• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازپس گیری اکانت یاهو

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.
از دوستان کسی هست بتونه اکانت منو از هکر پس بگیره؟
یکی اکانت یاهوی من رو هک کرده و passwprd و security questions رو عوض کرده.
من جواب سوالات امنیتی که قبلا خودم گذاشته بودم رو به yahoo support ایمیل زدم اما قبول نکرد گفت جدیدش این نیست !
اینم اکانتم بود : [email protected]
ممنون

oblomof

Registered User
لایک‌ها
142
Security Question هایی که موقع ساخت اکانت انتخاب کردی قابلیت حذف یا عوض شدن نداره. وقتی ازت برای اون سوال ها پرسید یک لینک داره که میگه اگر این ها سوالات شما نیست سوال های قدیمیت رو نشون بدم ! میتونی اون رو هم امتحان کنی

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Security Question هایی که موقع ساخت اکانت انتخاب کردی قابلیت حذف یا عوض شدن نداره. وقتی ازت برای اون سوال ها پرسید یک لینک داره که میگه اگر این ها سوالات شما نیست سوال های قدیمیت رو نشون بدم ! میتونی اون رو هم امتحان کنی

پس حتما جواباشو عوض کرده. 100 بار ایمیل زدم جواب هاروو. من که مثلا اسم عموی خودم یادم نمیره هیچوقت اما میگه اشتباهه!

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درست میزنم. هکر کسی نمیشناسه ؟ :D

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
درست میزنم. هکر کسی نمیشناسه ؟ :D

دوست عزيز امكان عوض كردن جواي يا سوال هست, ولي همونطور ك دوستمون گفت ميتوني سوالات و جواب هاي قديمي رو اتخاب كني, پس شما واقعا اشتباه داري جواب ميدي

ad7771

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ایمیل یاهو طوری طراحی شده که هیچ کسی نتونه طولانی مدت بدزدتشون.
شما هم میتونی از آدرس ایمیلی که موقع ثبت نام تو فرم زدی استفاده کنی ( این ایمیل هیچ وقت از مشخصات آیدی یاهوت پاک نمیشه )
هم به قول بقیه بچه ها از sec question .
هکر هم هیچ کمکی نمیتونه کنه/
ولی اگه هیچ کدوم از اینا نتونیت کمکی بهت کنه احتمالا ایمیل خودت نیست و میخوای به ایمیل کس دیگه ای دسترسی پیدا کنی.

موقع ثبت این ایمیل رو زده بودم : [email protected]
الکی زده بودم یه چیزی.
دمت گرم آقا اگر مال کس دیگه ای بود میگفتم مال کسی دیگست ! رودرواسی نداریم که خالی ببندم.

بالا