• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازم سوال درباره ادسنس-اگه از سایت های ایرانی جهت افزایش رنک به سایت خارجی لینک بدیم....

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
بازم سوال درباره ادسنس-اگه از سایت های ایرانی جهت افزایش رنک به سایت خارجی لینک بدیم و اون سایت خارجی هم تبلیغات گوگل داشته باشه آیا این بعدا مشکل ساز نمیشه و گوگل حساب رو نمیبنده؟

میشه مثلا یه کاری کرد که کلا اون سایت خارجی که می زنیم اصلا برای ایران باز نشه و ارور بده؟
و بعد بوسیله لینک های سایت های ایرانی بش لینک بشه واسه افزایش رنک و رتبه و خیالمون از این بابت راحت باشه که چون واسه آی پی ایران باز نمیشه پس اگه احیانا کسی رو لینک خارجیه تو سایت ایرانی کلیک کرد نمیتونه سایت رو ببینه و احتمال اینکه بخواد رو تبلیغات گوگل کلیک کنه هم از بین میره

پس شد 3 تا مساله:

یکی اینکه میشه کاری کرد که سایت خارجی مورد نظر برای آی پی ایران باز نشه؟

اگه از سایت ایرانی به سایت خارج که تبلیغ گوگل داره لینک کنیم موردی نداره؟

و مساله سوم اینکه میگن با توجه به نوع سایت گوگل تبلیغات مرتبط رو میده اگه سایت من یک سایت نیازمندی باشه (مث سایت ایستگاه منظورمه اما خارجی) خوب گوگل چه نوع تبلیغاتی رو به من میده؟ مثلا واسه قسمت خودرو تبلیغات خودرو رو میده؟ و واسه قسمت مسکن تبلیغات مربوط به اون؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
فکر نکنم لینک دادن به یه سایت ایرانی مشکلی برای اون سایت خارجی بوجود بیاره. ولی مواظب باشید که یهو ترافیکتون بالا نره. گوگل سایتهایی که ترافیک میخرن یا به طور ناگهانی امارشون بالا میره رو ساسپند میکنه.

گوگل تبلیغاتش هوشمنده. بله مرتبط با موضوع به شما تبلیغ میده. مثلا" توی یه پست درباره محصولات آرایشی مطلب هست.گوگل هم تبلیغات مرتبط با اونو نشون میده. تو یه پست دیگه همون سایت یه مطلب درباره هاستینگ هست پس گوگل تبلیغات درباره هاستینگ توی اون پیج نشون میده.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
فکر نکنم لینک دادن به یه سایت ایرانی مشکلی برای اون سایت خارجی بوجود بیاره. ولی مواظب باشید که یهو ترافیکتون بالا نره. گوگل سایتهایی که ترافیک میخرن یا به طور ناگهانی امارشون بالا میره رو ساسپند میکنه.

گوگل تبلیغاتش هوشمنده. بله مرتبط با موضوع به شما تبلیغ میده. مثلا" توی یه پست درباره محصولات آرایشی مطلب هست.گوگل هم تبلیغات مرتبط با اونو نشون میده. تو یه پست دیگه همون سایت یه مطلب درباره هاستینگ هست پس گوگل تبلیغات درباره هاستینگ توی اون پیج نشون میده.

مممنون بابت جوابتون
من منظورم این بود که از سایت های فارسی به سایت خارجیه لینک بدیم نه از سایت خارجیه به فارسی

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
مممنون بابت جوابتون
من منظورم این بود که از سایت های فارسی به سایت خارجیه لینک بدیم نه از سایت خارجیه به فارسی

خواهش میکنم
شما منظورتون اینه که شما یه سایت خارجی دارید که توش تبلیغات گوگل هست.و آیا اگه شما توی سایتهای فارسی به اون سایت خارجی لینک بدید آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟

معلومه که نه. چون این کار بر خلاف قوانین نیست و در ثانی اگه باشه خطا از طرف سایت فارسی بوده نه خارجی. اگه اینجور باشه من میتونم برم به تمام وبلاگ و وبسایتهایی که تبلیغ گوگل رو میزارند لینک بدم و گوگل هم فرداش اونا رو ساسپند کنه به خاطر کار من!

