• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیابی اطلاعات هارد وحشتناک حیاتی دارم بیچاره میشم

varian

Registered User
لایک‌ها
1
من یه هارد maxtor دارم که سوخته وبه اطلاعات اون خیلی خیلی نیاز مبرم دارم . تو بایوس سیستم اونو میشناسه ولی بالا نمیاد وبه هارد دیگه هم وصل میکنم تو دیوایس میشناسه ولی بازم بالا نمیاد داد. دادم یه جا تو تهران بردند گفتند سکتور اول یا سیلندرش .نمیدونم کدومش خرابه نمیشه بازیابی کرد . تو رو خدا کمک کنید داره آبروم میره.آدرس جایی رو دارید که خیلی وارد باشند و اطلاعات اونو به من برگردونند. اگه اون اطلاعات برنگرده من در معرض اخراج قرار دارم

easter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به نقل از varian :
من یه هارد maxtor دارم که سوخته وبه اطلاعات اون خیلی خیلی نیاز مبرم دارم . تو بایوس سیستم اونو میشناسه ولی بالا نمیاد وبه هارد دیگه هم وصل میکنم تو دیوایس میشناسه ولی بازم بالا نمیاد داد. دادم یه جا تو تهران بردند گفتند سکتور اول یا سیلندرش .نمیدونم کدومش خرابه نمیشه بازیابی کرد . تو رو خدا کمک کنید داره آبروم میره.آدرس جایی رو دارید که خیلی وارد باشند و اطلاعات اونو به من برگردونند. اگه اون اطلاعات برنگرده من در معرض اخراج قرار دارم

هیچوقت به هارد اکتفا نکن و از اطلاعات مهم ات , یک پشتیبان

بر روی سی دی یا دی وی دی داشته باش.

varian

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از easter :

بگین الان چیکار کنم

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از easter :
بهتر از CD یا DVD ، همون هاردهای اکسترنال هستند که خیلی ماندگارتر و امنتر هستند .

بالا