• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازم انتخاب بهترين گوشي موجود

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
مي دونم که اين سؤال تکراريه و به مرور زمان چندين بار مطرح شده. اما من چند صفحه آخر اين تالار رو گشتم و دست آخر هم نتونستم به نتيجه خوبي برسم.
مي خوام گوشي ام رو عوض کنم، اما کاملا دارم گيج مي زنم که چي بگيرم.
اولين انتخاب بر اساس پيشنهادات بچه ها K750 بود. اما آنتن دهي براي من بسيار مهمه. يعني در حقيقت مهم تر از هر چيز ديگه يه موبايله. براي همين اين رو رد کردم. تقريبا مي شه گفت به همراهش تمام سري هاي ديگه SE حال حاضر رو هم رد کردم. چون عمدتا همين مشکل رو دارن.
با جست و جويي که روي اينترنت کردم و review هايي که خوندم، سه تا مدل سامسونگ رو انتخاب کردم، اما بعد از پرسيدن از مغازه دارها ديدم هيچ کدوم توي بازار ايران نيست! i730، i500 و E105.

شايد بدونين که i730 يه Smartphone هست يا عملا يه جورايي يه PDA phone.
در حاليکه E105 يه گوشي بسيار سبک با حداقل امکانات، ولي شيک و خوش دست.

اين رو گفتم براي اينکه مشخص بشه، اولا روي Brand هيچ تعصبي ندارم. دوم اينکه کارآيي و قيمت بهينه برام مهمه، نه امکانات.
MP3 Player، دوربين، و اين چيزا هيچ کدوم برام مهم نيست. همه رو جداگونه دارم. اما نه اينکه بگم الا و بلا نمي خوام اينا روي گوشي ام باشه. بعبارت ديگه منظورم اينه که اگه گوشي نداشت هم برام مهم نيست. بعنوان مثال اگه K750 آنتن دهي اش خوب بود، بدون شک انتخابش مي کردم. چون اصطلاحا All in One هست.
ضمنا چون PDA هم ندارم، اگه يه PDA phone هم باشه، که سرش به تنش بيارزه و قيمتش مناسب باشه هم خوبه. مثلا hx4700 يا Axim X50 مي تونستن انتخاباي خوبي باشن.

مي دونم که چيزايي که نوشتم شايد يه مقدار گيج کننده باشه، علتش اينه که خودم هم گيجم. هيچ محدوديتي براي قيمت ندارم. اما در مقابل به شدت روي کارآيي حساسم.

در انتها پارامترهام رو مي نويسم:
1. آنتن دهي خوب
2. وزن سبک و خوش دست بودن (طبيعيه که در مورد PDA نمي شه اين رو با يه گوشي معمولي مقايسه کرد)
3. امکانات بهينه گوشي (يعني مثلا اگه MP3 Player داره، کيفيت خوبي داشته باشه)
4. قيمت بهينه

پي نوشت: داشتن صفحه کليد خوب هم واقعا مزيت بزرگي براي يه Hand Held هست.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Ghazmar :
سلام
مي دونم که اين سؤال تکراريه و به مرور زمان چندين بار مطرح شده. اما من چند صفحه آخر اين تالار رو گشتم و دست آخر هم نتونستم به نتيجه خوبي برسم.
اولين انتخاب بر اساس پيشنهادات بچه ها K750 بود. اما آنتن دهي براي من بسيار مهمه. يعني در حقيقت مهم تر از هر چيز ديگه يه موبايله. براي همين اين رو رد کردم. تقريبا مي شه گفت به همراهش تمام سري هاي ديگه SE حال حاضر رو هم رد کردم. چون عمدتا همين مشکل رو دارن.
با جست و جويي که روي اينترنت کردم و review هايي که خوندم، سه تا مدل سامسونگ رو انتخاب کردم، اما بعد از پرسيدن از مغازه دارها ديدم هيچ کدوم توي بازار ايران نيست! i730، i500 و E105.

اين رو گفتم براي اينکه مشخص بشه، اولا روي Brand هيچ تعصبي ندارم. دوم اينکه کارآيي و قيمت بهينه برام مهمه، نه امکانات.
MP3 Player، دوربين، و اين چيزا هيچ کدوم برام مهم نيست. همه رو جداگونه دارم. اما نه اينکه بگم الا و بلا نمي خوام اينا روي گوشي ام باشه. بعبارت ديگه منظورم اينه که اگه گوشي نداشت هم برام مهم نيست. بعنوان مثال اگه K750 آنتن دهي اش خوب بود، بدون شک انتخابش مي کردم. چون اصطلاحا All in One هست.
ضمنا چون PDA هم ندارم، اگه يه PDA phone هم باشه، که سرش به تنش بيارزه و قيمتش مناسب باشه هم خوبه. مثلا hx4700 يا Axim X50 مي تونستن انتخاباي خوبي باشن.

