• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگشت دوباره سایت بازدید ساز

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
سلام خدمت دوستان گرامی
امروز در اس ام اسی دریافت کردم مبنی بر شروع دوباره سایت بازدید ساز
و رفتم دیدم که سایت دوباره فعالیت خودشو شروع کرده
اما نکته منفی اینه که تمام عضویت ها و درامد ها از بین رفته و همه باید دوباره ثبت نام کنند
در ضمن امکاناتی مثل عضویت طلایی و غیره نیز افزوده شده

ثبت نام در بازدید ساز

iPhonee

Registered User
لایک‌ها
27

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
من کلی زیرمجموعه داشتم بالای بیست سی نفر همه هم فعال بودن

اگه همه روپاک کرده باشه نوعی کلاهبرداری محسوب میشه

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
اینکه دامنش عوض شده؟
همونه یا ...

من که دیگه چشمم از این سایتا آب نمیخوره البته ناگفته نماند قبلا هم عضو نبودم

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
والا اینی که من الان دیدم سایت فروش اسکریپت بود نه اونی که قبلا بود!!!
روی یه دامنه دیگه هم همون اسکریپت قبلی رو گذاشته به عنوان نمونه کار بعدشم گفته اگه تو اون فعالیت کردید و پولتونو خوردن ربطی به ما نداره!!!

ببینیند کسی که یه اسکریپت مینویسه اگه به کارکرد و تاثیرگذاری اون اطمینان داشته باشه نمیاد از همون روز اول اونو بفروشه، اول خودش از اون سیستم درآمد زایی میکنه
نمی دونم این نظر منه شاید هم ...

در ضمن نهایت تاثیر ممکن تغییر در رتبه الکسا (اونم با یه روش غیر استاندارد و غیر قانونی) و لا غیر میباشد که هیچ فایده ای جز کوتاه مدت برا وبمستر آگهی دهنده نداره
نه برندینگ، نه فروش، نه آشنایی با خدمات و محصولات و ...

20data

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
بنده مدیر و برنامه نویس بازدید ساز هستم - محمدزاده
تمامی مطالب شمارو خوندم
باید به استحضار دوستان برسونم که بازدیدساز فعالیت خودش رو تصمیم گرفت به نوعی دیگر از سر بگیره و اون هم فروش سیستم بود. البته از اول هم تصمیم بر این بود چون خود بازدید ساز فقط 5 روز فعالیت کرد و بعد از اون تقریبا دو ماه سیستم رو کشیدیم بالا تا یه تغییراتی رو در سیستم بدیم
این سایتهایی هم که در صفحه اول بازدیدساز میبینید سایت های مشتریان ماست و هیچ کدوم از لحاظ مالی و مدیریتی به بنده وابسته نیست و بنده فقط پشتیبان فنی سیستم هستم
در مورد از بین رفتن اطلاعات و درآمد های کاربرانی که در بازدید ساز عضو شده بودند باید عرض کنم که تمامی اطلاعات کاربران محفوظ بوده و به زودی پورسانت کاربرانی که درآمد بالای 4000 یا 5000 داشتند رو به حسابشون واریز خواهیم کرد تا انشاالله زیر دین کسی نباشیم. همچنین برخی دوستان هم بازدید خریداری کرده بودند که مبلغ آنها هم به حسابشون واریز خواهد شد

و من الله توفیق

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
سلام به همه دوستان
تمامی مطالب شمارو خوندم
باید به استحضار دوستان برسونم که بازدیدساز فعالیت خودش رو تصمیم گرفت به نوعی دیگر از سر بگیره و اون هم فروش سیستم بود. البته از اول هم تصمیم بر این بود چون خود بازدید ساز فقط 5 روز فعالیت کرد و بعد از اون تقریبا دو ماه سیستم رو کشیدیم بالا تا یه تغییراتی رو در سیستم بدیم
این سایتهایی هم که در صفحه اول بازدیدساز میبینید سایت های مشتریان ماست و هیچ کدوم از لحاظ مالی و مدیریتی به بنده وابسته نیست و بنده فقط پشتیبان فنی سیستم هستم
در مورد از بین رفتن اطلاعات و درآمد های کاربرانی که در بازدید ساز عضو شده بودند باید عرض کنم که تمامی اطلاعات کاربران محفوظ بوده و به زودی پورسانت کاربرانی که درآمد بالای 4000 یا 5000 داشتند رو به حسابشون واریز خواهیم کرد تا انشاالله زیر دین کسی نباشیم. همچنین برخی دوستان هم بازدید خریداری کرده بودند که مبلغ آنها هم به حسابشون واریز خواهد شد

