• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازیابی نام کاربری و رمز عبور مدیریت محتوا

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و عرض ادب خدمت عزیزان انجمن
من یک مشکلی برای سایتم به وجود آمده که برای حل آن محتاج کمک های شما بزرگواران هستم.من سایتی را دارم که یوزرنیم و پسورد مدیریت محتوای آن را از دست داده ام.اما یوز و پسورد هاست را دارم.کنترل پنل هاستم parallel helm v 4 می باشد.آیا راهی وجود دارد که با استفاده از هاست مجددا یوزر و پسورد مدیریت محتوای سایت رو بازیابی کنم؟

Sajad2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا من آدرسی که از ورود به سایت در اختیار دارم یک صفحه هست با یوزر پسورد به شکل زیر و هیچ اطلاعات دیگری نیست.نمی دونم این مربوط به چه سیستمی میشه.
13.png

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام و عرض ادب خدمت عزیزان انجمن
من یک مشکلی برای سایتم به وجود آمده که برای حل آن محتاج کمک های شما بزرگواران هستم.من سایتی را دارم که یوزرنیم و پسورد مدیریت محتوای آن را از دست داده ام.اما یوز و پسورد هاست را دارم.کنترل پنل هاستم parallel helm v 4 می باشد.آیا راهی وجود دارد که با استفاده از هاست مجددا یوزر و پسورد مدیریت محتوای سایت رو بازیابی کنم؟
به هاستتون برید از php my admin وارد سیستم مدیریت محتواتون بشید و پسورد خودتون رو تغییر بدید و بعد از بیرون وارد سیستمتون بشید با همون پسورد تغییر یافته

trad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
1- وارد کنترل پنل بشید .
2- وارد قسمت مدیریت دیتابیس بشید .(php my admin)
3- در جدول یوزر خیلی راحت میتونید ، تغییرات خودتون را اعمال کنید .

مشکلی که به احتمال زیاد با اون روبرو میشید . پسوردهای کد شده هست ، درسایت خود به عنوان کاربر جدید ثبت نام کنید و رمز رو 12345 بگذارید . خوب حالا وارد phpmyadmin
شوید و کدی که برای رمز 12345 ایجاد شده رو کپی کنید و به جای رمز مدیر قرار دهید .

امیدوارم تونسته باشم با معلومات اندکم به شما کمک کرده باشم .

بالا