مي دونم که چيزايي که نوشتم شايد يه مقدار گيج کننده باشه، علتش اينه که خودم هم گيجم. هيچ محدوديتي براي قيمت ندارم. اما در مقابل به شدت روي کارآيي حساسم.

1. آنتن دهي خوب
2. وزن سبک و خوش دست بودن (طبيعيه که در مورد PDA نمي شه اين رو با يه گوشي معمولي مقايسه کرد)
4. قيمت بهينه

نوكيا 6681
اگر هم برنامه باز نيستي
Nokia 6230i

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به به سلام Ghazmar جان...خیلی خوش آمدی...مرد مومن تو که از قدیمیا هستی چرا نیستی؟!:(
راستی هنوز تو کار فیلم هستی یا نه؟!بابا انگاری داریم خواب می بینم..خبر داری قبل اینکه من حتی قبل از عضویتم در اینجا اول پست های لپتاپ شما را می خواندم؟!بابا پیش کسوت...بابا این کاره...:lol:

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
من مخلصم. آره آقا، هر چيزي و کاري يه دوره اي داره. ولي هنوز از ارادتمون به بر و بچز پي-تي چيزي کم نشده. به هر حال هميشه در خدمتم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به هيچ وجه قصد برنامه نويسي و حتي دانلود و نصب برنامه روي گوشي رو ندارم. نهايتا firmware گوشي...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Ghazmar :
نمی دونم چطور به این نتیجه رسیدید اما امیدوارم تحت تاثیر این صحبت اون دوستمون نبوده باشه.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نظر من 6630 بخری خیلی فاز میده
آنتن دهی توپ
کارایی بالا
صدای استریو
دوربین با کیفیت
شیک
قابلیت برنامه ریزی
و ...

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
یعنی شما آنتن دهی سامسونگ را بهتر از سونی اریکسون میدانید ؟؟؟؟:blink:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
اول : Sonyericsson P990i
دوم : Sonyericsson W900i
سوم : i-mate K-JAM
!!! نظرات من

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
سلام

1. آنتن دهي خوب
4. قيمت بهينه

برای خودت اگه میخوای یک P910i بگیری همه چی داره با قیمت مناسب
فقط دوربینش یکم قوی نیست و رادیو هم نداره !!!! که البته اجباری نیست
اما اگه حتما ویندوز موبایل میخوای قضیه یک چیزه دیگشست

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از xPlod :
نمی دونم چطور به این نتیجه رسیدید اما امیدوارم تحت تاثیر این صحبت اون دوستمون نبوده باشه.

نه. اين بيشتر به تجربه قديمي با گوشي هاي سوني-اريکسون برمي گرده. اما اگه دقت کني، کسي هم با قاطعيت نگفت که آنتن دهي اين گوشي خوبه. به نظر مي آد کسايي که اين گوشي رو دارن، يه مقدار دارن با اين قضيه کنار مي آن. بعبارتي در کنار امکانات بسيار خوبش، ضعف آنتن اش رو قبول کرده ان.

در حقيقت دروغ چرا، من کماکان به K750i و همين طور W800i راغبم. اما از هر وسيله و ابزار در قدم اول هدفي رو که براش ساخته شده انتظار دارم و بعد امکانات جانبي.

اگه آهنگ بخوام گوش بدم، MP3 Player دارم و اگه بخوام عکس بگيرم، دوربين ديجيتال. اگه بخوام يه Hand Held داشته باشم، HP يا Dell گزينه هاي بسيار مناسبي رو در اختيارم مي ذارن.
به همبن دليل به ابزاري که All-in-One باشه، اما کيفيت اون اجزا در حد عالي نباشه رو ترجيح نمي دم.

در نهايت مي خوام بگم اگه بدونم آنتن دهي K750i و يا W800i هم مثل بقيه امکاناتشون عالي هست، توي خريدشون شک نمي کنم، اما اگه نيست...

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از persian-earning :
به نظر من 6630 بخری خیلی فاز میده
آنتن دهی توپ
کارایی بالا
صدای استریو
دوربین با کیفیت
شیک
قابلیت برنامه ریزی
و ...