و من الله توفیق
اقا واقعا دستتون درد نکنه با ین سایتاتون که شما هم پشتیبان فنیشون هستید. من تو این چند وقته جورو واجور ارور دیدم .اینا قاعدتا خودشون باید اتوماتیک کار کنن در حالیکه اگه بالا سرشون نباشی ۲۰ تا بازدید هم در روز انجام نمیدن.
جالبه بگم در زمانی که شما اینجا پستتون رو زدین تو سایت خود شما (یعنی بازدید ساز) نمیشه وارد شد .همین الان هم ادامه داره.

و من ا... التوفیق

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام به همه دوستان
تمامی مطالب شمارو خوندم

و من الله توفیق
من حدود 7 هزار تومن پول داشتم توی بازدید ساز اولی.
راستی به مدیر های این سایت هاتون هم بگید مردم بلانسبت بلانسبت خ.ر نیستن وقتی مدیر 4 تا یوزر می سازه می کندشون نفرات اول تا سوم و بهشون جایزه میده. ;)
به مدیر 4ال بازدیدساز هم بگید 6 تومن حساب طلاییم رو که بست رو پس بده،درآمدم به جهنم،وگرنه بهتون قول می دم کاری کنم یک نفر هم عضو نشه و اون هایی هم که عضو شده بودن پشیمون بشن.این یک تهدید نیست،یک توصیه دوستانست. ;)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
شیفت عوض میکنن.نوبتی up down میشن.بعضی وقتا هم که خیلی خسته میشن همشون با هم پیک نیک.
ادرسش عوض شده:
کسب درآمد به ازای بازدید - بهبود حرفه ای رتبه الکسا
با خود بازدیدساز هم حسابی لج افتاده! اسکریپتش رو الان خودش میفروشه! اسمسای خودش با مدیر بازدیدساز رو هم گذاشته بود! ازونور بازدیدساز تو سایتش ضد این نوشته!
کلا خیلی فانه همه چی!!! :D

mohammad2671

Registered User
لایک‌ها
74
ادرسش عوض شده:
کسب درآمد به ازای بازدید - بهبود حرفه ای رتبه الکسا
با خود بازدیدساز هم حسابی لج افتاده! اسکریپتش رو الان خودش میفروشه! اسمسای خودش با مدیر بازدیدساز رو هم گذاشته بود! ازونور بازدیدساز تو سایتش ضد این نوشته!
کلا خیلی فانه همه چی!!! :D
فان نیست فاجعست. این کارا شده بچه بازی. اینا همش باعث بی اعتمادی همگانی میشه.فردا یه نفر هم که واقعا سالم میخاد کار کنه دیگه کسی بهش اعتماد نمیکنه.وقعا جای تاسف داره.:(

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
اول سایت هایه کلیکی بعدش هم این سایتها
خوبه والا همیشه یه روشی واسه چزوندن کاربرای ساده لوح بدبخت دارید
از خود اون کسانی که این اسکریپتو میخرن تا کسایی که عضو میشن سرکارن
تنها یک نفر سود می بره اونم ادمین بازدید سازه که داره اسکرپت رو می فروشه

iprank-ir

Registered User
لایک‌ها
13
اینم سایت من : IPrank.ir هرکی میگه بده و کلاهبردارم اثبات کنه خخخ ...

iprank-ir

Registered User
لایک‌ها
13
من منظورم این نبود ... خداروشکر دارم خوب سایتو مدیریت میکنم و خواهم کرد ... :general703::general705:
اگه کارم کلاهبرداری بود سایتم اینجا نبود (ستون " مدیریت و بهینه سازی سایت " لینک اول) : http://peyvandha.ir/3-3.htm
:cool:

بالا