سرویس های آمار بازدید دیدم.

در 4 ماه گذشته 24 بار بوده ولی این باید برنامه ای باشه که تحت وب سایت های رقبا را اسکن و آنالیز می کنه البته این نظر من هست باز نمی دونم.

سایت جالب و طراحی حرفه ای دارین. فقط وقتی بدون وارد کردن www redirect نشد به گروه شرکت های وبسیما

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
نه این آدرس تو آلکسا نیست، از روی سرویس های آمار بازدید دیدم.

در 4 ماه گذشته 24 بار بوده ولی این باید برنامه ای باشه که تحت وب سایت های رقبا را اسکن و آنالیز می کنه البته این نظر من هست باز نمی دونم.

سایت جالب و طراحی حرفه ای دارین. فقط وقتی بدون وارد کردن www redirect نشد به گروه شرکت های وبسیما

مرسی شما لطف دارید، ممنونم از توجهتون ولی من میزنم هر دو آدرس رو باز میکنه و ریدایرکت هم میشه

منم احتمال میدم که همون باشه یه بار یه سایتی دیدم که توش آدرس سایتی که میخواستی میزدی و سایتهای مشابه رو معرفی میکرد ولی اگر ادامه پیدا کرد و ناراحتتون میکنه میتونید از گوگل وبمستر از لینک های ورودیتون حذفش کنید که تاثیری روی رنک سایتتون نداشته باشه...

• Like
Reactions: pnm

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
ممنون از پخ شما

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
باز هم از این لینک به سایت وارد شدند، گوگل هم نتونستم کاری بکنم