پیشنهاد میکنم اگه انگلیسیتون خوبه و حالشو دارید قواین گوگل ادسنس رو یه بار کامل بخونید.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
خواهش میکنم
شما منظورتون اینه که شما یه سایت خارجی دارید که توش تبلیغات گوگل هست.و آیا اگه شما توی سایتهای فارسی به اون سایت خارجی لینک بدید آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟

معلومه که نه. چون این کار بر خلاف قوانین نیست و در ثانی اگه باشه خطا از طرف سایت فارسی بوده نه خارجی. اگه اینجور باشه من میتونم برم به تمام وبلاگ و وبسایتهایی که تبلیغ گوگل رو میزارند لینک بدم و گوگل هم فرداش اونا رو ساسپند کنه به خاطر کار من!

پیشنهاد میکنم اگه انگلیسیتون خوبه و حالشو دارید قواین گوگل ادسنس رو یه بار کامل بخونید.

آره فکر خوبیه حتما این کار رو میکنم

در مورد اون ه سایت تو ایران باز نشه چی نظری ندارین؟

در مورد ایجاد یک وب سایت نیازمندی مث ایستگاه ما به زبان خارجی چی؟ به نظرتون جواب میده؟

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
آره فکر خوبیه حتما این کار رو میکنم

در مورد اون ه سایت تو ایران باز نشه چی نظری ندارین؟

در مورد ایجاد یک وب سایت نیازمندی مث ایستگاه ما به زبان خارجی چی؟ به نظرتون جواب میده؟

اینکه از آیپی ایران وارد نشن نه فکره بدیه نه خوبه :دی چون در هر صورت تاثیری روی ادسنس نداره. کلیکهای ایرانی خیلی کم ارزش هستند پس اگه ban کنیدشون هم تاثیری نداره.

ایستگاه خودش از روی نمونه های خارجی درست شده و از این نمونه ها توی وبسایتهای انگلیسی زبان فراوونه. این نظر شخصی منه : توی وب انگلیسی دنبال یه ایده نو و جالب باش. تقلید جواب نمیده

ولی باز خودتون هم تحقیق کنید و از بقیه هم جویا بشید چون من خودم هم زیاد توی این مساله تجربه ندارم.

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اینکه از آیپی ایران وارد نشن نه فکره بدیه نه خوبه :دی چون در هر صورت تاثیری روی ادسنس نداره. کلیکهای ایرانی خیلی کم ارزش هستند پس اگه ban کنیدشون هم تاثیری نداره.

ایستگاه خودش از روی نمونه های خارجی درست شده و از این نمونه ها توی وبسایتهای انگلیسی زبان فراوونه. این نظر شخصی منه : توی وب انگلیسی دنبال یه ایده نو و جالب باش. تقلید جواب نمیده

ولی باز خودتون هم تحقیق کنید و از بقیه هم جویا بشید چون من خودم هم زیاد توی این مساله تجربه ندارم.

میدونم ایستگاه خودش کپی یه نمونه خارجیه

اما خوب این جور سایت ها دیگه نیاز نیست زبان خیلی مسلط باشی چون در واقع محتوای اون رو خود کاربرا دارن تهیه می کنن از این جهت گفتم یه سایت نیازمندی مث ایستگاه بزنم

mohsenpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس دوست عزیز پیشنهاد میکنی با چه v.p.n. وارد بشم که گوگل ایراد نگیره(منظورم همون آشنامونه که تو کلمبیا ست)

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
درود
ببینید
شما مثلاً میاین یک مطلب از engadget ترجمه می کنید
بعد اونو فارسی شده قرار میدین تو سایتتون و به مقاله مبدا لینک میدین
این میشه یک کار خوب. ا توجه به اینکه هزاران وبلاگ دیگه هم اونو ترجمه کردن و بهش لینک دادن
پس گوگل شما رو اینجا یه منتظر کننده مقالات ترجمه شده میشناسه و اون صفحه ای که شما بهش لینک دادین رو صفحه مرجع (به دلایلی که همه بهش لینک دادن)
اما اگر شما بخواین الکی به سایت های ارجی لینک بدین نه تنها کفید نخواهد بود بلکه تاثیر معکوس خواهد داشت
و نتیجه منفی میگیرید

بالا