• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی ایرانی تخته نرد به زبان پارسی

xwwe

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
بازی ایرانی تخته نرد از دیر باز مورد توجه ایرانیان بوده است و همواره توجه زیادی به این بازی می شده است ازاین رو این بازی به کشور های خارجی هم کشیده شده و درحال حاظر یکی از پرطرفدارترین بازی های تخته ای جهان است ورژن های مختلفی از این بازی هم تاکنون از شرکت های خارجی در دسترس قرار گرفته اما اینبار این بازی ایرانی را در بستری ایرانی و با تخته ای ایرانی تجربه کنید . . منوهای فارسی و تخته نردی زیبا روان بودن و معتاد کنندگی هوش مصنوعی بالای حریف درجات سختی مختلف همه بخشی از ویژگی های بازی هستند . پیشاپیش از حمایت های شما سپاسگذاریم . (درصورت مشاهده ایراداتی لطفا به ما اطلاع دهید تا در ورژن های بعدی حل بشه) .

plazza.ir_20803_3_61874_1209.jpg

لینک در پلازا دانلود
ممنون از حمایتتون

xwwe

Registered User
لایک‌ها
11
انجام نده حمایت هم نکن من که مجبورتون نکردم برادر من
یه بازی اندرویده که برای حمایت از سازندش من معرفیش کردم قشنگ هم هست برای کسی مثل من که به تخته نرد علاقه دارم خیلی هم جالبه حمایت از بازی های با زبان فارسی هم بنظرم کار بدی نباشه توی این بی بضاعتی بازی های فارسی
بعضی ها دوست دارن با گوشیشون بازی کنن بعضی ها هم دوست ندارن عزیز
موفق باشید

AmirST

Registered User
لایک‌ها
862
من گاهی اوقات از اپ هایی که حتی کمپانی سازندشم نمیشناسم حمایت میکنم. نه به خاطر کشور سازندش برای کیفیت اپ.

بهتره قبل از انتظار حمایت به سطح نرم افزار دقت کنیم، اپ های مشابه با کیفیت چند برابر موجودن ترجیح میدم از اونا حمایت کنم.
حرف آخر:چهره اپ های ایرانی رو در نظر مردم به دلیل حمایت خراب نکنیم و توقع نداشته باشیم مردم از اپ ضعیف استفاده کنند.
موفق باشید

بالا