اسفنديار عزيز که از قديم نوشته هاي من رو در مورد نوت-بوک مي خونده، مي دونه که با اين جور کلي گويي هيچ ميونه اي نداره.
کارايي بالا: يعني چي؟
دوربين با کيفيت: چيزي که توي review ها نوشته اين نيست!
قابليت برنامه ريزي: به هيچ وجه نيازي بهش ندارم.
و ...

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
برای خودت اگه میخوای یک P910i بگیری همه چی داره با قیمت مناسب
فقط دوربینش یکم قوی نیست و رادیو هم نداره !!!! که البته اجباری نیست
اما اگه حتما ویندوز موبایل میخوای قضیه یک چیزه دیگشست

اتفاقا با اين انتخاب به هيچ وجه موافق نيستم.
P910i يه چيزي هست که نه اين وريه و نه اون وري!
شايد اين نوشته جزئيات رو بيشتر نشون بده.
http://reviews.cnet.com/Sony_Ericss...D=7&messageID=1030706&cval=1030706&tag=uolist
ضمنا به تعداد خواننده هايي که اين نوشته رو تأييد کرده ان دقت کن...

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب شما بهتر از من می دونی که بحثی به اسم آنتن دهی یه موضوع کاملن کیفی ـه که هر کس با توجه به پیشینه ی ذهنی و تجربیاتش درباره اش اظهارنظر می کنه. من توی تاپیک ی که شما سئوال کرده بودید جوابی در مورد آنتن دهی این گوشی ندادم چون یکی از دوستان جواب مناسبی داده بود:
به نقل از Sony Ericsson!! :
والله گوشی من که k750i هست و خوبه یعنی هرجا با نوکیا شده زنگ زد با اینم شده هرجا هم نوکیا مشکل داشته گوشی منم مشکل داشته کلا انتنش خوبه و مشکل خاصی نداره
منم با نظر ایشون موافقم و میگم که آنتن دهی این گوشی هیچ مشکلی نداره، نمی گم عالی یا بی نظیره، چون این عبارت کاملن بی معنی ـه اما می گم خوبه، چون اذیتم نمی کنه، بلکه برعکس شرایطی رو فراهم آورده که هر وقت مشکلی از لحاظ ارتباط داشته باشم اون رو به حساب مشکلات شبکه می ذارم و نه ضعف گوشی.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته این رو هم بگم که اینایی که می گم به هیچ وجه برای گرفتن این نتیجه که K750 و یا W800 بهترین گزینه اند، نیست. بلکه فقط می خواستم این ذهنیت منفی رو در مورد آنتن دهی این گوشی یه مقدار کمرنگ تر کنم.

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
اگه اين طور باشه، پس مي شه سراغ جاي ديگه اي نرفت و يکي از همين دو گوشي رو انتخاب کرد.
چون به نظر مي آد که در حال حاضر بهترين انتخاب براي يه گوشي، از نظر امکانات و QoS، توي رنج هاي مختلف قيمت، K700 و K750 و W800 باشه.
ممنون xPlod جان از توجهت.

يه سؤال: وقتي توي ماشين هستي و در حال حرکت، با فرض اينکه جايي باشه که آنتن دهي مشکلي نداشته باشه، قطع و وصل صدا نداري؟ راحت مي شه مکالمه کرد؟

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
ابن موضوع مهمی ـه. تعدادی از گوشیا (حتا چند مدل ازبرندهای متعبر) هنگام سوئیچ کردن بین آنتن های BTS دچار مشکل میشن که خوشبختانه K750 جزو اونا نیست.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
البته Ghazmar جان شاید شما هم اونو تایید کنین ولی اون یک مقاله ی شخصی بود و نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد
در همون سایت مقاله ای کاملا متفاوت عرضه شده : http://reviews.cnet.com/Sony_Ericss...igital_player_-_GSM/4505-6454_7-31236507.html

بگذریم بنظر من 910 اصلا چیز ناقص و بی هویت ( بینابین !!! ) نیست . دقیقا یک موبایله که PDA داره وگرنه هیچ سنخیتی
با PocketPC ها نداره
بنظر من واقعا کامله . اگر هم می خواین جاوا بخرین بنظرم صبر کنین W900 !!

Ghazmar

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از tintin :
البته Ghazmar جان شاید شما هم اونو تایید کنین ولی اون یک مقاله ی شخصی بود و نمیشه خیلی بهش اعتماد کرد
در همون سایت مقاله ای کاملا متفاوت عرضه شده : http://reviews.cnet.com/Sony_Ericss...igital_player_-_GSM/4505-6454_7-31236507.html

بگذریم بنظر من 910 اصلا چیز ناقص و بی هویت ( بینابین !!! ) نیست . دقیقا یک موبایله که PDA داره وگرنه هیچ سنخیتی
با PocketPC ها نداره
بنظر من واقعا کامله . اگر هم می خواین جاوا بخرین بنظرم صبر کنین W900 !!

اتفاقا نکته توي همون شخصي بودنش هست. وگرنه امتيازي که خود سايت بهش داده 8 از 10 هست. اين برمي گرده به فرهنگ review خوندن. اگه يه مدت زياد اين کار رو کرده باشي، مي دوني که اتفاقا بايد به نظرات کاربران در مورد يه Device استناد کني. همون کاري که ما توي همين فوروم هم داريم مي کنيم. من به جاي اينکه برم نظرات سايت هايي رو که گوشي ها رو مقايسه کنن بخونم، اومدم اينجا و نظرات بچه هايي رو که خودشون گوشي ها رو دارن، مي خونم و مقايسه مي کنم. طبيعيه که يه بخش هايي اش ممکنه اشتباه باشه. اما وقتي تعداد يه نظر واحد بالا مي ره، پس به احتمال زياد اون حرف درسته.

در مورد اون نوشته هم همون طور که تأکيد کردم، به تعداد خواننده اي که اون نوشته رو تأييد کردن دقت کنين. عدد کاملا قابل توجهيه. در حاليکه نوشته اي رو که شما بهش اشاره کردين، فقط 2 نفر تأييد کردن.

در نهايت، اختلاف نظر هميشه وجود داره و داشته. يکي از مهم ترين علل وجود بازار براي گوشي هاي مختلف هم همينه ديگه. همين جا و توي همين فوروم دوستاني هستن که 6230 رو بهترين گوشي موجود مي دونن و دوستاني هم هستن که اون رو بيشتر از يه گوشکوب تحويل نمي گيرن! :blush:

تجربه چند ساله من توي خريد تجهيزات الکترونيک، باعث شده که هميشه به نظر کاربران اون تجهيزات احترام بذارم و به اون ها استناد کنم. خصوصا اگر ببينم نقطه نظر کاربري مشترکي داريم و هر دومون يه چيز واحد رو از اون Device انتظار داريم.

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ghazmar :
اتفاقا نکته توي همون شخصي بودنش هست. وگرنه امتيازي که خود سايت بهش داده 8 از 10 هست. اين برمي گرده به فرهنگ review خوندن. اگه يه مدت زياد اين کار رو کرده باشي، مي دوني که اتفاقا بايد به نظرات کاربران در مورد يه Device استناد کني. همون کاري که ما توي همين فوروم هم داريم مي کنيم. من به جاي اينکه برم نظرات سايت هايي رو که گوشي ها رو مقايسه کنن بخونم، اومدم اينجا و نظرات بچه هايي رو که خودشون گوشي ها رو دارن، مي خونم و مقايسه مي کنم. طبيعيه که يه بخش هايي اش ممکنه اشتباه باشه. اما وقتي تعداد يه نظر واحد بالا مي ره، پس به احتمال زياد اون حرف درسته.

در مورد اون نوشته هم همون طور که تأکيد کردم، به تعداد خواننده اي که اون نوشته رو تأييد کردن دقت کنين. عدد کاملا قابل توجهيه. در حاليکه نوشته اي رو که شما بهش اشاره کردين، فقط 2 نفر تأييد کردن.

در نهايت، اختلاف نظر هميشه وجود داره و داشته. يکي از مهم ترين علل وجود بازار براي گوشي هاي مختلف هم همينه ديگه. همين جا و توي همين فوروم دوستاني هستن که 6230 رو بهترين گوشي موجود مي دونن و دوستاني هم هستن که اون رو بيشتر از يه گوشکوب تحويل نمي گيرن! :blush:

تجربه چند ساله من توي خريد تجهيزات الکترونيک، باعث شده که هميشه به نظر کاربران اون تجهيزات احترام بذارم و به اون ها استناد کنم. خصوصا اگر ببينم نقطه نظر کاربري مشترکي داريم و هر دومون يه چيز واحد رو از اون Device انتظار داريم.
راستش اون لینک ماله P910i نبود
اون لینک مربوط میشد به P910a که قفلش باز شده بود و خلاصه من که اونرو اصلا قبول ندارم بهر صورت هرکسی نظری داره
من نمی دونم این گوشی چه چیزی کم داره ؟ بخصوص نسبت به 750 ( چون شما گفتین دوربین مهم نیست ولی به Handheld
اشاره کردین

بالا